• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • homokkő

A keresés eredménye

Homokkő - Import export

 1. DIME S.P.A.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A DIME S.P.A., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Cserép és csempe. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőagyag cserép és csempe, Homokkő, Fürdőszobabútorok és tartozékok, bathroom furnishings, flooring, Kőagyag cserép és csempe, ceramic, Homokkő, és parquet. Székhelye Castellanza, Olaszország.

 2. LES GRÈS DU CONDROZ

  Belgium

  A LES GRÈS DU CONDROZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, és Homokkő. Székhelye Marchin, Belgium.

 3. VIA ROMA CERAMICHE - PRODUZIONE CERAMICHE E RIVESTIMENTI

  Olaszország

  A VIA ROMA CERAMICHE - PRODUZIONE CERAMICHE E RIVESTIMENTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerámia - cserép és csempe, glazed gres, glazed sandstone floors, Kerámia - cserép és csempe, és stoneware tiles. Székhelye Salerno, Olaszország.

 4. SMB STONE HUB

  India

  A SMB STONE HUB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marble, granite, és construction of funeral monuments. Székhelye Jodhpur, India.

 5. FORMENBAU TRÄNKL

  Németország

  A FORMENBAU TRÄNKL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokkő. Székhelye Geretsried, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. NATURAL STONE IMPEX

  India

  A NATURAL STONE IMPEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is other materials - slate, quartzite, sandstone, és sandstone for building. Székhelye Kota, India.

 2. GALAXY IMPEX

  India

  A GALAXY IMPEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Mészhomoktégla, Mészkő, ipari felhasználásra, Homokkő, sandstone for building, Mészhomoktégla, és Mészkő, ipari felhasználásra. Székhelye Jaipur, India.

 3. MONTEFIORE

  Belgium

  A MONTEFIORE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal blasting machines, Pumping Accessories, és stainless steel. Székhelye Huizingen, Belgium.

 4. CARRIERE DE MOUZAIVE

  Belgium

  A CARRIERE DE MOUZAIVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatkő, Burkolók - csempe és padlólap, Homlokzatkő, Burkolók - csempe és padlólap, slate quarries, és sandstone for building. Székhelye Mouzaive, Belgium.

 5. CONFORTGRES

  Spanyolország

  A CONFORTGRES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Homokkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is construction materials, mosaic tiles, flooring, és toilet furnishings. Székhelye Chiclana De La Frontera, Spanyolország.

 1. VANTO NATURAL STONES, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A VANTO NATURAL STONES, S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserép és csempe, Homokkő, Pala, Cserép és csempe, Homokkő, és Pala. Székhelye Kunovice, Cseh Köztársaság.

 2. KORI HANDEL INH. RALF KOPLIN

  Németország

  A KORI HANDEL INH. RALF KOPLIN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Homokkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületfelszerelések, bathroom furnishings, custom-made bathroom furnishings, shower trays, és Épületfelszerelések. Székhelye Lohmen, Németország.

 1. E.P. S.R.L.

  Olaszország

  A E.P. S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Épületfelszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, building resins, ceramic, Homokkő, és stoneware tiles. Székhelye Abano Terme, Olaszország.

 2. CHARLES KESTELEYN

  Belgium

  A CHARLES KESTELEYN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Homokkő, Pebbles, crushed stone for construction work, és gravel excavation. Székhelye Gent, Belgium.

 3. ANGEL COMPANY SRL

  Románia

  A ANGEL COMPANY SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Ragasztópaszták, Kerámiák, Fazekasáruk - dísztárgyak, Homokkő, Ragasztópaszták, Kerámiák, és Fazekasáruk - dísztárgyak. Székhelye Timisoara, Románia.

 4. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Németország

  A MÄRKER ZEMENT GMBH, tevékenységi ágazata Mészkő, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Pala, Kréta, ipari felhasználásra, Homokkő, Pala, és Kréta, ipari felhasználásra. Székhelye Harburg , Németország.

 5. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Németország

  A KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, Homokkő, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Homokkő. Székhelye Painten, Németország.

 6. ATELIER SCHEIDEGGER & KUNZ STEINKUNST GMBH

  Svájc

  A ATELIER SCHEIDEGGER & KUNZ STEINKUNST GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Síremlékek, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Homokkő, Síremlékek, Nyers (megmunkálatlan) fa, és Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Rothrist, Svájc.

 7. CARRIERE EMOND SA

  Belgium

  A CARRIERE EMOND SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány és természetes kő, Márvány és természetes kő, és construction stone. Székhelye Chassepierre, Belgium.

 8. OMNITECH TRADING S.A.

  Románia

  A OMNITECH TRADING S.A., tevékenységi ágazata Homokkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakásbútorok, Dísztárgyak kerámiából, Fajansz cserép és csempe, Informatika - személyi számítógépek, Lakásbútorok, Dísztárgyak kerámiából, Fajansz cserép és csempe, és Informatika - személyi számítógépek. Székhelye Bucharest, Románia.

 1. MIDOMO.DE

  Németország

  A MIDOMO.DE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Falazótégla. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gránit, Homokkő, Gránit, sandstone for building, és Homokkő. Székhelye Esslingen, Németország.

 2. KINDSMÜLLER & PLONNER GBR

  Németország

  A KINDSMÜLLER & PLONNER GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Síremlékek, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Homokkő, Síremlékek, Nyers (megmunkálatlan) fa, és Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Mainburg, Németország.

 3. ANTONIA ROSA CERAMICS

  Portugália

  A ANTONIA ROSA CERAMICS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Asztali kerámiák, ceramic, és Asztali kerámiák. Székhelye Maiorga-Alcobaça, Portugália.

 4. FLEXSTONE INTERNATIONAL AG

  Németország

  A FLEXSTONE INTERNATIONAL AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Gumitermékek, Padlóburkolatok műanyagból, Nyers (megmunkálatlan) fa, Homokkő, Gumitermékek, Padlóburkolatok műanyagból, és Nyers (megmunkálatlan) fa. Székhelye Velten, Németország.

 5. RV STONE SUPPLY

  India

  A RV STONE SUPPLY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, black granite, és Homokkő. Székhelye Visakhapatnam, India.

 6. SUNRISE QUARTZITE (P) LIMITED

  India

  A SUNRISE QUARTZITE (P) LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is quarry products, és sandstone. Székhelye Jaipur, India.

 7. PUSHPA STONE IMPEX

  India

  A PUSHPA STONE IMPEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokkő. Székhelye Jaipur, India.

 8. HOMECONSTRUCT

  Románia

  A HOMECONSTRUCT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mosaic bathroom floor. Székhelye Calarasi, Románia.

 9. Q-MINING QUARTZ PRODUCTS

  Törökország

  A Q-MINING QUARTZ PRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokkő. Székhelye Istanbul, Törökország.

 10. COMAT - MET S.A.

  Románia

  A COMAT - MET S.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Cement és adalékanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fajansz cserép és csempe, Építőipari gépek, Acél, Homokkő, Fajansz cserép és csempe, Építőipari gépek, Acél, és Homokkő. Székhelye Bucharest, Románia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes