• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • homokkő

A keresés eredménye

Homokkő - Import export

 1. DIME S.P.A.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A DIME S.P.A., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Cserép és csempe. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőagyag cserép és csempe, Homokkő, Fürdőszobabútorok és tartozékok, bathroom furnishings, flooring, Kőagyag cserép és csempe, ceramic, Homokkő, és parquet. Székhelye Castellanza, Olaszország.

 2. VETRERIA RONDINA SILVIO SRL

  Olaszország

  A VETRERIA RONDINA SILVIO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Síküveg és tükörüveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Márvány és természetes kő, Kerámiák, Homokkő, Márvány és természetes kő, és Kerámiák. Székhelye Sant'ippolito, Olaszország.

 3. LES GRÈS DU CONDROZ

  Belgium

  A LES GRÈS DU CONDROZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, és Homokkő. Székhelye Marchin, Belgium.

 4. VIA ROMA CERAMICHE - PRODUZIONE CERAMICHE E RIVESTIMENTI

  Olaszország

  A VIA ROMA CERAMICHE - PRODUZIONE CERAMICHE E RIVESTIMENTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerámia - cserép és csempe, glazed gres, glazed sandstone floors, Kerámia - cserép és csempe, és stoneware tiles. Székhelye Salerno, Olaszország.

 5. FORMENBAU TRÄNKL

  Németország

  A FORMENBAU TRÄNKL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokkő. Székhelye Geretsried, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CHARLES KESTELEYN

  Belgium

  A CHARLES KESTELEYN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Homokkő, Pebbles, crushed stone for construction work, és gravel excavation. Székhelye Gent, Belgium.

 2. VANTO NATURAL STONES, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A VANTO NATURAL STONES, S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserép és csempe, Homokkő, Pala, Cserép és csempe, Homokkő, és Pala. Székhelye Kunovice, Cseh Köztársaság.

 3. MONTEFIORE

  Belgium

  A MONTEFIORE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal blasting machines, Pumping Accessories, és stainless steel. Székhelye Huizingen, Belgium.

 4. CARRIERE DE MOUZAIVE

  Belgium

  A CARRIERE DE MOUZAIVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatkő, Burkolók - csempe és padlólap, Homlokzatkő, Burkolók - csempe és padlólap, slate quarries, és sandstone for building. Székhelye Mouzaive, Belgium.

 5. CONFORTGRES

  Spanyolország

  A CONFORTGRES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Homokkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is construction materials, mosaic tiles, flooring, és toilet furnishings. Székhelye Chiclana De La Frontera, Spanyolország.

 1. ANGEL COMPANY SRL

  Románia

  A ANGEL COMPANY SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Ragasztópaszták, Kerámiák, Fazekasáruk - dísztárgyak, Homokkő, Ragasztópaszták, Kerámiák, és Fazekasáruk - dísztárgyak. Székhelye Timisoara, Románia.

 2. FLEXSTONE INTERNATIONAL AG

  Németország

  A FLEXSTONE INTERNATIONAL AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Gumitermékek, Padlóburkolatok műanyagból, Nyers (megmunkálatlan) fa, Homokkő, Gumitermékek, Padlóburkolatok műanyagból, és Nyers (megmunkálatlan) fa. Székhelye Velten, Németország.

 1. MIDOMO.DE

  Németország

  A MIDOMO.DE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Falazótégla. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gránit, Homokkő, Gránit, sandstone for building, és Homokkő. Székhelye Esslingen, Németország.

 2. KORI HANDEL INH. RALF KOPLIN

  Németország

  A KORI HANDEL INH. RALF KOPLIN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Homokkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületfelszerelések, bathroom furnishings, custom-made bathroom furnishings, shower trays, és Épületfelszerelések. Székhelye Lohmen, Németország.

 3. ATELIER SCHEIDEGGER & KUNZ STEINKUNST GMBH

  Svájc

  A ATELIER SCHEIDEGGER & KUNZ STEINKUNST GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Síremlékek, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Homokkő, Síremlékek, Nyers (megmunkálatlan) fa, és Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Rothrist, Svájc.

 4. CARRIERE EMOND SA

  Belgium

  A CARRIERE EMOND SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány és természetes kő, Márvány és természetes kő, és construction stone. Székhelye Chassepierre, Belgium.

 5. KINDSMÜLLER & PLONNER GBR

  Németország

  A KINDSMÜLLER & PLONNER GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Síremlékek, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Homokkő, Síremlékek, Nyers (megmunkálatlan) fa, és Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Mainburg, Németország.

 6. ANTONIA ROSA CERAMICS

  Portugália

  A ANTONIA ROSA CERAMICS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Asztali kerámiák, ceramic, és Asztali kerámiák. Székhelye Maiorga-Alcobaça, Portugália.

 7. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Németország

  A KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, Homokkő, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Homokkő. Székhelye Painten, Németország.

 8. HLW

  Belgium

  A HLW, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Homokkő, és asphalt and tar for roads. Székhelye Yvoir, Belgium.

 1. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Németország

  A MÄRKER ZEMENT GMBH, tevékenységi ágazata Mészkő, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Pala, Kréta, ipari felhasználásra, Homokkő, Pala, és Kréta, ipari felhasználásra. Székhelye Harburg , Németország.

 2. COMAT - MET S.A.

  Románia

  A COMAT - MET S.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Cement és adalékanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fajansz cserép és csempe, Építőipari gépek, Acél, Homokkő, Fajansz cserép és csempe, Építőipari gépek, Acél, és Homokkő. Székhelye Bucharest, Románia.

 3. CARRIÈRE DAPSENS

  Belgium

  A CARRIÈRE DAPSENS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Márvány, Homokkő, és Márvány. Székhelye Yvoir, Belgium.

 4. HOMECONSTRUCT

  Románia

  A HOMECONSTRUCT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mosaic bathroom floor. Székhelye Calarasi, Románia.

 5. OMNITECH TRADING S.A.

  Románia

  A OMNITECH TRADING S.A., tevékenységi ágazata Homokkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakásbútorok, Dísztárgyak kerámiából, Fajansz cserép és csempe, Informatika - személyi számítógépek, Lakásbútorok, Dísztárgyak kerámiából, Fajansz cserép és csempe, és Informatika - személyi számítógépek. Székhelye Bucharest, Románia.

 6. Q-MINING QUARTZ PRODUCTS

  Törökország

  A Q-MINING QUARTZ PRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokkő. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. SOCIETA' DEL GRES S.P.A.

  Olaszország

  A SOCIETA' DEL GRES S.P.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Homokkő. Székhelye Sorisole, Olaszország.

 8. COEM S.P.A.

  Olaszország

  A COEM S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cserép és csempe. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Betonlapok, Homokkő, és Betonlapok. Székhelye Fiorano Modenese, Olaszország.

 9. R J SHARPLES

  Egyesült Királyság

  A R J SHARPLES, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, és Homokkő. Székhelye Preston, Egyesült Királyság.

 10. GEORG HUBER SCHOTTERWERK RÖTZ, INH. JOSEF RAPPL GMBH & CO. KG

  Németország

  A GEORG HUBER SCHOTTERWERK RÖTZ, INH. JOSEF RAPPL GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Betontermékek és -idomkövek, Homokkő, és Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Rötz, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes