• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • homok és kavics

A keresés eredménye

Homok és kavics - Import export

 1. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Since 1939, AViTEQ has provided top-quality reliable solutions for vibration conveyor and process technology for a wide range of industry sectors and has always been ready to help via its global service.

 2. GESER SPEDITION GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GESER SPEDITION GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Székhelye Mintraching, Németország.

 3. LOCAROC SAS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LOCAROC SAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerítések, Szerkezeti acélhálók, Kerítések, és Szerkezeti acélhálók. Székhelye Dieulouard, Franciaország.

 4. ERIŞSAN BETON VE KUM SAN. A.Ş.

  Törökország

  A ERIŞSAN BETON VE KUM SAN. A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. DORMANN GMBH & CO.

  Németország

  A DORMANN GMBH & CO., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Székhelye Eggolsheim, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ARENAS SILÍCEAS GÓMEZ VALLEJO

  Spanyolország

  A ARENAS SILÍCEAS GÓMEZ VALLEJO, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány és természetes kő, Márvány és természetes kő, basalt, corundum, és rock crystals. Székhelye Segovia, Spanyolország.

 2. DIEBOLD ERDAUFBEREITUNG INH. DANIEL DIEBOLD

  Németország

  A DIEBOLD ERDAUFBEREITUNG INH. DANIEL DIEBOLD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Székhelye Albstadt, Németország.

 3. KIESWERK MENNEKE KARLS GMBH

  Németország

  A KIESWERK MENNEKE KARLS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Székhelye Brietlingen, Németország.

 4. MSIS-GROUP

  Franciaország

  A MSIS-GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Tevékenykedik a következő ágazatokban is silica sand, Silica sand, és silica. Székhelye Strasbourg, Franciaország.

 5. CEMEX DEUTSCHLAND AG

  Németország

  A CEMEX DEUTSCHLAND AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betonszivattyúk, crushed stone, Betonszivattyúk, reinforced concrete, és Building chemicals. Székhelye Rüdersdorf, Németország.

 1. HEIDELBERGER BETON GMBH

  Németország

  A HEIDELBERGER BETON GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Székhelye Heidelberg, Németország.

 2. SACO ALBA

  Spanyolország

  A SACO ALBA, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silica sand. Székhelye Villar De Chinchilla-Albacete, Spanyolország.

 1. SARL CM QUARTZ

  Franciaország

  A SARL CM QUARTZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homok és kavics, Homok és kavics, quartz, és marble granulates. Székhelye St Denis Catus, Franciaország.

 2. WAIBEL KG

  Németország

  A WAIBEL KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hőálló anyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőfedő anyagok, Homok és kavics, Betonépítés, Tetőfedő anyagok, Homok és kavics, Grit, és Betonépítés. Székhelye Gernsheim, Németország.

 3. ZWECKSTÄTTER GMBH

  Németország

  A ZWECKSTÄTTER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homok és kavics, Homok és kavics, és building work. Székhelye Stephanskirchen, Németország.

 4. REOR -TS BCN SLU

  Spanyolország

  A REOR -TS BCN SLU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Székhelye Mataró Barcelona, Spanyolország.

 5. SCHAUWVLIEGHE

  Belgium

  A SCHAUWVLIEGHE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marketing of granite, és Silica sand. Székhelye Gent, Belgium.

 6. LUCKAUER BETONWERK GMBH & CO. KG

  Németország

  A LUCKAUER BETONWERK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Székhelye Luckau, Németország.

 7. WESSEM BELGIUM NV

  Belgium

  A WESSEM BELGIUM NV, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homok és kavics, Homok és kavics, és docks and port work. Székhelye Lanaken, Belgium.

 8. ELLERBROCK ERDBAU UND FUHRBETRIEB GMBH

  Németország

  A ELLERBROCK ERDBAU UND FUHRBETRIEB GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Székhelye Bargteheide, Németország.

 1. DRANACO

  Belgium

  A DRANACO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homok és kavics, Homok és kavics, Grit, dolomite, és cement powder. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 2. DENAYER

  Belgium

  A DENAYER, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Homok és kavics, Alapmunkálatok, Hőszigetelés - anyagok, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Homok és kavics, Alapmunkálatok, és Hőszigetelés - anyagok. Székhelye Halle, Belgium.

 3. SATIC - MINERA

  Belgium

  A SATIC - MINERA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Grit, limestone, és dolomite. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 4. SIBELCO EGYPT INDUSTRIAL MINERALS

  Egyiptom

  A SIBELCO EGYPT INDUSTRIAL MINERALS, tevékenységi ágazata Nyersanyagok, kerámiaipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homok és kavics, silica, sand, Homok és kavics, és sand for glass-making. Székhelye Cairo, Egyiptom.

 5. CARRIÈRES FEIDT LUXEMBOURG

  Luxemburg

  A CARRIÈRES FEIDT LUXEMBOURG, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kőlépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homok és kavics, stone floors, és Homok és kavics. Székhelye Folschette, Luxemburg.

 6. ARENA SILÍCEAS GÓMEZ VALLEJO

  Spanyolország

  A ARENA SILÍCEAS GÓMEZ VALLEJO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silica sand, sand filters, silica, és kaolin. Székhelye Segovia, Spanyolország.

 7. BOUWMATERIALEN WILLY CLYMANS

  Belgium

  A BOUWMATERIALEN WILLY CLYMANS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alapanyagok, építőipari, Homok és kavics, Alapanyagok, építőipari, construction materials, Homok és kavics, és wheelbarrows. Székhelye Tisselt, Belgium.

 8. HOFMANN ESTRICH & BELAG GMBH & CO. KG

  Németország

  A HOFMANN ESTRICH & BELAG GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Székhelye Kall, Németország.

 9. GRINDSPLIT-DISCOUNTER

  Hollandia

  A GRINDSPLIT-DISCOUNTER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Székhelye Hazerswoude-Dorp Nederland, Hollandia.

 10. SALDUZ GMBH

  Németország

  A SALDUZ GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Székhelye Frankenthal, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Homok és kavics - Import export

Találatok száma

2 868 Vállalat