• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • homlokzatburkolatok nemvasfémekből

A keresés eredménye

Homlokzatburkolatok nemvasfémekből - Import export

 1. ALU-TREND FASSADENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ALU-TREND FASSADENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatburkolatok nemvasfémekből. Székhelye Weilbach, Németország.

 2. KALZIP GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KALZIP GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatburkolatok nemvasfémekből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alu roofs, Aluminium roofs, Aluminium roofing, Aluminium façades, Concrete support shells, Arched roofs, Roof cladding, roof renovation, és Non-penetrative. Székhelye Koblenz, Németország.

 3. FRONT ART GMBH

  Németország

  A FRONT ART GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Homlokzatburkolatok nemvasfémekből. Székhelye Wuppertal, Németország.

 4. OTTO MAYR GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A OTTO MAYR GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Homlokzatburkolatok nemvasfémekből. Székhelye Sipbachzell, Ausztria.

 5. METADECOR

  Hollandia

  A METADECOR, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Homlokzatburkolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, Perforated plates made from expanded metal, Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, Aluminium roof covering, és architectural façades. Székhelye Kampen, Hollandia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FEILMEIER AG

  Németország

  A FEILMEIER AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Megújuló energiák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hullámlemezek - vasfémek, Homlokzatborítás - vasfémek, Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, Szaniter épületgépészet, Hullámlemezek - vasfémek, Homlokzatborítás - vasfémek, Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, és Szaniter épületgépészet. Székhelye Osterhofen, Németország.

 2. KLAIBER GMBH

  Németország

  A KLAIBER GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, Műanyagtermékek, építőipari, Műanyaglemezek, Nyers (megmunkálatlan) fa, Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, Műanyagtermékek, építőipari, Műanyaglemezek, és Nyers (megmunkálatlan) fa. Székhelye Hermaringen, Németország.

 3. GUT BEDACHT

  Németország

  A GUT BEDACHT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, Műanyagtermékek, építőipari, Műanyag félkész termékek, Műanyaglemezek, Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, Műanyagtermékek, építőipari, Műanyag félkész termékek, és Műanyaglemezek. Székhelye Gau-Bickelheim, Németország.

 4. GERHARD BODAMER

  Németország

  A GERHARD BODAMER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Homlokzatburkolatok nemvasfémekből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagtermékek, építőipari, Műanyag félkész termékek, Műanyaglemezek, Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyagtermékek, építőipari, Műanyag félkész termékek, Műanyaglemezek, és Műanyag termékek, ipari célokra. Székhelye Neuweiler, Németország.

 5. KF-HANDEL.NET GMBH

  Németország

  A KF-HANDEL.NET GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, Műanyagtermékek, építőipari, Műanyag félkész termékek, Műanyaglemezek, Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, Műanyagtermékek, építőipari, Műanyag félkész termékek, és Műanyaglemezek. Székhelye Wittingen, Németország.

 1. METALPERFIL ROS

  Spanyolország

  A METALPERFIL ROS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatburkolatok nemvasfémekből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélredőnyök, metal profiles, metal sheets, és Acélredőnyök. Székhelye Torre Pacheco, Spanyolország.

 2. CERRAJERÍA METÁLICA CEYCONSE S.L

  Spanyolország

  A CERRAJERÍA METÁLICA CEYCONSE S.L, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Homlokzatburkolatok nemvasfémekből. Székhelye Carmona, Spanyolország.

 1. KÖNIG GMBH FASSADENTECHNIK

  Németország

  A KÖNIG GMBH FASSADENTECHNIK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szakipari munka, Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, és Alapmunkálatok. Székhelye Hamm, Németország.

 2. COBA-BAUSTOFFGESELLSCHAFT FÜR DACH + WAND GMBH & CO. KG

  Németország

  A COBA-BAUSTOFFGESELLSCHAFT FÜR DACH + WAND GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, Tetőfedő anyagok, Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, és Tetőfedő anyagok. Székhelye Osnabrück, Németország.

 3. CERNE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A CERNE GESELLSCHAFT M.B.H., tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üreges födém- betonelemek, Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, Üreges födém- betonelemek, és Homlokzatburkolatok nemvasfémekből. Székhelye Feldkirchen, Ausztria.

 4. ROSLER ITALIANA S.R.L.

  Olaszország

  A ROSLER ITALIANA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, Homlokzatborítás - vasfémek, Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, és Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Concorezzo (Mi), Olaszország.

 5. BENJAMÍN MARTÍ

  Spanyolország

  A BENJAMÍN MARTÍ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatburkolatok nemvasfémekből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium, és aluminium frame. Székhelye Benicarló, Spanyolország.

 6. BEEZ & JESKE GMBH DACH- UND FASSADENBAUSTOFFE

  Németország

  A BEEZ & JESKE GMBH DACH- UND FASSADENBAUSTOFFE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, Tetőfedő anyagok, Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, és Tetőfedő anyagok. Székhelye Hoppegarten, Németország.

 7. EFA HANDEL UND MANAGEMENT GMBH

  Németország

  A EFA HANDEL UND MANAGEMENT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, és Homlokzatburkolatok nemvasfémekből. Székhelye Bielefeld, Németország.

 8. ULTSCH-GMBH & CO. KG FASSADENHANDEL

  Németország

  A ULTSCH-GMBH & CO. KG FASSADENHANDEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, és Homlokzatburkolatok nemvasfémekből. Székhelye Borkheide, Németország.

 1. ALIUMO-SERVICE LTD

  Ukrajna

  A ALIUMO-SERVICE LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatburkolatok nemvasfémekből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ajtók és kapuk lakóházakhoz, Ablakok, Ajtók és kapuk lakóházakhoz, és Ablakok. Székhelye Donetsk, Ukrajna.

 2. DELMINTA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Litvánia

  A DELMINTA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Homlokzatburkolatok nemvasfémekből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tűzálló építőanyagok, és Tűzálló építőanyagok. Székhelye Kaunas, Litvánia.

 3. PREFA GMBH ALU-DÄCHER UND FASSADEN

  Németország

  A PREFA GMBH ALU-DÄCHER UND FASSADEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, acélból és fémből, Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, Háztartási cikkek, acélból és fémből, és Homlokzatburkolatok nemvasfémekből. Székhelye Wasungen, Németország.

 4. HAUSPROFI BAUSYSTEME GMBH

  Németország

  A HAUSPROFI BAUSYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyers (megmunkálatlan) fa. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, és Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Freudenstadt, Németország.

 5. LUMON

  Spanyolország

  A LUMON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatburkolatok nemvasfémekből. Székhelye Málaga, Spanyolország.

 6. JOHORMATERIALSCRAP

  Németország

  A JOHORMATERIALSCRAP, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Homlokzatburkolatok nemvasfémekből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal scrap. Székhelye Munich, Németország.

 7. PROFILTEC BAUSYSTEME GMBH

  Németország

  A PROFILTEC BAUSYSTEME GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, és Homlokzatburkolatok nemvasfémekből. Székhelye Schwäbisch Hall, Németország.

 8. ESTO TÜREN- UND FENSTERBAU STOCK GMBH & CO. KG

  Németország

  A ESTO TÜREN- UND FENSTERBAU STOCK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, és Homlokzatburkolatok nemvasfémekből. Székhelye Petersberg, Németország.

 9. TORGOVO-PROMISLOVA KOMPANIYA

  Ukrajna

  A TORGOVO-PROMISLOVA KOMPANIYA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, Tetőfedő anyagok, Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, és Tetőfedő anyagok. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 10. LUMMEL GMBH & CO. KG

  Németország

  A LUMMEL GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, és Homlokzatburkolatok nemvasfémekből. Székhelye Karlstadt, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes