• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • homlokzatborítás - vasfémek

A keresés eredménye

Homlokzatborítás - vasfémek - Import export

 1. SORBA GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SORBA GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Schöningen, Németország.

 2. CYVECAR VALLAS Y CERCADOS S. L.

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A CYVECAR VALLAS Y CERCADOS S. L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Metal doors, metal doors, POSTS, fencing, FENCES, és RAILINGS. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 3. HELDT BAUELEMENTE

  Németország

  Verified by europages badge

  A HELDT BAUELEMENTE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Dinslaken, Németország.

 4. SUMACE S.A.

  Spanyolország

  A SUMACE S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Függönyszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zsaluk, Homlokzatborítás - vasfémek, Zsaluk, Homlokzatborítás - vasfémek, és folding doors. Székhelye Fornells De La Selva-Girona, Spanyolország.

 5. CORATEC AG

  Svájc

  A CORATEC AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Gunzgen, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. NICOLLI S.R.L.

  Olaszország

  A NICOLLI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatburkolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatborítás - vasfémek, Homlokzatborítás - vasfémek, continuous façades, és aluminium frame. Székhelye Colceresa, Olaszország.

 2. AR-GEN METAL

  Törökország

  A AR-GEN METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húzott fémlemezek - vasfémek, Fémrácsok, Homlokzatborítás - vasfémek, Húzott fémlemezek - vasfémek, Fémrácsok, és Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. PROMALLAS IND ESPAÑA

  Spanyolország

  A PROMALLAS IND ESPAÑA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerítések, Kerítések, steel barriers, electrowelded grilles, és metal meshing for fencing. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 4. FORTEMA SL

  Spanyolország

  A FORTEMA SL, tevékenységi ágazata Kerítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatborítás - vasfémek, fencing, metal meshing for fencing, Homlokzatborítás - vasfémek, és Metal fences. Székhelye Los Quiles (malagon)-Ciudad Real, Spanyolország.

 5. TREFILERIA ALISEDA SL

  Spanyolország

  A TREFILERIA ALISEDA SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, wiring, Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, ferrous metal barbed wire, és Metal fences. Székhelye Aliseda-Cáceres, Spanyolország.

 1. VAN-MERKSTEIJN FENCING SYSTEMS IBÉRICA

  Spanyolország

  A VAN-MERKSTEIJN FENCING SYSTEMS IBÉRICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal fences, és fences. Székhelye Briviesca, Spanyolország.

 2. FRANCESC CARBONELL I VICÈNÇ

  Spanyolország

  A FRANCESC CARBONELL I VICÈNÇ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Alcoi, Spanyolország.

 1. POHL METAL SYSTEMS GMBH

  Németország

  A POHL METAL SYSTEMS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is panel finishing, Expanded metal, és metal facades. Székhelye Köln, Németország.

 2. IBV INDUSTRIEBAUTEN-VERKLEIDUNGS GMBH

  Németország

  A IBV INDUSTRIEBAUTEN-VERKLEIDUNGS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Oberthal, Németország.

 3. MAXCON GMBH ARCHITECTURAL PRODUCTS

  Németország

  A MAXCON GMBH ARCHITECTURAL PRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Dürnau, Németország.

 4. MUNDAL FENSTER- U. FASSADEN-TECHNIK GMBH

  Németország

  A MUNDAL FENSTER- U. FASSADEN-TECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Ehingen, Németország.

 5. MONTANA BAUSYSTEME AG

  Svájc

  A MONTANA BAUSYSTEME AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acoustic ceilings, és corrugated sheet metal. Székhelye Villmergen, Svájc.

 6. CERRAMIENTOS ALBACETE

  Spanyolország

  A CERRAMIENTOS ALBACETE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fences. Székhelye Albacete, Spanyolország.

 7. ISOLATION NOUVELLE

  Belgium

  A ISOLATION NOUVELLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hőszigetelés - anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatborítás - vasfémek, sound insulation, Sheet metalwork, és Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Grace-Hollogne, Belgium.

 8. METALINOV ALLINGES

  Franciaország

  A METALINOV ALLINGES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatborítás - vasfémek, Homlokzatborítás - vasfémek, heavy metal structural work, construction of farm buildings, és building construction sector appraisals. Székhelye Allinges, Franciaország.

 1. LES TOITURES ORLANDO

  Belgium

  A LES TOITURES ORLANDO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tetőfedő anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőfedés, Homlokzatborítás - vasfémek, Tetőfedés, platforms, carpentry work accurately, és Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Milmort, Belgium.

 2. FEILMEIER AG

  Németország

  A FEILMEIER AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Megújuló energiák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hullámlemezek - vasfémek, Homlokzatborítás - vasfémek, Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, Szaniter épületgépészet, Hullámlemezek - vasfémek, Homlokzatborítás - vasfémek, Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, és Szaniter épületgépészet. Székhelye Osterhofen, Németország.

 3. ALUMINIOS Y PVC GERARDO DE LA RIVA

  Spanyolország

  A ALUMINIOS Y PVC GERARDO DE LA RIVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata PVC-ablakok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatborítás - vasfémek, window manufacturers, Homlokzatborítás - vasfémek, composite panels, és aluminum doors. Székhelye Leon, Spanyolország.

 4. EQUATION

  Franciaország

  A EQUATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - hajlítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatborítás - vasfémek, Blanket, waterproofing, és Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Cournon D'auvergne, Franciaország.

 5. DESIGNFACTORY GMBH INNOVATIVE METALLOBERFLÄCHEN AUF EDELSTAHL, ALUMINIUM UND ANDEREN METALLEN

  Németország

  A DESIGNFACTORY GMBH INNOVATIVE METALLOBERFLÄCHEN AUF EDELSTAHL, ALUMINIUM UND ANDEREN METALLEN, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polírozás, acélok és fémek, stainless steel, mirror polish, metal polishing, és Polírozás, acélok és fémek. Székhelye Sachsenheim, Németország.

 6. ATELIERS PHILIPPE JOWA

  Belgium

  A ATELIERS PHILIPPE JOWA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari épületépítés, Homlokzatborítás - vasfémek, Fémlépcsők, Ipari épületépítés, metal warping, Homlokzatborítás - vasfémek, és Fémlépcsők. Székhelye Cerexhe-Heuseux, Belgium.

 7. STE INDUSTRIELLE DE SERRURERIE

  Franciaország

  A STE INDUSTRIELLE DE SERRURERIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatborítás - vasfémek, Ipari épületépítés, Kovácsmunkák, Homlokzatborítás - vasfémek, Ipari épületépítés, és Kovácsmunkák. Székhelye Draguignan, Franciaország.

 8. POLYPROFILS SA

  Franciaország

  A POLYPROFILS SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatborítás - vasfémek, és Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Meyzieu, Franciaország.

 9. A.SONDERMANN METALLBAU UND BAUELEMENTE GMBH

  Németország

  A A.SONDERMANN METALLBAU UND BAUELEMENTE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Verandák fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ajtók és kapuk, ipari, Homlokzatborítás - vasfémek, Alumínium ablakok, Ajtók és kapuk, ipari, Homlokzatborítás - vasfémek, winter gardens, és Alumínium ablakok. Székhelye Finnentrop, Németország.

 10. ETS ROSE

  Belgium

  A ETS ROSE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tetőfedés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatborítás - vasfémek, Alumínium-lemezek és szalagok (-pántok), Homlokzatborítás - vasfémek, Alumínium-lemezek és szalagok (-pántok), covering design, és self-supporting intermediate floor. Székhelye Florennes, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes