• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • homlokzatborítás - vasfémek

A keresés eredménye

Homlokzatborítás - vasfémek - Import export

 1. SORBA GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SORBA GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Schöningen, Németország.

 2. CYVECAR VALLAS Y CERCADOS S. L.

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A CYVECAR VALLAS Y CERCADOS S. L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Metal doors, metal doors, POSTS, fencing, FENCES, és RAILINGS. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 3. HELDT BAUELEMENTE

  Németország

  Verified by europages badge

  A HELDT BAUELEMENTE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Dinslaken, Németország.

 4. SUMACE S.A.

  Spanyolország

  A SUMACE S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Függönyszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zsaluk, Homlokzatborítás - vasfémek, Zsaluk, Homlokzatborítás - vasfémek, és folding doors. Székhelye Fornells De La Selva-Girona, Spanyolország.

 5. CORATEC AG

  Svájc

  A CORATEC AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Gunzgen, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. NICOLLI S.R.L.

  Olaszország

  A NICOLLI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatburkolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatborítás - vasfémek, Homlokzatborítás - vasfémek, continuous façades, és aluminium frame. Székhelye Colceresa, Olaszország.

 2. AR-GEN METAL

  Törökország

  A AR-GEN METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húzott fémlemezek - vasfémek, Fémrácsok, Homlokzatborítás - vasfémek, Húzott fémlemezek - vasfémek, Fémrácsok, és Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. FORTEMA SL

  Spanyolország

  A FORTEMA SL, tevékenységi ágazata Kerítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatborítás - vasfémek, fencing, metal meshing for fencing, Homlokzatborítás - vasfémek, és Metal fences. Székhelye Los Quiles (malagon)-Ciudad Real, Spanyolország.

 4. TREFILERIA ALISEDA SL

  Spanyolország

  A TREFILERIA ALISEDA SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, wiring, Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, ferrous metal barbed wire, és Metal fences. Székhelye Aliseda-Cáceres, Spanyolország.

 5. PROMALLAS IND ESPAÑA

  Spanyolország

  A PROMALLAS IND ESPAÑA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerítések, Kerítések, steel barriers, electrowelded grilles, és metal meshing for fencing. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 1. VAN-MERKSTEIJN FENCING SYSTEMS IBÉRICA

  Spanyolország

  A VAN-MERKSTEIJN FENCING SYSTEMS IBÉRICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal fences, és fences. Székhelye Briviesca, Spanyolország.

 2. POHL METAL SYSTEMS GMBH

  Németország

  A POHL METAL SYSTEMS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is panel finishing, Expanded metal, és metal facades. Székhelye Köln, Németország.

 1. IBV INDUSTRIEBAUTEN-VERKLEIDUNGS GMBH

  Németország

  A IBV INDUSTRIEBAUTEN-VERKLEIDUNGS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Oberthal, Németország.

 2. MAXCON GMBH ARCHITECTURAL PRODUCTS

  Németország

  A MAXCON GMBH ARCHITECTURAL PRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Dürnau, Németország.

 3. MUNDAL FENSTER- U. FASSADEN-TECHNIK GMBH

  Németország

  A MUNDAL FENSTER- U. FASSADEN-TECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Ehingen, Németország.

 4. MONTANA BAUSYSTEME AG

  Svájc

  A MONTANA BAUSYSTEME AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acoustic ceilings, és corrugated sheet metal. Székhelye Villmergen, Svájc.

 5. FRANCESC CARBONELL I VICÈNÇ

  Spanyolország

  A FRANCESC CARBONELL I VICÈNÇ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Alcoi, Spanyolország.

 6. SARRADE CONSTRUCTION

  Franciaország

  A SARRADE CONSTRUCTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zárak, reteszek és kulcsok, Kovácsmunkák, Homlokzatborítás - vasfémek, Zárak, reteszek és kulcsok, Kovácsmunkák, metal structural work, és Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Aire-Sur-L'adour, Franciaország.

 7. PLAFOND LAFFOND SAS

  Franciaország

  A PLAFOND LAFFOND SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zárak, reteszek és kulcsok, Válaszfalak, Mennyezetek (beltéri), Homlokzatborítás - vasfémek, Zárak, reteszek és kulcsok, Válaszfalak, Mennyezetek (beltéri), és Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Autechaux, Franciaország.

 8. FEILMEIER AG

  Németország

  A FEILMEIER AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Megújuló energiák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hullámlemezek - vasfémek, Homlokzatborítás - vasfémek, Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, Szaniter épületgépészet, Hullámlemezek - vasfémek, Homlokzatborítás - vasfémek, Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, és Szaniter épületgépészet. Székhelye Osterhofen, Németország.

 1. SOCOTOIT

  Belgium

  A SOCOTOIT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tetőfedés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatborítás - vasfémek, wood carpentry, Homlokzatborítás - vasfémek, industrial building projects, és agricultural building. Székhelye Gouvy, Belgium.

 2. SETIP BELGIUM

  Belgium

  A SETIP BELGIUM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőfedés, Homlokzatborítás - vasfémek, Tetőfedés, earthmoving work, Homlokzatborítás - vasfémek, és construction of public buildings. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 3. METALINOV ALLINGES

  Franciaország

  A METALINOV ALLINGES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatborítás - vasfémek, Homlokzatborítás - vasfémek, heavy metal structural work, construction of farm buildings, és building construction sector appraisals. Székhelye Allinges, Franciaország.

 4. ABRIS FRANCE SOULAGNET

  Franciaország

  A ABRIS FRANCE SOULAGNET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületfelszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatborítás - vasfémek, Tetőfedő anyagok, insulated shed, Homlokzatborítás - vasfémek, és Tetőfedő anyagok. Székhelye Vielle Tursan, Franciaország.

 5. DUVAL COUVERTURES

  Franciaország

  A DUVAL COUVERTURES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületszigetelés, vízszigetelés - vállalkozók, Tetőfedés, Épületszigetelés, vízszigetelés - vállalkozók, Tetőfedés, és windows for roofs. Székhelye Lomme, Franciaország.

 6. CERRAJERÍA ESLAMY, SL

  Spanyolország

  A CERRAJERÍA ESLAMY, SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Garázskapuk, metal structural work, Garázskapuk, Aluminium joinery, és aluminum doors. Székhelye Albacete, Spanyolország.

 7. SAS HEMERY LOUIS

  Franciaország

  A SAS HEMERY LOUIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatborítás - vasfémek, Tömítések, metal warping, Homlokzatborítás - vasfémek, waterproofing, és Tömítések. Székhelye St Nicolas De Redon, Franciaország.

 8. SERMECA STÉPHANOISE

  Franciaország

  A SERMECA STÉPHANOISE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Könnyűfémvázas építés, Homlokzatborítás - vasfémek, Könnyűfémvázas építés, metal structural work, Homlokzatborítás - vasfémek, és Blanket. Székhelye LA RICAMARIE, Franciaország.

 9. PROFIL C

  Franciaország

  A PROFIL C, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Profilok és rudak - vasfémek, Homlokzatborítás - vasfémek, Acélkönnyűszerkezetek építése, Profilok és rudak - vasfémek, blankets, és Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Vaudrey, Franciaország.

 10. GALVAKIT

  Franciaország

  A GALVAKIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Könnyűfémvázas építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Homlokzatborítás - vasfémek, Acélkönnyűszerkezetek építése, metal structural work, Homlokzatborítás - vasfémek, és metal locksmithing. Székhelye Saint-Omer, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes