• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök - Import export

 1. WEBER MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Húsok, húsipari termékek és sajtfélék pontos adagsúlyú szeletelésétől a csomagolásukig a Weber Maschinenbau az egyik vezető gyártó a szeletelési alkalmazások, a termékberakás, valamint a friss termékek automatizált feldolgozása és csomagolása terén. A vállalat fő célja, hogy kiemelkedő, egyedi megoldások segítségével megkönnyítse az ügyfelek életét, és lehetővé tegye számukra, hogy gyártóvonalaikat az egész életciklus alatt optimálisan működtessék. 18 ország 22 helyszínén a Weber Maschinenbau mintegy 1450 elkötelezett alkalmazottja dolgozik nap mint nap szenvedéllyel a Weber Csoport sikerén. A cég a mai napig családi tulajdonban van, vezérigazgatóként Tobias Weber, a cégalapító, Günther Weber legidősebb fia irányítja.

 2. MOOSHAMMER HYGIENE & TECHNIK GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  We rely on quality products, knowledge and experience, as well as optimum customer service provided by enthusiastic employees. The prerequisite for this is a comprehensive range of products, ranging from waste-water technology, doors, tanks, transport equipment and construction elements, through to complete hygiene management and convenience systems, special machines and appliances. In addition to waste-water technology, a key pillar of the product range is conveyor, storage and disassembly technology, which is planned and tailored to the customer's individual needs. In addition to the operating equipment, planning and services, as well as on-site installation are implemented. The focus is on the food industry. For years, we have enjoyed a good reputation in the food sector with regard to meat processing, for abattoirs, dairies, bakeries, in the food trade, in cheese shops, breweries and beverage producers, fish and poultry industry, spice processing, chemical industry, etc.

 3. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Slicer model S220/AF, made in an anodized aluminium alloy makes for fast cleaning and absolute hygiene. The cutting thickness regulator ranges from 0 to 15 mm and is very precise allowing decimal adjustments. The sharpener is easy to assemble, which thus simplifies the user's work and guarantees perfect cutting and product efficiency over time.

 4. VELATI - TECNOLOGIE ALIMENTARI DAL 1867

  Olaszország

  Verified by europages badge

  The company Velati has a long history. It initially manufactured mincers for small and medium-sized companies in the sector and then extended its offering to include a wide range of meat processing machinery. The company manufactures and assembles complete lines for making dried sausage, mortadella, frankfurters and hamburgers. Today, Velati is THE go-to company for developing your complex projects

 5. PAULUS STUART SPRL

  Belgium

  Verified by europages badge

  Tenderstar has specialised in manufacturing quality butchery machines for professionals for over 25 years.We have developed a wide range of tenderisers, mincers and presses. We are very focused on quality, in terms of hygiene as much as safety and ease of maintenance. Our machines are all CE-approved and have a reputation for robustness and longevity, being made entirely from stainless steel and polycetal to prevent rust.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GROS SMOKEHOUSES POLAND

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A GROS SMOKEHOUSES POLAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Fatüzelő berendezések, ipari, Pácoló eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Fatüzelő berendezések, ipari, Cooking systems for butcheries, és meat smoking equipment. Székhelye Goczałkowice Zdrój, Lengyelország.

 2. CABINPLANT DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A CABINPLANT DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Székhelye Hermsdorf/thüringen, Németország.

 3. THIELEMANN TRADING GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A THIELEMANN TRADING GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Székhelye Schönau, Németország.

 4. FESSMANN GMBH UND CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A FESSMANN GMBH UND CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Systems for the food processing industry, Automation systems for the food processing industry, Advice for the food-processing industry, Combined roasting and baking systems for butcheries, Cooking systems for butcheries, Boiling pans for the food processing industry, Air cooling systems, Smoking systems, és Smoke generators for butcheries. Székhelye Winnenden, Németország.

 5. REINER GÜNTHER

  Németország

  Verified by europages badge

  A REINER GÜNTHER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Székhelye Rudersberg, Németország.

 1. INDUSTRIAL FUERPLA SL

  Spanyolország

  A INDUSTRIAL FUERPLA SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konzervipar - gépek és eszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, és Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Székhelye Benetusser, Spanyolország.

 2. NITA HYGIENE GMBH

  Németország

  A NITA HYGIENE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Székhelye Wilnsdorf, Németország.

 1. EBOLUTION GMBH METALLBAU - FÖRDERSYSTEME

  Németország

  A EBOLUTION GMBH METALLBAU - FÖRDERSYSTEME, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Székhelye Lenggries, Németország.

 2. ROVOM

  Olaszország

  A ROVOM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácoló eszközök, plants and equipment for boning meats, work tables for the meat industry, Pácoló eszközök, és rail guideways for slaughterhouses. Székhelye Basilicanova-Montechiarugolo, Olaszország.

 3. DÜKER-REX FLEISCHEREIMASCHINEN GMBH

  Németország

  A DÜKER-REX FLEISCHEREIMASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Székhelye Laufach, Németország.

 4. FOOD TECHNOLOGY THIELEMANN GMBH & CO. KG

  Németország

  A FOOD TECHNOLOGY THIELEMANN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Székhelye Neckarsteinach, Németország.

 5. MIVEG GMBH AFS EUROPEAN

  Németország

  A MIVEG GMBH AFS EUROPEAN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Székhelye Röttenbach, Németország.

 6. FLEISCHEREIBEDARF G. STEGMILLER

  Németország

  A FLEISCHEREIBEDARF G. STEGMILLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Székhelye Langweid, Németország.

 7. VE.MA.C. SRL

  Olaszország

  A VE.MA.C. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines for cutting and slicing meats, systems and equipment for processing meat and sausages, bone removers for salami, és driers for sausages. Székhelye Castelnuovo Rangone, Olaszország.

 8. FRANS VERMEE GMBH

  Németország

  A FRANS VERMEE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Székhelye Remagen, Németország.

 1. HINTERKOPF GMBH

  Németország

  A HINTERKOPF GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Székhelye Eislingen, Németország.

 2. MAJA-MASCHINENFABRIK HERMANN SCHILL GMBH & CO. KG

  Németország

  A MAJA-MASCHINENFABRIK HERMANN SCHILL GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Gépek és eszközök húsárugyártásra, Szerszámgépek fémvágásra, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Gépek és eszközök húsárugyártásra, Bar or flaked ice making machines, és Szerszámgépek fémvágásra. Székhelye Kehl, Németország.

 3. EMSENS

  Franciaország

  A EMSENS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, és Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Székhelye Fraisses, Franciaország.

 4. AUTOTHERM LUDWIG BRÜMMENDORF GMBH & CO.KG

  Németország

  A AUTOTHERM LUDWIG BRÜMMENDORF GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, cooking plant and equipment for the food and preserves industry, refrigeration system, és Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Waxweiler, Németország.

 5. STEEN - FPM INTERNATIONAL

  Belgium

  A STEEN - FPM INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Székhelye Kalmthout, Belgium.

 6. SKAGINN 3X

  Izland

  A SKAGINN 3X, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konzervipar - gépek és eszközök, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Székhelye Akranesi, Izland.

 7. AMB FOOD TECH S.R.L.

  Olaszország

  A AMB FOOD TECH S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vágóhídi, Gépek és eszközök húsárugyártásra, Húsdarálók és húsvágók, Gépek és eszközök, vágóhídi, Gépek és eszközök húsárugyártásra, meat processing, és Húsdarálók és húsvágók. Székhelye San Lazzaro Di Savena, Olaszország.

 8. VERBOONEN

  Belgium

  A VERBOONEN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is slicers for butcher's shops, shears for frozen meats, fan-assisted rotisseries, és mincers. Székhelye Anderlecht, Belgium.

 9. DADAUX TECHNOLOGIES

  Franciaország

  A DADAUX TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök húsárugyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, work tables for the meat industry, és Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Székhelye Bersaillin, Franciaország.

 10. DIOSNA DIERKS & SÖHNE GMBH

  Németország

  A DIOSNA DIERKS & SÖHNE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Osnabrück, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

1 496 Vállalat