• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hengerművek- vasfémek

A keresés eredménye

Hengerművek- vasfémek - Import export

 1. METAL-TECH

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A METAL-TECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkésztermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Összekapcsolás, acélok és fémek, Köszörűgépek fémmegmunkálásra, Hengerművek, vasfémek, Menetvágó szerszámok, Acélok és fémek - hajlítás, Szerszámgépek, hajlító, és Csapok, facsavarok, anyák. Székhelye Gniezno, Lengyelország.

 2. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sárgaréz, Huzalhúzás - nemvasfémek, Profilok - nemvasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Sárgaréz, Huzalhúzás - nemvasfémek, Profilok - nemvasfémek, és Profilok és rudak - nemvasfémek. Székhelye Chiari, Olaszország.

 3. YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI

  Törökország

  A YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélredőnyök, Profilok és rudak - vasfémek, roll-forming machines, Acélredőnyök, és Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Select Cityizmir, Törökország.

 4. METALL BK

  Belorusszia

  A METALL BK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is l angle drawn wires, u grooved drawn wires, metal profiles, és bracing for building. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 5. INOX MARE S.R.L.

  Olaszország

  A INOX MARE S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Csapok, facsavarok, anyák, és stainless steel. Székhelye Rimini, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ACIÉRIES ET LAMINOIRS DE RIVES

  Franciaország

  A ACIÉRIES ET LAMINOIRS DE RIVES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél, Acél, manufacture of steel profiles, és Raw materials for metallurgy. Székhelye Rives-Sur-Fure, Franciaország.

 2. SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH

  Németország

  A SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Hengerművek, vasfémek, Nyersvas, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Hengerművek, vasfémek, Nyersvas, és rolled rings. Székhelye Püttlingen, Németország.

 3. ALOIS MORADELLI

  Németország

  A ALOIS MORADELLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Stancolt lemezek vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling), Építési helyszíni felszerelések, Hengerművek, vasfémek, Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling), Építési helyszíni felszerelések, és Hengerművek, vasfémek. Székhelye Kirchheim b. München, Németország.

 4. HASCH PRÄZISIONSWERKZEUGE, HARTMUT SCHARMANN

  Németország

  A HASCH PRÄZISIONSWERKZEUGE, HARTMUT SCHARMANN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, nem motoros, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Szerszámok, nem motoros, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, és Épületvasalások. Székhelye Heusenstamm, Németország.

 5. GALVANISATION INDUSTRIELLE S.A.

  Svájc

  A GALVANISATION INDUSTRIELLE S.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, Hengerművek, vasfémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, és Hengerművek, vasfémek. Székhelye Martigny, Svájc.

 1. SEIL METAL CO.LTD

  Dél-Korea

  A SEIL METAL CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Spirálrugók, automobile seat belts, és Spirálrugók. Székhelye Seoul, Dél-Korea.

 2. FONDERIES J MARICHAL KETIN ET CIE

  Belgium

  A FONDERIES J MARICHAL KETIN ET CIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélöntödék, Acélöntödék, és manufacture of rolled sections. Székhelye Liege, Belgium.

 1. FERRO TUBI S.P.A.

  Olaszország

  A FERRO TUBI S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcsövek, Hengerművek, vasfémek, Acélcsövek, és Hengerművek, vasfémek. Székhelye Padova, Olaszország.

 2. FERROTRADE S.R.L.

  Olaszország

  A FERROTRADE S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling), Hengerművek, vasfémek, Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling), és Hengerművek, vasfémek. Székhelye Genova, Olaszország.

 3. NICRO S.P.A.

  Olaszország

  A NICRO S.P.A., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nickel and alloys. Székhelye Vailate, Olaszország.

 4. CAMBIO ORO DI ANTANI FABIO

  Olaszország

  A CAMBIO ORO DI ANTANI FABIO, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Székhelye Livorno, Olaszország.

 5. SIDER 2012 S.R.L.

  Olaszország

  A SIDER 2012 S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Székhelye Lamezia Terme, Olaszország.

 6. WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH

  Németország

  A WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hengerművek, vasfémek, Hengerelt lemezek - színesfémek, Hengerművek, vasfémek, és Hengerelt lemezek - színesfémek. Székhelye Quedlinburg, Németország.

 7. SAFET S.P.A.

  Olaszország

  A SAFET S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is construction of metal bridges, és construction of pedestrian catwalks. Székhelye Torino, Olaszország.

 8. CEROSILLO RAG. DARIO S.R.L.

  Olaszország

  A CEROSILLO RAG. DARIO S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Akkumulátorok, szárazelemek és kondenzátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása, Hengerművek, vasfémek, Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása, és Hengerművek, vasfémek. Székhelye Genova, Olaszország.

 1. F.I.L.M.S. S.P.A.

  Olaszország

  A F.I.L.M.S. S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tungsten, és metal nozzles. Székhelye Anzola D'ossola, Olaszország.

 2. ALMA TOOLS

  Olaszország

  A ALMA TOOLS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tungsten, és industrial grinding work. Székhelye SARONNO, Olaszország.

 3. METALL BOLOGNA S.R.L.

  Olaszország

  A METALL BOLOGNA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hengerművek, vasfémek, Perforált lemezek - vasfémek, Hengerművek, vasfémek, és Perforált lemezek - vasfémek. Székhelye Calderara Di Reno, Olaszország.

 4. D.F.U. S.R.L.

  Olaszország

  A D.F.U. S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, Hengerművek, vasfémek, Szerszámok, motoros, és Hengerművek, vasfémek. Székhelye Pesaro, Olaszország.

 5. INDUSTRIA METALLI S.P.A.

  Olaszország

  A INDUSTRIA METALLI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Székhelye Ardea, Olaszország.

 6. ALBERTI

  Olaszország

  A ALBERTI, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ferrous metals and alloys, és cast iron. Székhelye Siena, Olaszország.

 7. METALLEGHE S.P.A.

  Olaszország

  A METALLEGHE S.P.A., tevékenységi ágazata Acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémek - gépek és eszközök, Hengerművek, vasfémek, Fémek - gépek és eszközök, és Hengerművek, vasfémek. Székhelye Flero, Olaszország.

 8. PROGOLD S.P.A.

  Olaszország

  A PROGOLD S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cast iron, és iron and alloys. Székhelye Trissino, Olaszország.

 9. SECO TOOLS ITALIA S.P.A.

  Olaszország

  A SECO TOOLS ITALIA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is supplies for machine tools for precision and high precision mechanical work. Székhelye Guanzate, Olaszország.

 10. LA RETTIFICA LECCHESE S.N.C.

  Olaszország

  A LA RETTIFICA LECCHESE S.N.C., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tungsten, és carbon steel. Székhelye Lecco, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes