• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hengerelt lemezek - színesfémek

A keresés eredménye

Hengerelt lemezek - színesfémek - Import export

 1. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hengerelt lemezek - színesfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rudak - nemvasfémek, Lemezek és csövek, Csövek - nem vasfémek, Inconel, Rudak - nemvasfémek, Hastelloy, nickel alloys bars, nickel alloys, és cobalt alloys. Székhelye Amblainville, Franciaország.

 2. GEORG SCHRÖDER MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GEORG SCHRÖDER MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt lemezek - színesfémek. Székhelye Wickede, Németország.

 3. A. MANNESMANN MASCHINENFABRIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A A. MANNESMANN MASCHINENFABRIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt lemezek - színesfémek. Székhelye Remscheid, Németország.

 4. GEDE DRAHTRICHTTECHNOLOGIE GMBH

  Németország

  A GEDE DRAHTRICHTTECHNOLOGIE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hengerelt lemezek - színesfémek. Székhelye Hemer, Németország.

 5. RITEBO GMBH RICHTAPPARATE

  Németország

  A RITEBO GMBH RICHTAPPARATE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt lemezek - színesfémek. Székhelye Iserlohn, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. JUCHENG TITANIUM INDUSTRY CO.LTD

  Kína

  A JUCHENG TITANIUM INDUSTRY CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt lemezek - színesfémek. Székhelye Baoji, Kína.

 2. OCHOA-LÁCAR, HNOS.

  Spanyolország

  A OCHOA-LÁCAR, HNOS., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hengerelt lemezek - színesfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek, Acélok és fémek, steel beams, steel tubes, és steel plates. Székhelye Pamplona, Spanyolország.

 3. STAALHANDEL STERNOTTE CH

  Belgium

  A STAALHANDEL STERNOTTE CH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hengerelt lemezek - színesfémek, Hengerelt lemezek - színesfémek, Trading in steel, iron products, és steel sheet. Székhelye Hasselt, Belgium.

 4. TRANSFER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  A TRANSFER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hengerelt lemezek - színesfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel sheet, cold rolled sheets, galvanized sheet metal, és hot-rolled sheet metal. Székhelye Konstanz, Németország.

 5. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Cseh Köztársaság

  A PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Plattírozás - nem vasfémek, Hullámlemezek - nemvasfémek, Hengerelt lemezek - színesfémek, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Plattírozás - nem vasfémek, Hullámlemezek - nemvasfémek, Hengerelt lemezek - színesfémek, és Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Székhelye Lipnik Nad Becvou, Cseh Köztársaság.

 1. CONDUTOS METALICOS GAMAT S.L

  Spanyolország

  A CONDUTOS METALICOS GAMAT S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt lemezek - színesfémek. Székhelye Granada, Spanyolország.

 2. GRUPO INDUSTRIAL C&C

  Argentína

  A GRUPO INDUSTRIAL C&C, tevékenységi ágazata Hengerelt lemezek - színesfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is zinc and alloys, és copper. Székhelye Villa Rosa - Pilar, Buenos Aires, Argentína.

 1. HANGZHOU ROLL FORMING MACHINERY CO., LTD

  Kína

  A HANGZHOU ROLL FORMING MACHINERY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt lemezek - színesfémek. Székhelye Hangzhou, Kína.

 2. EMET SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A EMET SP. Z O.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hengerelt lemezek - színesfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Ipari épületépítés, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, és Ipari épületépítés. Székhelye Szczecinek, Lengyelország.

 3. BAOJI TIANRUI NONFERROUS METAL MATERIALS CO.,LTD

  Kína

  A BAOJI TIANRUI NONFERROUS METAL MATERIALS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt lemezek - színesfémek. Székhelye Baoji, Kína.

 4. CHAPAS PERONA S.L.

  Spanyolország

  A CHAPAS PERONA S.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hengerelt lemezek - színesfémek. Székhelye Silla, Spanyolország.

 5. DALIAN XINRUILONG IMP.&EXP. TRADING CO., LTD.

  Kína

  A DALIAN XINRUILONG IMP.&EXP. TRADING CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt lemezek - színesfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Titanium sheet, és titanium and alloys. Székhelye Dalian, Kína.

 6. STAR MET S A

  Románia

  A STAR MET S A, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hengerelt lemezek - színesfémek, Ércek - vas és színesfém, Hengerelt lemezek - színesfémek, és Ércek - vas és színesfém. Székhelye Comuna Dumbrava Rosie, Románia.

 7. WALZEN IRLE GMBH

  Németország

  A WALZEN IRLE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas és különleges öntés, Hengerelt lemezek - színesfémek, Nyersvas és különleges öntés, és Hengerelt lemezek - színesfémek. Székhelye Netphen, Németország.

 8. WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH

  Németország

  A WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hengerművek, vasfémek, Hengerelt lemezek - színesfémek, Hengerművek, vasfémek, és Hengerelt lemezek - színesfémek. Székhelye Quedlinburg, Németország.

 1. CONFORMADOS FACME SOCIEDAD ANONIMA.

  Spanyolország

  A CONFORMADOS FACME SOCIEDAD ANONIMA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Falemezek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hengerelt lemezek - színesfémek, Sajtolás, acélok és fémek, Hengerelt lemezek - színesfémek, és Sajtolás, acélok és fémek. Székhelye Arrigorriaga, Spanyolország.

 2. PESSINA ACCIAI METALLURGICA SPA

  Olaszország

  A PESSINA ACCIAI METALLURGICA SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt lemezek - színesfémek. Székhelye Caronno Pertusella, Olaszország.

 3. TENGXIN TITANIUM INDUSTRY CO., LTD.

  Kína

  A TENGXIN TITANIUM INDUSTRY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt lemezek - színesfémek. Székhelye Baoji, Kína.

 4. SEM DIS TICARET A S

  Törökország

  A SEM DIS TICARET A S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hengerelt lemezek - színesfémek, és Hengerelt lemezek - színesfémek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. EISENWERK SULZAU-WERFEN R. & E. WEINBERGER AKTIENGESELLSCHAFT

  Ausztria

  A EISENWERK SULZAU-WERFEN R. & E. WEINBERGER AKTIENGESELLSCHAFT, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hengerelt lemezek - színesfémek, és Hengerelt lemezek - színesfémek. Székhelye Tenneck, Ausztria.

 6. WILHELM BAUER GMBH & CO. KG

  Németország

  A WILHELM BAUER GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hengerelt lemezek - színesfémek, és Hengerelt lemezek - színesfémek. Székhelye Hannover, Németország.

 7. KAHRAMANLAR ORMAN URUNLERI SANAYI VE TICARET A S

  Törökország

  A KAHRAMANLAR ORMAN URUNLERI SANAYI VE TICARET A S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hengerelt lemezek - színesfémek, és Hengerelt lemezek - színesfémek. Székhelye Ankara, Törökország.

 8. COMERCIAL DE LAMINADOS S.A.

  Spanyolország

  A COMERCIAL DE LAMINADOS S.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hengerelt lemezek - színesfémek, és Hengerelt lemezek - színesfémek. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 9. W AND MO LTD

  Kína

  A W AND MO LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hengerelt lemezek - színesfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tungsten, és molybdenum. Székhelye Linzi District, Zibo City, Shandong, Kína.

 10. WEMOTEC - WALZEN GMBH

  Németország

  A WEMOTEC - WALZEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt lemezek - színesfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hengerművek, vasfémek, és Hengerművek, vasfémek. Székhelye Kempen, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes