• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hengerelt huzal - vasfémek

A keresés eredménye

Hengerelt huzal - vasfémek - Import export

 1. LUMPI-BERNDORF DRAHT- UND SEILWERK GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A LUMPI-BERNDORF DRAHT- UND SEILWERK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Székhelye Linz, Ausztria.

 2. HELCA METALL GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A HELCA METALL GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Székhelye Ulm, Németország.

 3. VORNBÄUMEN STAHLSEILE GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A VORNBÄUMEN STAHLSEILE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Székhelye Bad Iburg, Németország.

 4. STEFAN MAIER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A STEFAN MAIER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Székhelye München, Németország.

 5. HIGH TECH ALLOYS SONDERWERKSTOFFE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HIGH TECH ALLOYS SONDERWERKSTOFFE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Székhelye Wuppertal, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ÁP-TECHNOLOGY KFT

  Magyarország

  Our company has more than 30 years of wire mesh industry experience. The company has built more than 50 wire mesh machine in the EU. Our export is important, and we seek global business partners and manufacture top tier products. The P-TECH Wire Mesh Machine has a lifetime quarantee. We value quality over quantity. Our Products are the following: - Wire mesh machines - Wire mesh in several categories - Fence construction - Wild Fence - Other wire products If your company has interest in us or any business cooperation call us or send and email. Phone: +36 70 259 7162 Mail: vadhalo@gmail.com

 2. VOLME-DRAHT GMBH & CO. KG

  Németország

  A VOLME-DRAHT GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Székhelye Hagen, Németország.

 3. MIGAL.CO GMBH

  Németország

  A MIGAL.CO GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Székhelye Landau, Németország.

 4. CEMKA TEL SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Törökország

  A CEMKA TEL SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plate and sheet metal, iron wire lamination, és low carbon iron. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. KAVIR STEEL

  Irán

  A KAVIR STEEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hot-rolling. Székhelye Isfahan, Irán.

 1. SONNE STAHLHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  A SONNE STAHLHANDELSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Székhelye Saarbrücken, Németország.

 2. METALICPLAS IMPEX

  Románia

  A METALICPLAS IMPEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Székhelye Dej, Románia.

 1. TEWOO STEEL GROUP

  Kína

  A TEWOO STEEL GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületszerkezeti acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hengerelt huzal - vasfémek, cold-rolled steel strips, galvanized steel sheet products, és Hengerelt huzal - vasfémek. Székhelye Shanghai, Kína.

 2. A. VAN MEIRVENNE & ZONEN

  Belgium

  A A. VAN MEIRVENNE & ZONEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hengerelt huzal - vasfémek, Round reinforcing bars, steel drawing plant, Hengerelt huzal - vasfémek, és Bright steel. Székhelye Beveren-waas, Belgium.

 3. BEKAERT GMBH VERKAUF SPEZIALSTAHLDRÄHTE

  Németország

  A BEKAERT GMBH VERKAUF SPEZIALSTAHLDRÄHTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Székhelye Neu-Anspach, Németország.

 4. ASA GLOBAL T,CARET

  Törökország

  A ASA GLOBAL T,CARET, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hengerelt huzal - vasfémek, és Hengerelt huzal - vasfémek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. KOBILL SRL

  Románia

  A KOBILL SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, fémmegmunkáláshoz, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Plazmavágó gépek, Hengerelt huzal - vasfémek, Szoláriumok - felszerelések, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Plazmavágó gépek, Hengerelt huzal - vasfémek, és Szoláriumok - felszerelések. Székhelye Brasov, Románia.

 6. ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG

  Németország

  A ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hidegen hengerelt sínek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Réz és rézötvözetek, Hengerelt huzal - vasfémek, Réz és rézötvözetek, és Hengerelt huzal - vasfémek. Székhelye Neunburg vorm Wald, Németország.

 7. LINCOLN ELECTRIC FRANCE

  Franciaország

  A LINCOLN ELECTRIC FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lézer - készülékek és műszerek, Hengerelt huzal - vasfémek, Lézer - készülékek és műszerek, és Hengerelt huzal - vasfémek. Székhelye Le Grand Quevilly, Franciaország.

 8. FRIENDS INTERNATIONAL

  Banglades

  A FRIENDS INTERNATIONAL, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhuzalok és kábelek, Szegesdrót - vasfémek, Huzalhúzás - vasfémek, Drótok és kábelek - vasfémek, Acélhuzalok és kábelek, Szegesdrót - vasfémek, Huzalhúzás - vasfémek, és Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye Chittagong, Banglades.

 1. BS MAKINE

  Törökország

  A BS MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Székhelye Eskişehir, Törökország.

 2. CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A.

  Románia

  A CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, szilárd. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, folyékony, Hengerelt huzal - vasfémek, Profillemezek - vasfémek, Tüzelőanyagok, folyékony, Hengerelt huzal - vasfémek, és Profillemezek - vasfémek. Székhelye Buzau, Románia.

 3. TAIWAN RAINBOW CO., LTD.

  Taiwan Kínai köztársaság

  A TAIWAN RAINBOW CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Székhelye Kaohsiung, Taiwan Kínai köztársaság.

 4. TREFO S. A.

  Románia

  A TREFO S. A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szegek, Futószalagok, Szegek, és Futószalagok. Székhelye Galati, Románia.

 5. TOSYALI HOLDING

  Törökország

  A TOSYALI HOLDING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Székhelye Osmaniye, Törökország.

 6. .

  Törökország

  A ., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is white marble. Székhelye ., Törökország.

 7. CELAL METAL

  Törökország

  A CELAL METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Székhelye Istanbuk, Törökország.

 8. CZ VEHA S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A CZ VEHA S.R.O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Székhelye Brno, Cseh Köztársaság.

 9. BRUNTON SHAW U K LTD

  Egyesült Királyság

  A BRUNTON SHAW U K LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hengerelt huzal - vasfémek, és Hengerelt huzal - vasfémek. Székhelye Worksop, Egyesült Királyság.

 10. ROPE ASSEMBLIES LTD

  Egyesült Királyság

  A ROPE ASSEMBLIES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, és Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Retford, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes