• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • harangöntödék

A keresés eredménye

Harangöntödék - Import export

 1. HEW HERFORDER ELEKTROMOTOREN-WERKE GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A HEW HERFORDER ELEKTROMOTOREN-WERKE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Harangöntödék. Székhelye Herford, Németország.

 2. J. A. HUCK METALLWARENFABRIK GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A J. A. HUCK METALLWARENFABRIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Harangöntödék. Székhelye Nürnberg, Németország.

 3. FUNDIDORA SAN JUAN

  Mexikó

  A FUNDIDORA SAN JUAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Harangöntödék. Székhelye Tlaquepaque, Mexikó.

 4. FONDERIE CORNILLE HAVARD

  Franciaország

  A FONDERIE CORNILLE HAVARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Harangöntödék, és Harangöntödék. Székhelye Villedieu-Les-Poêles, Franciaország.

 5. BREVETTI GIANNATTASIO SAS

  Olaszország

  A BREVETTI GIANNATTASIO SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Harangöntödék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bell electrification, és tower clocks. Székhelye Pontecagnano Faiano, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS

  Belgium

  A BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Harangöntödék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épület-felújítás és -restaurálás, tower clocks, Épület-felújítás és -restaurálás, és minor renovations. Székhelye Mechelen, Belgium.

 2. FACHFIRMA DÜRR GMBH & CO. KG

  Németország

  A FACHFIRMA DÜRR GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Harangöntödék. Székhelye Rothenburg, Németország.

 3. JEAN OBERTINO & FILS - FONDERIE DE CLOCHES EN BRONZE

  Franciaország

  A JEAN OBERTINO & FILS - FONDERIE DE CLOCHES EN BRONZE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Harangöntödék, és Harangöntödék. Székhelye Morteau, Franciaország.

 4. BB-STANZ- UND UMFORMTECHNIK GMBH

  Németország

  A BB-STANZ- UND UMFORMTECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari épületépítés, Réz és rézötvözetek, Harangöntödék, Ipari épületépítés, Réz és rézötvözetek, cast iron foundry, és Harangöntödék. Székhelye Berga, Németország.

 5. ABSAMER LÄUTEANLAGEN KARL MUNTER E.U.

  Ausztria

  A ABSAMER LÄUTEANLAGEN KARL MUNTER E.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Vágóeszközök, háztartási, Órák, Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Vágóeszközök, háztartási, és Órák. Székhelye Absam, Ausztria.

 1. MUFF KIRCHTURMTECHNIK AG

  Svájc

  A MUFF KIRCHTURMTECHNIK AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, Órák, Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, és Órák. Székhelye Triengen, Svájc.

 2. THOMAS BERGER

  Ausztria

  A THOMAS BERGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, Órák, Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, és Órák. Székhelye Virgen, Ausztria.

 1. MIKE SCHOLZE UHRENTECHNIK

  Németország

  A MIKE SCHOLZE UHRENTECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Órák, és Órák, ipar számára és időméréshez. Székhelye Parthenstein, Németország.

 2. JAKOB HÖCKEL TURMUHREN- UND APPARATEBAU GMBH

  Németország

  A JAKOB HÖCKEL TURMUHREN- UND APPARATEBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, Órák, Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, és Órák. Székhelye Flörsheim, Németország.

 3. SQUADRITO

  Olaszország

  A SQUADRITO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Órák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Harangöntödék, programmable bell systems for tower clocks, bell electrification, és Harangöntödék. Székhelye Pedara, Olaszország.

 4. MURIBAER

  Svájc

  A MURIBAER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Órák, és Órák, ipar számára és időméréshez. Székhelye Büron, Svájc.

 5. GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF

  Svájc

  A GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Réz és rézötvözetek, Vörösréz, bronz és sárgaréz öntödék, Harangöntödék, Kerekek és görgők fémből, Réz és rézötvözetek, Vörösréz, bronz és sárgaréz öntödék, Harangöntödék, és Kerekek és görgők fémből. Székhelye Uetendorf, Svájc.

 6. OTTO-BUER GMBH & CO. KG

  Németország

  A OTTO-BUER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, Órák, Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, és Órák. Székhelye Neustadt, Németország.

 7. ING.WOLFGANG OLIVER KEG

  Ausztria

  A ING.WOLFGANG OLIVER KEG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium és ötvözetek, Alumíniumöntödék, Réz és rézötvözetek, Harangöntödék, Alumínium és ötvözetek, Alumíniumöntödék, Réz és rézötvözetek, és Harangöntödék. Székhelye Waidring, Ausztria.

 8. FRANCKOWIAK TURMUHREN & GLOCKENTECHNIK

  Németország

  A FRANCKOWIAK TURMUHREN & GLOCKENTECHNIK, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Órák, és Órák, ipar számára és időméréshez. Székhelye Wittstock, Németország.

 1. TURMUHREN- UND GLOCKENSERVICE STEFFEN WILLING

  Németország

  A TURMUHREN- UND GLOCKENSERVICE STEFFEN WILLING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, Órák, Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, és Órák. Székhelye Gräfenhain, Németország.

 2. RICHARDT RESTAURIERUNGEN

  Németország

  A RICHARDT RESTAURIERUNGEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Réz és rézötvözetek, Harangöntödék, Mennyezetek (beltéri), Alapmunkálatok, Réz és rézötvözetek, Harangöntödék, Mennyezetek (beltéri), és Alapmunkálatok. Székhelye Rodeberg, Németország.

 3. RUDOLF PERNER

  Ausztria

  A RUDOLF PERNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Órák, és Órák, ipar számára és időméréshez. Székhelye Schärding, Ausztria.

 4. UWE EISENHART

  Németország

  A UWE EISENHART, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Harangöntödék, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Órák, Harangöntödék, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Háztartási cikkek, acélból és fémből, és Órák. Székhelye Möglingen, Németország.

 5. GERD-GÜNTHER KISSELBACH

  Németország

  A GERD-GÜNTHER KISSELBACH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Órák, és Órák, ipar számára és időméréshez. Székhelye Baunatal, Németország.

 6. MERIDIAAN

  Belgium

  A MERIDIAAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Harangöntödék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tower clocks. Székhelye Menen, Belgium.

 7. GLOCKEN & KIRCHENTECHNIK HALLE/SAALEKREIS

  Németország

  A GLOCKEN & KIRCHENTECHNIK HALLE/SAALEKREIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Órák, Óratartozékok, Harangöntödék, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Órák, és Óratartozékok. Székhelye Salzatal, Németország.

 8. KLANGSPHÄRE DR. RER. NAT. RAINER MICHAELIS

  Svájc

  A KLANGSPHÄRE DR. RER. NAT. RAINER MICHAELIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Harangöntödék, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, Órák, Írószerek és papíráruk, Harangöntödék, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, Órák, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Lenzburg, Svájc.

 9. CLOCKS & BELLS

  Belgium

  A CLOCKS & BELLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Harangöntödék. Székhelye Meerbeek, Belgium.

 10. CAMPA

  Belgium

  A CAMPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Harangöntödék. Székhelye Tellin, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes