• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • haltenyésztő berendezések

A keresés eredménye

Haltenyésztő berendezések - Import export

 1. CHRISTIAN STÖHR GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  With more than 50 years of experience in plastic processing, we produce our Hel-X fillers for biological waste water and gas treatment and for use in aquaculture. You can build on this wealth of experience as the basis for high-quality Hel-X fillers made of plastic. We manufacture exclusively at our site in Germany using a method that we developed ourselves, in strict compliance with high quality and environmental standards. Our Hel-x fillers are easy-to-use, highly effective and offer low investment costs and running costs, making them not only an ecological choice but economical too. Hel-x fillers are used all around the world to treat municipal and industrial wastewater in MBBR and IFAS systems. They are also used by many customers in aquaculture and biogas plants.

 2. OLOID SOLUTION GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A OLOID SOLUTION GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haltenyésztő berendezések. Székhelye Leipzig, Németország.

 3. LIH LIGHT IMPEX HENZE GMBH

  Németország

  A LIH LIGHT IMPEX HENZE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haltenyésztő berendezések. Székhelye Grafing Bei München, Németország.

 4. MAYASERA A.S.

  Törökország

  A MAYASERA A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halászhálók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haltenyésztő berendezések, nets for fish farming, equipment for deep sea fishing, pisciculture cages, és Haltenyésztő berendezések. Székhelye Ordu, Törökország.

 5. HOMARIUM

  Belgium

  A HOMARIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haltenyésztő berendezések, Akvakultúra és haltenyésztés, Haltenyésztő berendezések, Akvakultúra és haltenyésztés, és custom-made aquariums. Székhelye Pittem, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ASAKUA AQUACULTURE & MARINE (ASAKUA SU URUNLERI)

  Törökország

  A ASAKUA AQUACULTURE & MARINE (ASAKUA SU URUNLERI), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haltenyésztő berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is equipment for deep sea fishing, fishing nets, fish-breeding tanks, és machinery and equipment for marine, river and harbour work. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. PLASTILUX

  Luxemburg

  A PLASTILUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dobozok és kádak, műanyagból, Gumi- és műanyaghegesztés, Haltenyésztő berendezések, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Dobozok és kádak, műanyagból, Gumi- és műanyaghegesztés, Haltenyésztő berendezések, és Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Wormeldange-Haut, Luxemburg.

 3. AKVATECHNA, UAB

  Litvánia

  A AKVATECHNA, UAB, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Akvakultúra és haltenyésztés, Haltenyésztő berendezések, Akvakultúra és haltenyésztés, és Haltenyésztő berendezések. Székhelye VILNIUS, Litvánia.

 4. ZAK FISH & SEAFOOD COMPANY

  Törökország

  A ZAK FISH & SEAFOOD COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haltenyésztő berendezések. Székhelye Adana, Törökország.

 5. ŚWIEŻY WĘGORZ

  Lengyelország

  A ŚWIEŻY WĘGORZ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Haltenyésztő berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is eels. Székhelye Elbląg, Lengyelország.

 1. STS OLBRAMOVICE,SPOL, S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A STS OLBRAMOVICE,SPOL, S R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haltenyésztő berendezések, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Haltenyésztő berendezések, és Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Székhelye Olbramovice, Cseh Köztársaság.

 2. SEMI-STAAL A/S

  Dánia

  A SEMI-STAAL A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haltenyésztő berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, és Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Helsingoer, Dánia.

 1. ETS FAIVRE

  Franciaország

  A ETS FAIVRE, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Haltenyésztő berendezések, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, és Haltenyésztő berendezések. Székhelye Baume Les Dames, Franciaország.

 2. AQUAPAC JATURANON GMBH

  Németország

  A AQUAPAC JATURANON GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haltenyésztő berendezések. Székhelye Cologne, Németország.

 3. DIM. MANTE BROS & CO. AQUACULTURE FARMS

  Görögország

  A DIM. MANTE BROS & CO. AQUACULTURE FARMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Haltenyésztő berendezések, Hal, és Haltenyésztő berendezések. Székhelye Fthiotida, Görögország.

 4. NET SUPPLY CO. LTD

  Egyesült Királyság

  A NET SUPPLY CO. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haltenyésztő berendezések, és Haltenyésztő berendezések. Székhelye Fleetwood, Egyesült Királyság.

 5. TECHNISCH INSTALLATIEBEDRIJF C.A. BERGER B.V.

  Hollandia

  A TECHNISCH INSTALLATIEBEDRIJF C.A. BERGER B.V., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haltenyésztő berendezések, és Haltenyésztő berendezések. Székhelye Zeewolde, Hollandia.

 6. AERATOR

  Ukrajna

  A AERATOR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Haltenyésztő berendezések. Székhelye Brovari, Ukrajna.

 7. FISCHTECHNIK GMBH

  Németország

  A FISCHTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haltenyésztő berendezések, és Haltenyésztő berendezések. Székhelye Northeim, Németország.

 8. SIVERT EIDNES AS

  Norvégia

 1. LANDCATCH LTD

  Egyesült Királyság

 2. MARA AS

  Norvégia

 3. PUNTA MOREIRAS S.L.

  Spanyolország