• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • halkonzervek

A keresés eredménye

Halkonzervek - Import export

 1. DISTRAZUR

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A DISTRAZUR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italok, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Halkonzervek, Szószok, Italok, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Halkonzervek, és Szószok. Székhelye Malataverne, Franciaország.

 2. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Németország

  Verified by europages badge

  A IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, Zöldségkonzervek, Sajt, Olajbogyók, Fűszerek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Fine food, Halkonzervek, és fresh vegetables. Székhelye Berlin, Németország.

 3. DGM SHIPPING AS

  Észtország

  A DGM SHIPPING AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Székhelye Tallinn, Észtország.

 4. CONSERVAS HOYA

  Spanyolország

  A CONSERVAS HOYA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, Héjasállat konzervek, tuna, Halkonzervek, Héjasállat konzervek, és anchovies. Székhelye Santoña-Cantabria, Spanyolország.

 5. CARLINO SRL

  Olaszország

  A CARLINO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gasztronómia - különlegességek, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Anchovies, Gasztronómia - különlegességek, és Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Székhelye Sciacca, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Németország

  A OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldségkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, Gyümölcskonzervek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Halkonzervek, Gyümölcskonzervek, Espresso coffees, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Augsburg, Németország.

 2. EIRASMAR

  Spanyolország

  A EIRASMAR, tevékenységi ágazata Hal, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylókonzervek, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Halkonzervek, shellfish, Kagylókonzervek, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, és Halkonzervek. Székhelye Vigo-Pontevedra, Spanyolország.

 3. SUPOY

  Ukrajna

  A SUPOY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is products for aviculture, preserves in oil, Marketing of preserved seafood, és production of tinned fish. Székhelye Cherkasy, Ukrajna.

 4. CMC FOOD SP.ZO.O.

  Lengyelország

  A CMC FOOD SP.ZO.O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olívaolaj, Halkonzervek, Import / export - élelmiszertermékek, sweet and sour vegetables, Olívaolaj, Halkonzervek, és Import / export - élelmiszertermékek. Székhelye Inwald, Lengyelország.

 5. JEALSA

  Spanyolország

  A JEALSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tuna in olive oil, tinned seafood, preserved shellfish, és packaged tuna. Székhelye Boiro (a Coruña), Spanyolország.

 1. CONSERVAS REZUMAR

  Spanyolország

  A CONSERVAS REZUMAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is anchovies marinated in olive oil. Székhelye Laredo, Spanyolország.

 2. FJOKSAK AS

  Norvégia

  A FJOKSAK AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Székhelye Ålesund, Norvégia.

 1. SPANISH GOURMET TRADING

  Spanyolország

  A SPANISH GOURMET TRADING, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, Minőségi táplálkozás, Wines - Spain, olive oil, Halkonzervek, és Minőségi táplálkozás. Székhelye Mairena Del Aljarafe, Spanyolország.

 2. FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA

  Portugália

  A FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, és Halkonzervek. Székhelye Póvoa De Varzim, Portugália.

 3. LINEA GASTRO GMBH

  Németország

  A LINEA GASTRO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diétás- és biotáplálékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, Készételek és csemege, Gasztronómia - különlegességek, Halkonzervek, Készételek és csemege, és Gasztronómia - különlegességek. Székhelye Badenweiler, Németország.

 4. CONSERVAS LAVIN

  Spanyolország

  A CONSERVAS LAVIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Székhelye Santoña, Spanyolország.

 5. FAGURI PROD OÜ

  Észtország

  A FAGURI PROD OÜ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Székhelye Tallinn, Észtország.

 6. KARL-HEINZ EHLKEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A KARL-HEINZ EHLKEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Só. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomipari termékek, Halkonzervek, Kartonok, csomagolóipar számára, Speciális és műszaki kartonok, Malomipari termékek, Halkonzervek, Kartonok, csomagolóipar számára, és Speciális és műszaki kartonok. Székhelye Bremerhaven, Németország.

 7. CORESA - CONSERVEIROS REUNIDOS, S.A.

  Portugália

  A CORESA - CONSERVEIROS REUNIDOS, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Székhelye Lisboa, Portugália.

 8. THE VILLAGE SHOPPE LTD

  Egyesült Királyság

  A THE VILLAGE SHOPPE LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tinned fish, és tinned beef. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 1. VERTAUEN GLOBAL SUPPLIER

  Franciaország

  A VERTAUEN GLOBAL SUPPLIER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Trágyázó- és talajjavító szerek, Tomato paste, Canned tuna, és Trágyázó- és talajjavító szerek. Székhelye Paris, Franciaország.

 2. ITALIA NET FOOD SNC

  Olaszország

  A ITALIA NET FOOD SNC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, Hús- és hentesáruk, wholesale of cakes and pastries, canned pulses, Halkonzervek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Reggio Emilia, Olaszország.

 3. LUÇAS & C.ª, LDA.

  Portugália

  A LUÇAS & C.ª, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fish pate and pastes, tinned fish, és tinned seafood. Székhelye Matosinhos, Portugália.

 4. LARGISPOT - PRODUTOS ALIMENTARES, SA

  Portugália

  A LARGISPOT - PRODUTOS ALIMENTARES, SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, Halkonzervek, dried fish, frozen fish, és frozen fish export. Székhelye Gafanha Da Nazaré, Portugália.

 5. COFACO AÇORES, SA

  Portugália

  A COFACO AÇORES, SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tinned seafood. Székhelye Lisboa, Portugália.

 6. AZAIS POLITO

  Franciaország

  A AZAIS POLITO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Székhelye SETE, Franciaország.

 7. RIVER FISH

  Szerbia

  A RIVER FISH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Székhelye Belgrade, Szerbia.

 8. TSI TAO

  Spanyolország

  A TSI TAO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Székhelye Donostia, Spanyolország.

 9. GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE

  Olaszország

  A GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, Halkonzervek, fish processing equipment, Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, és Halkonzervek. Székhelye Sala Baganza, Olaszország.

 10. ANCHOASDELUXE

  Spanyolország

  A ANCHOASDELUXE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Székhelye Pontejos, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes