• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • halkonzervek

A keresés eredménye

Halkonzervek - Import export

 1. DELFINO BATTISTA SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Still nowadays, the processing steps are entirely handmade in its well equipped workshop: selecting the raw material, checking the product, processing and preparing are closely monitored so that the processing standards are guaranteed to be according to the laws in force. All Delfino Battista's products are free from preservatives and chemical additives so that the quality and the natural taste are preserved as well as having guaranteed and genuine products.

 2. DISTRAZUR

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A DISTRAZUR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italok, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Halkonzervek, Szószok, Italok, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Halkonzervek, és Szószok. Székhelye Malataverne, Franciaország.

 3. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldségkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, Gyümölcskonzervek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Halkonzervek, Gyümölcskonzervek, Foodstuffs, organic, food imports, raw materials for food industry, és Espresso coffees. Székhelye Augsburg, Németország.

 4. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Németország

  Verified by europages badge

  A IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, Zöldségkonzervek, Sajt, Olajbogyók, Fűszerek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Fine food, Halkonzervek, és fresh vegetables. Székhelye Berlin, Németország.

 5. DGM SHIPPING AS

  Észtország

  A DGM SHIPPING AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Székhelye Tallinn, Észtország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CONSERVAS HOYA

  Spanyolország

  A CONSERVAS HOYA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, Héjasállat konzervek, tuna, Halkonzervek, Héjasállat konzervek, és anchovies. Székhelye Santoña-Cantabria, Spanyolország.

 2. CARLINO SRL

  Olaszország

  A CARLINO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gasztronómia - különlegességek, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Anchovies, Gasztronómia - különlegességek, és Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Székhelye Sciacca, Olaszország.

 3. JENRAD CORPORATION (PTY) LTD

  Dél-Afrika

  A JENRAD CORPORATION (PTY) LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, water supplier, és oats. Székhelye Cape Town, Dél-Afrika.

 4. EIRASMAR

  Spanyolország

  A EIRASMAR, tevékenységi ágazata Hal, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylókonzervek, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Halkonzervek, shellfish, Kagylókonzervek, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, és Halkonzervek. Székhelye Vigo-Pontevedra, Spanyolország.

 5. JEALSA

  Spanyolország

  A JEALSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tuna in olive oil, tinned seafood, preserved shellfish, és packaged tuna. Székhelye Boiro (a Coruña), Spanyolország.

 1. SUPOY

  Ukrajna

  A SUPOY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is products for aviculture, preserves in oil, Marketing of preserved seafood, és production of tinned fish. Székhelye Cherkasy, Ukrajna.

 2. CMC FOOD SP.ZO.O.

  Lengyelország

  A CMC FOOD SP.ZO.O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olívaolaj, Halkonzervek, Import / export - élelmiszertermékek, sweet and sour vegetables, Olívaolaj, Halkonzervek, és Import / export - élelmiszertermékek. Székhelye Inwald, Lengyelország.

 1. NOUVELLE SOCIETE AMADIR

  Marokkó

  A NOUVELLE SOCIETE AMADIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Székhelye Agadir, Marokkó.

 2. FJOKSAK AS

  Norvégia

  A FJOKSAK AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Székhelye Ålesund, Norvégia.

 3. CONSERVAS REZUMAR

  Spanyolország

  A CONSERVAS REZUMAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is anchovies marinated in olive oil. Székhelye Laredo, Spanyolország.

 4. CONSERVAS LAVIN

  Spanyolország

  A CONSERVAS LAVIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Székhelye Santoña, Spanyolország.

 5. SPANISH GOURMET TRADING

  Spanyolország

  A SPANISH GOURMET TRADING, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, Minőségi táplálkozás, Wines - Spain, olive oil, Halkonzervek, és Minőségi táplálkozás. Székhelye Mairena Del Aljarafe, Spanyolország.

 6. FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA

  Portugália

  A FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, és Halkonzervek. Székhelye Póvoa De Varzim, Portugália.

 7. LINEA GASTRO GMBH

  Németország

  A LINEA GASTRO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diétás- és biotáplálékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, Készételek és csemege, Gasztronómia - különlegességek, Halkonzervek, Készételek és csemege, és Gasztronómia - különlegességek. Székhelye Badenweiler, Németország.

 8. FAGURI PROD OÜ

  Észtország

  A FAGURI PROD OÜ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Székhelye Tallinn, Észtország.

 1. PESCA MAREE (FISH & SEAFOOD EXPORT)

  Marokkó

  A PESCA MAREE (FISH & SEAFOOD EXPORT), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh fish export, fresh fish processing, és frozen seafood. Székhelye Grand-Casablanca, Marokkó.

 2. LARGISPOT - PRODUTOS ALIMENTARES, SA

  Portugália

  A LARGISPOT - PRODUTOS ALIMENTARES, SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, Halkonzervek, dried fish, frozen fish, és frozen fish export. Székhelye Gafanha Da Nazaré, Portugália.

 3. THE VILLAGE SHOPPE LTD

  Egyesült Királyság

  A THE VILLAGE SHOPPE LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tinned fish, és tinned beef. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 4. CONSERVAS BELAMAR, LDA.

  Portugália

  A CONSERVAS BELAMAR, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, sardine, anchovies, sardines and mackerel, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, és tuna. Székhelye Vila Do Conde, Portugália.

 5. CORESA - CONSERVEIROS REUNIDOS, S.A.

  Portugália

  A CORESA - CONSERVEIROS REUNIDOS, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Székhelye Lisboa, Portugália.

 6. ITALIA NET FOOD SNC

  Olaszország

  A ITALIA NET FOOD SNC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, Hús- és hentesáruk, wholesale of cakes and pastries, canned pulses, Halkonzervek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Reggio Emilia, Olaszország.

 7. VERTAUEN GLOBAL SUPPLIER

  Franciaország

  A VERTAUEN GLOBAL SUPPLIER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Trágyázó- és talajjavító szerek, Tomato paste, Canned tuna, és Trágyázó- és talajjavító szerek. Székhelye Paris, Franciaország.

 8. KARL-HEINZ EHLKEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A KARL-HEINZ EHLKEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Só. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomipari termékek, Halkonzervek, Kartonok, csomagolóipar számára, Speciális és műszaki kartonok, Malomipari termékek, Halkonzervek, Kartonok, csomagolóipar számára, és Speciális és műszaki kartonok. Székhelye Bremerhaven, Németország.

 9. COFACO AÇORES, SA

  Portugália

  A COFACO AÇORES, SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tinned seafood. Székhelye Lisboa, Portugália.

 10. LUÇAS & C.ª, LDA.

  Portugália

  A LUÇAS & C.ª, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fish pate and pastes, tinned fish, és tinned seafood. Székhelye Matosinhos, Portugália.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes