• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • halfeldolgozás

A keresés eredménye

Halfeldolgozás - Import export

 1. FISHERIES INTL

  Mauritánia

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Halászati vállalat és fagyasztott fedélzeti, fagyasztott szárazföldi és friss halak exportőre vagyunk Mauritániából Dakhlába. Mauritániában - Nyugat-Afrikában és Németországban vagyunk. Halászunk és exportálunk a halászterületekről Európába; Afrikába; arab országokba és Ázsiába és Kanadába. Olyan cég vagyunk, amely tiszteletben tartja az Európai és az Amerikai Unió által megszavazott szankciókat. Ez azt jelenti, hogy nem kereskedünk gazdasági szankciók alatt álló országokkal, mint például: Kuba, Oroszország, Venezuela......... A fedélzeten fagyasztott halaink, a halászhajók fedélzetén fagyasztott és a szárazföldön fagyasztott halaink megfelelnek a halakra ajánlott kezeléseknek, a tartályok és a hűtőberendezések megfelelnek az európai szabályozási követelményeknek. Halaink jellemzői a következők: - Fehérje: 60-70%. - Zsír: 4-10%. - Ásványi só: 2-4%. Ajánlott, hogy minden vásárló küldjön nekünk egy vásárlási szándéknyilatkozatot (LOI), amelyben meg kell adnia: - A megvásárolni kívánt teljes mennyiség - a kért halak pontos mérete - Végső rendeltetési hely - a halak tudományos neve

 2. BIOLIFEITALY

  Olaszország

  A BIOLIFEITALY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halfeldolgozás, packing of dried fruits, fish-breeding tanks, és Halfeldolgozás. Székhelye Partinico, Olaszország.

 3. AFY GIDA

  Törökország

  A AFY GIDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sardine. Székhelye Canakkale, Törökország.

 4. ŞEF SU ÜRÜNLERI

  Törökország

  A ŞEF SU ÜRÜNLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, mélyhűtött, frozen fish products, fish farm, Hal, mélyhűtött, és frozen fish. Székhelye Kayseri, Törökország.

 5. HAMBURGER FISCHWERKER

  Németország

  A HAMBURGER FISCHWERKER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Székhelye Hamburg, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GOSPODARSTWO RYBACKIE GOSLAWICE SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A GOSPODARSTWO RYBACKIE GOSLAWICE SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Székhelye Konin, Lengyelország.

 2. NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S

  Törökország

  A NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halfeldolgozás, pisciculture, és Halfeldolgozás. Székhelye Iskenderun, Törökország.

 3. FISCHEREIBETRIEB MARKUS DAVIDS E.K.

  Németország

  A FISCHEREIBETRIEB MARKUS DAVIDS E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Hal, Halfeldolgozás, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, és Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Székhelye Maasholm, Németország.

 4. FISCHHANDELSGESELLSCHAFT OLDÖRP & CO. MBH

  Németország

  A FISCHHANDELSGESELLSCHAFT OLDÖRP & CO. MBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Lübeck, Németország.

 5. RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL

  Hollandia

  A RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Székhelye Helmond, Hollandia.

 1. GOSCH VERWALTUNGS GMBH & CO KG

  Németország

  A GOSCH VERWALTUNGS GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye List, Németország.

 2. GOSCH SYLT VERARBEITUNGSBETRIEBS GMBH

  Németország

  A GOSCH SYLT VERARBEITUNGSBETRIEBS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Ellingstedt, Németország.

 1. RÜDIGER LASNER

  Németország

  A RÜDIGER LASNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Ascheberg, Németország.

 2. HAHN- LACHS

  Németország

  A HAHN- LACHS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Aukrug, Németország.

 3. WALTER UND KARL-HEINZ BLUM, FISCHSPEZIALITÄTEN

  Németország

  A WALTER UND KARL-HEINZ BLUM, FISCHSPEZIALITÄTEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Sylt-Ost, Németország.

 4. THE HULL FISH CO LTD

  Egyesült Királyság

  A THE HULL FISH CO LTD, tevékenységi ágazata Hal, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, wholesale of fish, Hal, Halfeldolgozás, és fresh fish. Székhelye Hull, Egyesült Királyság.

 5. HEIDE RICKMANN

  Németország

  A HEIDE RICKMANN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Bremerhaven, Németország.

 6. STEFAN KNOBLAUCH

  Németország

  A STEFAN KNOBLAUCH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Uhldingen-Mühlhofen, Németország.

 7. V U L K A N - FORELLEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A V U L K A N - FORELLEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Kradenbach, Németország.

 8. HRASTINGER GMBH

  Ausztria

  A HRASTINGER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Hal, Halfeldolgozás, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, és Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Székhelye Graz, Ausztria.

 1. FISCHFEINKOST FRIEDRICH SCHÄFER GMBH

  Németország

  A FISCHFEINKOST FRIEDRICH SCHÄFER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Loxstedt, Németország.

 2. FORELLENHOF TRAUNTAL GBR

  Németország

  A FORELLENHOF TRAUNTAL GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Börfink, Németország.

 3. PIĄTEK. PRZETWÓRSTWO RYB

  Lengyelország

  A PIĄTEK. PRZETWÓRSTWO RYB, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Halfeldolgozás, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, marinade, preserved fish, és Halfeldolgozás. Székhelye Siedlec, Lengyelország.

 4. KRABBEN-BREMER GMBH

  Németország

  A KRABBEN-BREMER GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Dorum, Németország.

 5. ERBA SEAFOOD

  Törökország

  A ERBA SEAFOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - import / export, Hal, mélyhűtött, fresh fish export, frozen fish export, Halak - import / export, és Hal, mélyhűtött. Székhelye Alsancak-Izmir, Törökország.

 6. FORELLENZUCHT TROSTADT GBR

  Németország

  A FORELLENZUCHT TROSTADT GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Reurieth, Németország.

 7. FISCH A. WILTERS

  Németország

  A FISCH A. WILTERS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Varel, Németország.

 8. FISCHEREI-GENOSSENSCHAFT NEUHARLINGERSIEL E.G.

  Németország

  A FISCHEREI-GENOSSENSCHAFT NEUHARLINGERSIEL E.G., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Neuharlingersiel, Németország.

 9. SMYKALA FISCH

  Németország

  A SMYKALA FISCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Kröslin, Németország.

 10. WILDLACHS-RÄUCHEREI BREMER GMBH

  Németország

  A WILDLACHS-RÄUCHEREI BREMER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Köln, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes