• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • halfeldolgozás

A keresés eredménye

Halfeldolgozás - Import export

 1. FISHERIES INTL

  Mauritánia

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Halászati vállalat és fagyasztott fedélzeti, fagyasztott szárazföldi és friss halak exportőre vagyunk Mauritániából Dakhlába. Mauritániában - Nyugat-Afrikában és Németországban vagyunk. Halászunk és exportálunk a halászterületekről Európába; Afrikába; arab országokba és Ázsiába és Kanadába. Olyan cég vagyunk, amely tiszteletben tartja az Európai és az Amerikai Unió által megszavazott szankciókat. Ez azt jelenti, hogy nem kereskedünk gazdasági szankciók alatt álló országokkal, mint például: Kuba, Oroszország, Venezuela......... A fedélzeten fagyasztott halaink, a halászhajók fedélzetén fagyasztott és a szárazföldön fagyasztott halaink megfelelnek a halakra ajánlott kezeléseknek, a tartályok és a hűtőberendezések megfelelnek az európai szabályozási követelményeknek. Halaink jellemzői a következők: - Fehérje: 60-70%. - Zsír: 4-10%. - Ásványi só: 2-4%. Ajánlott, hogy minden vásárló küldjön nekünk egy vásárlási szándéknyilatkozatot (LOI), amelyben meg kell adnia: - A megvásárolni kívánt teljes mennyiség - a kért halak pontos mérete - Végső rendeltetési hely - a halak tudományos neve

 2. HAMBURGER FISCHWERKER

  Németország

  A HAMBURGER FISCHWERKER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Székhelye Hamburg, Németország.

 3. ŞEF SU ÜRÜNLERI

  Törökország

  A ŞEF SU ÜRÜNLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, mélyhűtött, frozen fish products, fish farm, Hal, mélyhűtött, és frozen fish. Székhelye Kayseri, Törökország.

 4. AFY GIDA

  Törökország

  A AFY GIDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sardine. Székhelye Canakkale, Törökország.

 5. NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S

  Törökország

  A NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halfeldolgozás, pisciculture, és Halfeldolgozás. Székhelye Iskenderun, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GOSPODARSTWO RYBACKIE GOSLAWICE SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A GOSPODARSTWO RYBACKIE GOSLAWICE SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Székhelye Konin, Lengyelország.

 2. FISCHFEINKOST FRIEDRICH SCHÄFER GMBH

  Németország

  A FISCHFEINKOST FRIEDRICH SCHÄFER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Loxstedt, Németország.

 3. BFG

  Németország

  A BFG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Hal, Halfeldolgozás, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, és Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Székhelye Butjadingen, Németország.

 4. FISCHZUCHT REINHARDSBRUNN GMBH

  Németország

  A FISCHZUCHT REINHARDSBRUNN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Akvakultúra és haltenyésztés, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Hal, Akvakultúra és haltenyésztés, Halfeldolgozás, és Darabolt hús és friss baromfi. Székhelye Friedrichroda, Németország.

 5. JAB TRADE CO.

  Argentína

  A JAB TRADE CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen fish. Székhelye Acassuso, Argentína.

 1. ERBA SEAFOOD

  Törökország

  A ERBA SEAFOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - import / export, Hal, mélyhűtött, fresh fish export, frozen fish export, Halak - import / export, és Hal, mélyhűtött. Székhelye Alsancak-Izmir, Törökország.

 2. V U L K A N - FORELLEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A V U L K A N - FORELLEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Kradenbach, Németország.

 1. SEESTERN FISCHE

  Ausztria

  A SEESTERN FISCHE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Salzburg, Ausztria.

 2. STEFAN KNOBLAUCH

  Németország

  A STEFAN KNOBLAUCH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Uhldingen-Mühlhofen, Németország.

 3. DELICATPOP S.L

  Spanyolország

  A DELICATPOP S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packaged octopus, ready meals to take out, és freeze-dried flowers. Székhelye Llançà, Spanyolország.

 4. RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL

  Hollandia

  A RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Székhelye Helmond, Hollandia.

 5. HRASTINGER GMBH

  Ausztria

  A HRASTINGER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Hal, Halfeldolgozás, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, és Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Székhelye Graz, Ausztria.

 6. BOHLSEN RÄUCHERFISCH OHG

  Németország

  A BOHLSEN RÄUCHERFISCH OHG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Cuxhaven, Németország.

 7. AFROPLAS

  Görögország

  A AFROPLAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fishing nets. Székhelye Attiki, Görögország.

 8. SION LACHSRÄUCHEREI VON SER

  Németország

  A SION LACHSRÄUCHEREI VON SER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Müsch, Németország.

 1. HAHN- LACHS

  Németország

  A HAHN- LACHS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Aukrug, Németország.

 2. FISCH A. WILTERS

  Németország

  A FISCH A. WILTERS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Varel, Németország.

 3. RÜDIGER LASNER

  Németország

  A RÜDIGER LASNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Ascheberg, Németország.

 4. HEIDE RICKMANN

  Németország

  A HEIDE RICKMANN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Bremerhaven, Németország.

 5. FRANZ KULMER

  Ausztria

  A FRANZ KULMER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Birkfeld, Ausztria.

 6. MEERGOLD REHBEHN & KRUSE GMBH

  Németország

  A MEERGOLD REHBEHN & KRUSE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Eckernförde, Németország.

 7. FISCHEREIBETRIEB MARKUS DAVIDS E.K.

  Németország

  A FISCHEREIBETRIEB MARKUS DAVIDS E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Hal, Halfeldolgozás, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, és Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Székhelye Maasholm, Németország.

 8. FORELLENHOF TRAUNTAL GBR

  Németország

  A FORELLENHOF TRAUNTAL GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Börfink, Németország.

 9. SMYKALA FISCH

  Németország

  A SMYKALA FISCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Kröslin, Németország.

 10. KFT KRABBEN UND FISCH TÖNNING OHG

  Németország

  A KFT KRABBEN UND FISCH TÖNNING OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Tönning, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes