• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • halfeldolgozás

A keresés eredménye

Halfeldolgozás - Import export

 1. FISHERIES INTL

  Mauritánia

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Halászati vállalat és fagyasztott fedélzeti, fagyasztott szárazföldi és friss halak exportőre vagyunk Mauritániából Dakhlába. Mauritániában - Nyugat-Afrikában és Németországban vagyunk. Halászunk és exportálunk a halászterületekről Európába; Afrikába; arab országokba és Ázsiába és Kanadába. Olyan cég vagyunk, amely tiszteletben tartja az Európai és az Amerikai Unió által megszavazott szankciókat. Ez azt jelenti, hogy nem kereskedünk gazdasági szankciók alatt álló országokkal, mint például: Kuba, Oroszország, Venezuela......... A fedélzeten fagyasztott halaink, a halászhajók fedélzetén fagyasztott és a szárazföldön fagyasztott halaink megfelelnek a halakra ajánlott kezeléseknek, a tartályok és a hűtőberendezések megfelelnek az európai szabályozási követelményeknek. Halaink jellemzői a következők: - Fehérje: 60-70%. - Zsír: 4-10%. - Ásványi só: 2-4%. Ajánlott, hogy minden vásárló küldjön nekünk egy vásárlási szándéknyilatkozatot (LOI), amelyben meg kell adnia: - A megvásárolni kívánt teljes mennyiség - a kért halak pontos mérete - Végső rendeltetési hely - a halak tudományos neve

 2. BIOLIFEITALY

  Olaszország

  A BIOLIFEITALY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halfeldolgozás, packing of dried fruits, fish-breeding tanks, és Halfeldolgozás. Székhelye Partinico, Olaszország.

 3. NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S

  Törökország

  A NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halfeldolgozás, pisciculture, és Halfeldolgozás. Székhelye Iskenderun, Törökország.

 4. GOSPODARSTWO RYBACKIE GOSLAWICE SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A GOSPODARSTWO RYBACKIE GOSLAWICE SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Székhelye Konin, Lengyelország.

 5. AFY GIDA

  Törökország

  A AFY GIDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sardine. Székhelye Canakkale, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ŞEF SU ÜRÜNLERI

  Törökország

  A ŞEF SU ÜRÜNLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, mélyhűtött, frozen fish products, fish farm, Hal, mélyhűtött, és frozen fish. Székhelye Kayseri, Törökország.

 2. HAMBURGER FISCHWERKER

  Németország

  A HAMBURGER FISCHWERKER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Székhelye Hamburg, Németország.

 3. AFROPLAS

  Görögország

  A AFROPLAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fishing nets. Székhelye Attiki, Görögország.

 4. MEERGOLD REHBEHN & KRUSE GMBH

  Németország

  A MEERGOLD REHBEHN & KRUSE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Eckernförde, Németország.

 5. JAB TRADE CO.

  Argentína

  A JAB TRADE CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen fish. Székhelye Acassuso, Argentína.

 1. RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL

  Hollandia

  A RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Székhelye Helmond, Hollandia.

 2. V U L K A N - FORELLEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A V U L K A N - FORELLEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Kradenbach, Németország.

 1. BOHLSEN RÄUCHERFISCH OHG

  Németország

  A BOHLSEN RÄUCHERFISCH OHG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Cuxhaven, Németország.

 2. DELICATPOP S.L

  Spanyolország

  A DELICATPOP S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packaged octopus, ready meals to take out, és freeze-dried flowers. Székhelye Llançà, Spanyolország.

 3. SION LACHSRÄUCHEREI VON SER

  Németország

  A SION LACHSRÄUCHEREI VON SER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Müsch, Németország.

 4. FORELLENZUCHT TROSTADT GBR

  Németország

  A FORELLENZUCHT TROSTADT GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Reurieth, Németország.

 5. GOSCH VERWALTUNGS GMBH & CO KG

  Németország

  A GOSCH VERWALTUNGS GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye List, Németország.

 6. HEIDE RICKMANN

  Németország

  A HEIDE RICKMANN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Bremerhaven, Németország.

 7. RÜDIGER LASNER

  Németország

  A RÜDIGER LASNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal, Halfeldolgozás, Tejipari termékek, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Ascheberg, Németország.

 8. STEFAN KNOBLAUCH

  Németország

  A STEFAN KNOBLAUCH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Uhldingen-Mühlhofen, Németország.

 1. FRANZ KULMER

  Ausztria

  A FRANZ KULMER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Birkfeld, Ausztria.

 2. GOSCH SYLT VERARBEITUNGSBETRIEBS GMBH

  Németország

  A GOSCH SYLT VERARBEITUNGSBETRIEBS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Ellingstedt, Németország.

 3. FORELLENHOF TRAUNTAL GBR

  Németország

  A FORELLENHOF TRAUNTAL GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Börfink, Németország.

 4. FISCHHANDELSGESELLSCHAFT OLDÖRP & CO. MBH

  Németország

  A FISCHHANDELSGESELLSCHAFT OLDÖRP & CO. MBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Lübeck, Németország.

 5. ERBA SEAFOOD

  Törökország

  A ERBA SEAFOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - import / export, Hal, mélyhűtött, fresh fish export, frozen fish export, Halak - import / export, és Hal, mélyhűtött. Székhelye Alsancak-Izmir, Törökország.

 6. THE HULL FISH CO LTD

  Egyesült Királyság

  A THE HULL FISH CO LTD, tevékenységi ágazata Hal, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, wholesale of fish, Hal, Halfeldolgozás, és fresh fish. Székhelye Hull, Egyesült Királyság.

 7. KFT KRABBEN UND FISCH TÖNNING OHG

  Németország

  A KFT KRABBEN UND FISCH TÖNNING OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Tönning, Németország.

 8. HAHN- LACHS

  Németország

  A HAHN- LACHS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Aukrug, Németország.

 9. SMYKALA FISCH

  Németország

  A SMYKALA FISCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Kröslin, Németország.

 10. SEESTERN FISCHE

  Ausztria

  A SEESTERN FISCHE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Hal, Halfeldolgozás, Darabolt hús és friss baromfi, és Tejipari termékek. Székhelye Salzburg, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes