• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • haleleség haltenyésztéshez

A keresés eredménye

Haleleség haltenyésztéshez - Import export

 1. NUTRIFISH

  Tunézia

  Verified by europages badge

  A NUTRIFISH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haleleség haltenyésztéshez, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Fish feed, Food for farmed fish, Food for fish farming, Food for striped bass, Food for meagre, Food for salt-water fish, és Food for catfish. Székhelye Monastir, Tunézia.

 2. ERWIN HENNECKEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ERWIN HENNECKEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haleleség haltenyésztéshez. Székhelye Stolberg, Németország.

 3. ECOFUT, INH. ALEX BRAUN

  Németország

  A ECOFUT, INH. ALEX BRAUN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Haleleség haltenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hemp seed oil. Székhelye Goldenstedt, Németország.

 4. ATLANTIS FEED

  Portugália

  A ATLANTIS FEED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haleleség haltenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is seabream farming in inland waters. Székhelye Porto, Portugália.

 5. NATKOM

  Törökország

  A NATKOM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Haleleség haltenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen fish export, amberjacks, baby clams, és sunflower seed meal. Székhelye Izmir, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FUTURE FISHERIES LTD

  Egyesült Királyság

  A FUTURE FISHERIES LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Haleleség haltenyésztéshez. Székhelye Chichester, Egyesült Királyság.

 2. AQUARIUM TONNDORF

  Németország

  A AQUARIUM TONNDORF, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haleleség haltenyésztéshez, Akváriumok és üvegtartályok, Haleleség haltenyésztéshez, és Akváriumok és üvegtartályok. Székhelye Hamburg, Németország.

 3. BOSNET GROUP DOO

  Bosznia-Hercegovina

  A BOSNET GROUP DOO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eledel, háziállatoknak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haleleség haltenyésztéshez, Macskaeledelek, Haleleség haltenyésztéshez, és Macskaeledelek. Székhelye Sarajevo, Bosznia-Hercegovina.

 4. AFRIC AZOTE

  Szenegál

  A AFRIC AZOTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halliszt, állat- és baromfitáp. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haleleség haltenyésztéshez, fish oil, Fish meal, Haleleség haltenyésztéshez, és proteins. Székhelye Dakar, Szenegál.

 5. ARTEMIA KORAL GMBH

  Németország

  A ARTEMIA KORAL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haleleség haltenyésztéshez. Székhelye Nürnberg, Németország.

 1. LEADER-TRADE

  Svájc

  A LEADER-TRADE, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haleleség haltenyésztéshez, Haleleség haltenyésztéshez, frozen fish, és food industry. Székhelye Genève, Svájc.

 2. BR HANDEL

  Németország

  A BR HANDEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Haleleség haltenyésztéshez. Székhelye Goldenstedt, Németország.

 1. METNET DIŞ TICARET

  Törökország

  A METNET DIŞ TICARET, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Haleleség haltenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Biologically active feed additives, és building supplies. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. NARCISO DIAS E FILHOS LDA

  Portugália

  A NARCISO DIAS E FILHOS LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haleleség haltenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fish oil. Székhelye Peniche, Portugália.

 3. KENJI KOI

  Németország

  A KENJI KOI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haleleség haltenyésztéshez. Székhelye Emmerich, Németország.

 4. VALOBIO

  Réunion

  A VALOBIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haleleség haltenyésztéshez, animal food, food industry, Haleleség haltenyésztéshez, és raw materials. Székhelye Le Port, Réunion.

 5. AQUA BIO

  Belgium

  A AQUA BIO, tevékenységi ágazata Haleleség haltenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fish food, és food for fish farming. Székhelye Turnhout, Belgium.

 6. ARFIDEL

  Belgium

  A ARFIDEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Haleleség haltenyésztéshez. Székhelye Soye, Belgium.

 7. AQUATIC SCIENCE

  Belgium

  A AQUATIC SCIENCE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haleleség haltenyésztéshez, Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, Haleleség haltenyésztéshez, és Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Herstal, Belgium.

 8. EURL LITTORAL AVICOLE

  Algéria

  A EURL LITTORAL AVICOLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haleleség haltenyésztéshez. Székhelye Fouka, Algéria.

 1. BIOMAR GROUP A/S

  Dánia

  A BIOMAR GROUP A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Haleleség haltenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Macskaeledelek, Kutyaeledelek, Macskaeledelek, és Kutyaeledelek. Székhelye Aarhus C, Dánia.

 2. LÝSI HF

  Izland

  A LÝSI HF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Étolajok és ételzsírok, Haleleség haltenyésztéshez, Étolajok és ételzsírok, és Haleleség haltenyésztéshez. Székhelye Reykjavík, Izland.

 3. TIANJIN NORLAND BIOTECH CO.,LTD

  Kína

  A TIANJIN NORLAND BIOTECH CO.,LTD, tevékenységi ágazata Haleleség haltenyésztéshez. Székhelye Tianjin, Kína.

 4. KOIFRIEND HEIMTIERBEDARF GMBH

  Németország

  A KOIFRIEND HEIMTIERBEDARF GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Haleleség haltenyésztéshez. Székhelye Alt Sührkow, Németország.

 5. TROMSØ FISKEINDUSTRI AS

  Norvégia

  A TROMSØ FISKEINDUSTRI AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haleleség haltenyésztéshez, és Haleleség haltenyésztéshez. Székhelye Tromsø, Norvégia.

 6. SPINNE WALZENMÜHLE INH. KLARA RENSINGHOFF, E. KFR.

  Németország

  A SPINNE WALZENMÜHLE INH. KLARA RENSINGHOFF, E. KFR., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haleleség haltenyésztéshez, és Haleleség haltenyésztéshez. Székhelye Oelde, Németország.

 7. CERMAQ ASA

  Norvégia

  A CERMAQ ASA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haleleség haltenyésztéshez, és Haleleség haltenyésztéshez. Székhelye Oslo, Norvégia.

 8. ASTRA AQUARIA GMBH

  Németország

  A ASTRA AQUARIA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haleleség haltenyésztéshez, és Haleleség haltenyésztéshez. Székhelye Bissendorf, Németország.

 9. A.COELHO & CASTRO, LDA

  Portugália

  A A.COELHO & CASTRO, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haleleség haltenyésztéshez, és Haleleség haltenyésztéshez. Székhelye Povoa De Varzim, Portugália.

 10. DAJANA PET, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A DAJANA PET, S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haleleség haltenyésztéshez, és Haleleség haltenyésztéshez. Székhelye Bohunovice, Cseh Köztársaság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes