• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • halak - feldolgozó gépek és felszerelések

A keresés eredménye

Halak - feldolgozó gépek és felszerelések - Import export

 1. TERLET B.V.

  Hollandia

  A TERLET B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari, Gépek és eszközök, rizselőkészítő, Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari, és Gépek és eszközök, rizselőkészítő. Székhelye Zutphen, Hollandia.

 2. PERUZA LTD

  Lettország

  A PERUZA LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Automatizálás - berendezések, Ipari robotgépek, Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések, Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, Automatizálás - berendezések, Ipari robotgépek, Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések, és Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Ropazu Novads, Mucenieki, Lettország.

 3. TEHNO-T

  Ukrajna

  A TEHNO-T, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Nizhyn, Ukrajna.

 4. KM FISH MACHINERY A/S

  Dánia

  A KM FISH MACHINERY A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Dybvad, Dánia.

 5. SORGO ANLAGENBAU GMBH

  Ausztria

  A SORGO ANLAGENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Klagenfurt, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SOGRADEX

  Franciaország

  A SOGRADEX, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripari csomagolások, stainless steel knives, personal protection devices, Élelmiszeripari csomagolások, és sharpening machines. Székhelye Lorient, Franciaország.

 2. ZIEGRA ESPAÑA, S.L.

  Spanyolország

  A ZIEGRA ESPAÑA, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, ice manufacturers for the food industry, ice shards, ice makers, és Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Lorquí, Spanyolország.

 3. UNIFREEZING

  Hollandia

  A UNIFREEZING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is meat processing, fresh baked products, deep-frozen cereals for aperitifs, breakfast and snacks, és frozen bakery products. Székhelye Enschede, Hollandia.

 4. CRYOGENIC (BEIJING) SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A CRYOGENIC (BEIJING) SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye 102200, Kína.

 5. P.E. BAKHMACH R.A.

  Ukrajna

  A P.E. BAKHMACH R.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Svitlovodsk, Ukrajna.

 1. GE.NE S.R.L

  Olaszország

  A GE.NE S.R.L, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale of fresh fish, import of frozen fish, wholesale of frozen fish, és frozen fruit. Székhelye Treviolo, Olaszország.

 2. AQUATIC SCIENCE

  Belgium

  A AQUATIC SCIENCE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haleleség haltenyésztéshez, Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, Haleleség haltenyésztéshez, és Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Herstal, Belgium.

 1. GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE

  Olaszország

  A GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, Halkonzervek, fish processing equipment, Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, és Halkonzervek. Székhelye Sala Baganza, Olaszország.

 2. AFC MECHENICAL AND EQUIPMENT CO.,LTD

  Kína

  A AFC MECHENICAL AND EQUIPMENT CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Jinan, Kína.

 3. S.C. "ELECTROMASINA" S.R.L.

  Moldávia

  A S.C. "ELECTROMASINA" S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Chisinau, Moldávia.

 4. DANTECH - DANISH TECHNOLOGY CENTER

  Dánia

  A DANTECH - DANISH TECHNOLOGY CENTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Gilleleje, Dánia.

 5. CHUNGHA MACHINERY CO., LTD.

  Dél-Korea

  A CHUNGHA MACHINERY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fish processing equipment, és defrosters. Székhelye Busan, Dél-Korea.

 6. USINE MECHANIQUE DE NEZHIN

  Ukrajna

  A USINE MECHANIQUE DE NEZHIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Nezhin, Ukrajna.

 7. SORGO ANLAGENBAU AUSTRIA

  Ausztria

  A SORGO ANLAGENBAU AUSTRIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Klagenfurt, Ausztria.

 8. ELDAWLY FOR IMPORTING PRINTING MACHINES

  Líbia

  A ELDAWLY FOR IMPORTING PRINTING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye 012, Líbia.

 1. OPTIMAR FODEMA, S.A.

  Spanyolország

  A OPTIMAR FODEMA, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Vigo, Spanyolország.

 2. COUTURE ET GUEROULT ALIMENTATI ON SAS

  Franciaország

  A COUTURE ET GUEROULT ALIMENTATI ON SAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, és Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Rouen, Franciaország.

 3. KAILASH ENGINEERING AND EXPORTS

  India

  A KAILASH ENGINEERING AND EXPORTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Rajkot, India.

 4. TEKNO PASLANMAZ

  Törökország

  A TEKNO PASLANMAZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Konya/ Center, Törökország.

 5. MICOGY(MKQ) ELECTRIC CO., LTD.

  Kína

  A MICOGY(MKQ) ELECTRIC CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Fuzhou,fujian, Kína.

 6. HIDRONER AQUACULTURE EQUIPMENTS LIMITED

  Törökország

  A HIDRONER AQUACULTURE EQUIPMENTS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. VAKI AQUACULTURE SYSTEMS LTD

  Izland

  A VAKI AQUACULTURE SYSTEMS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, és Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Kopavogi, Izland.

 8. ORA FOOD PROCESSING CO LTD

  Izland

  A ORA FOOD PROCESSING CO LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, és Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Kopavogi, Izland.

 9. F.BARRACLOUGH LTD

  Egyesült Királyság

  A F.BARRACLOUGH LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, és Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Bradford, Egyesült Királyság.

 10. FISKVÉLAR EHF

  Izland

  A FISKVÉLAR EHF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halászat - felszerelések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, és Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Garðabæ, Izland.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes