• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • halak - feldolgozó gépek és felszerelések

A keresés eredménye

Halak - feldolgozó gépek és felszerelések - Import export

 1. VARLET MACHINES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  Varlet Machines, a French company based in Boulogne-sur-Mer, specialises in the design, manufacture and sale of machines for processing fish, meat and poultry. All our machines are designed using robust components and are made in France at our in-house workshop. Our technicians will travel to deliver and install the machines at your facility. With over 80 years' experience we design innovative machines, with every component and material carefully selected to meet the specific needs of actors from the food industries: -shopkeepers, -producers, -manufacturers. Our teams fabricate over 200 machines every year at our workshop, with over 50% of them going for export. The company is present is over 30 countries worldwide and enjoys the backing of a wide network of trusted partners, distributors and agents. Varlet has developed to support the needs of its clients in all parts of the world. Varlet is France's leading manufacturer of machines for processing fish, meat and poultry.

 2. TERLET B.V.

  Hollandia

  A TERLET B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari, Gépek és eszközök, rizselőkészítő, Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari, és Gépek és eszközök, rizselőkészítő. Székhelye Zutphen, Hollandia.

 3. PERUZA LTD

  Lettország

  A PERUZA LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Automatizálás - berendezések, Ipari robotgépek, Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések, Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, Automatizálás - berendezések, Ipari robotgépek, Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések, és Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Ropazu Novads, Mucenieki, Lettország.

 4. TEHNO-T

  Ukrajna

  A TEHNO-T, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Nizhyn, Ukrajna.

 5. SOGRADEX

  Franciaország

  A SOGRADEX, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripari csomagolások, stainless steel knives, personal protection devices, Élelmiszeripari csomagolások, és sharpening machines. Székhelye Lorient, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ZIEGRA ESPAÑA, S.L.

  Spanyolország

  A ZIEGRA ESPAÑA, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, ice manufacturers for the food industry, ice shards, ice makers, és Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Lorquí, Spanyolország.

 2. SORGO ANLAGENBAU GMBH

  Ausztria

  A SORGO ANLAGENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Klagenfurt, Ausztria.

 3. KM FISH MACHINERY A/S

  Dánia

  A KM FISH MACHINERY A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Dybvad, Dánia.

 4. UNIFREEZING

  Hollandia

  A UNIFREEZING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is meat processing, fresh baked products, deep-frozen cereals for aperitifs, breakfast and snacks, és frozen bakery products. Székhelye Enschede, Hollandia.

 5. P.E. BAKHMACH R.A.

  Ukrajna

  A P.E. BAKHMACH R.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Svitlovodsk, Ukrajna.

 1. GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE

  Olaszország

  A GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, Halkonzervek, fish processing equipment, Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, és Halkonzervek. Székhelye Sala Baganza, Olaszország.

 2. GE.NE S.R.L

  Olaszország

  A GE.NE S.R.L, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale of fresh fish, import of frozen fish, wholesale of frozen fish, és frozen fruit. Székhelye Treviolo, Olaszország.

 1. AQUATIC SCIENCE

  Belgium

  A AQUATIC SCIENCE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haleleség haltenyésztéshez, Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, Haleleség haltenyésztéshez, és Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Herstal, Belgium.

 2. DANTECH - DANISH TECHNOLOGY CENTER

  Dánia

  A DANTECH - DANISH TECHNOLOGY CENTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Gilleleje, Dánia.

 3. USINE MECHANIQUE DE NEZHIN

  Ukrajna

  A USINE MECHANIQUE DE NEZHIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Nezhin, Ukrajna.

 4. SORGO ANLAGENBAU AUSTRIA

  Ausztria

  A SORGO ANLAGENBAU AUSTRIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Klagenfurt, Ausztria.

 5. S.C. "ELECTROMASINA" S.R.L.

  Moldávia

  A S.C. "ELECTROMASINA" S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Chisinau, Moldávia.

 6. OPTIMAR FODEMA, S.A.

  Spanyolország

  A OPTIMAR FODEMA, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Vigo, Spanyolország.

 7. HIDRONER AQUACULTURE EQUIPMENTS LIMITED

  Törökország

  A HIDRONER AQUACULTURE EQUIPMENTS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. COUTURE ET GUEROULT ALIMENTATI ON SAS

  Franciaország

  A COUTURE ET GUEROULT ALIMENTATI ON SAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, és Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Rouen, Franciaország.

 1. TEKNO PASLANMAZ

  Törökország

  A TEKNO PASLANMAZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Konya/ Center, Törökország.

 2. ORA FOOD PROCESSING CO LTD

  Izland

  A ORA FOOD PROCESSING CO LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, és Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Kopavogi, Izland.

 3. F.BARRACLOUGH LTD

  Egyesült Királyság

  A F.BARRACLOUGH LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, és Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Bradford, Egyesült Királyság.

 4. TECHNISCH BUREAU VERBURG-HOLLAND B.V.

  Hollandia

  A TECHNISCH BUREAU VERBURG-HOLLAND B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, és Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Colijnsplaat, Hollandia.

 5. FISKVÉLAR EHF

  Izland

  A FISKVÉLAR EHF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halászat - felszerelések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, és Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Garðabæ, Izland.

 6. VAKI AQUACULTURE SYSTEMS LTD

  Izland

  A VAKI AQUACULTURE SYSTEMS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, és Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Kopavogi, Izland.

 7. F.P.E. MASKINFABRIK APS

  Dánia