• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hal

A keresés eredménye

Hal - Import export

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Franciaország

  Verified by europages badge

  For over 30 years, Channel Sea Food in Boulogne-sur-Mer has been one of the leading European suppliers of frozen seafood and ethnic produce: shellfish, molluscs, fish, cephalopods, frogs' legs, fruit, vegetables, prepared produce, etc. Once landed in France, products are stored in a dedicated warehouse, ensuring total product traceability from farm to customer, and offering the flexibility of combined shipping.

 2. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL was founded in 2020 and is based in Asnières Sur Seine, France. We are specialised in the import-export of food products, namely garlic, turnips, oranges, olive oil, wine, etc. The agrifood produces consumer goods from products farming and breeding. products like yoghurts, cheese, frozen dishes, pâté, chocolate and other confectionery from these companies. Feel free to contact us for more information.

 3. FISHERIES INTL

  Mauritánia

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Halászati vállalat és fagyasztott fedélzeti, fagyasztott szárazföldi és friss halak exportőre vagyunk Mauritániából Dakhlába. Mauritániában - Nyugat-Afrikában és Németországban vagyunk. Halászunk és exportálunk a halászterületekről Európába; Afrikába; arab országokba és Ázsiába és Kanadába. Olyan cég vagyunk, amely tiszteletben tartja az Európai és az Amerikai Unió által megszavazott szankciókat. Ez azt jelenti, hogy nem kereskedünk gazdasági szankciók alatt álló országokkal, mint például: Kuba, Oroszország, Venezuela......... A fedélzeten fagyasztott halaink, a halászhajók fedélzetén fagyasztott és a szárazföldön fagyasztott halaink megfelelnek a halakra ajánlott kezeléseknek, a tartályok és a hűtőberendezések megfelelnek az európai szabályozási követelményeknek. Halaink jellemzői a következők: - Fehérje: 60-70%. - Zsír: 4-10%. - Ásványi só: 2-4%. Ajánlott, hogy minden vásárló küldjön nekünk egy vásárlási szándéknyilatkozatot (LOI), amelyben meg kell adnia: - A megvásárolni kívánt teljes mennyiség - a kért halak pontos mérete - Végső rendeltetési hely - a halak tudományos neve

 4. JOMANY

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A JOMANY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengeri halak, sole, squid, sardinella, cuttlefish, tuna, shellfish, seafood, és grouper. Székhelye Massy, Franciaország.

 5. AQUAFRESH FISH

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A AQUAFRESH FISH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is seafood, wholesale of fresh fish, fresh fish, fresh fish export, frozen fish export, frozen fish, wholesale of frozen fish, shellfish, és squid. Székhelye Paris, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. OCEANORD

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A OCEANORD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylók, rákfélék, és Kagylók, rákfélék. Székhelye Boulogne-Sur-Mer, Franciaország.

 2. M-S SERVICES

  Belgium

  Verified by europages badge

  A M-S SERVICES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Italok - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer - import / export, Hal, Rizs, Méz, Szárított (aszalt) gyümölcsök, Kávé, tea, Hal, mélyhűtött, Szénsavas italok, és Élelmiszer - import / export. Székhelye Woluwe-Saint-Pierre, Belgium.

 3. MASCATO

  Spanyolország

  A MASCATO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hal, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, frozen fish, cod, Hal, és snuff. Székhelye Vigo-Pontevedra, Spanyolország.

 4. REFORM SU URUNLERI

  Törökország

  A REFORM SU URUNLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is eel-farming in inland waters. Székhelye Manavgat, Törökország.

 5. PAULO MACHADO & IRMÃO - ALIMENTOS CONGELADOS LDA.

  Portugália

  A PAULO MACHADO & IRMÃO - ALIMENTOS CONGELADOS LDA., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hal. Székhelye Vila Nova De Sande-Guimarães, Portugália.

 1. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Franciaország

  A COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, Készételek, mélyhűtött, Hal, Készételek és csemege, Készételek, mélyhűtött, fish sticks, és Hal. Székhelye Saint Malo, Franciaország.

 2. SENEGAL SHIP SERVICES

  Szenegál

  A SENEGAL SHIP SERVICES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sesame seeds, fish flours, peanuts, és cashew nuts. Székhelye Dakar, Szenegál.

 1. PRODWAY INTERNATIONAL

  Franciaország

  A PRODWAY INTERNATIONAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal, Hús és húsáruk, mélyhűtött, Tengeri gyümölcs, mélyhűtött, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal, Hús és húsáruk, mélyhűtött, és Tengeri gyümölcs, mélyhűtött. Székhelye Paris, Franciaország.

 2. GRUPO NUESTRA PESCA S.L

  Spanyolország

  A GRUPO NUESTRA PESCA S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is squid, cuttlefish, és octopus. Székhelye Malaga, Spanyolország.

 3. OKEANOS

  Franciaország

  A OKEANOS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Hal, shellfish, és frozen shellfish. Székhelye Montigny-Le-Bretonneux, Franciaország.

 4. SCASS S.R.L.

  Olaszország

  A SCASS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sajt. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylók, rákfélék, Hal, Kagylók, rákfélék, és Hal. Székhelye Salerno, Olaszország.

 5. MARISCOSDEANDALUCIA

  Spanyolország

  A MARISCOSDEANDALUCIA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh fish, brine, és cephalopods. Székhelye Isla Cristina, Spanyolország.

 6. XPAND21 GERMAN OFFICE

  Németország

  A XPAND21 GERMAN OFFICE, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Import / export - élelmiszertermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Gyümölcs, mélyhűtött, food product agents and representatives, vegetables, Hal, és Gyümölcs, mélyhűtött. Székhelye Springe, Németország.

 7. DRAKOTOU ANASTASIA SINGLE MEMBERED LTD

  Görögország

  A DRAKOTOU ANASTASIA SINGLE MEMBERED LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal. Székhelye Keratsini, Görögország.

 8. MAXIFISH LLC

  Litvánia

  A MAXIFISH LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dried fish, fish product, frozen fish products, és quality fish products. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 1. PEIXOS CALSINA BOSCH CB

  Spanyolország

  A PEIXOS CALSINA BOSCH CB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylók, rákfélék, octopus, és Kagylók, rákfélék. Székhelye El Port-Girona, Spanyolország.

 2. ALFA FISH

  Belgium

  A ALFA FISH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, wholesale of fish, wholesale fish sales, Hal, és fresh fish export. Székhelye Brecht, Belgium.

 3. MAR DELTA - EXPLOTACIONS MARINES FANGAR

  Spanyolország

  A MAR DELTA - EXPLOTACIONS MARINES FANGAR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is raised mussels, Seafood and shellfish, és oyster producer. Székhelye Sant Carles De La Ràpita, Spanyolország.

 4. LODI SRL

  Olaszország

  A LODI SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is freshwater fish, fish product processing equipment, fish product, és fish processing equipment. Székhelye Governolo-Roncoferraro, Olaszország.

 5. AQUADOR

  Luxemburg

  A AQUADOR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Akváriumok és üvegtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Terráriumok és tartozékok, Hal, terrarium, Terráriumok és tartozékok, Hal, és aquarium accessories. Székhelye Clémency, Luxemburg.

 6. DERYCKER DANIEL

  Belgium

  A DERYCKER DANIEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal, wholesale of dressed pork products, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, és Lamb. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 7. LA PROVENCALE

  Luxemburg

  A LA PROVENCALE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Készételek és csemege. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, fruit and vegetable wholesaler, Hal, poultry, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Luxembourg, Luxemburg.

 8. VISKWEKERIJ VANDEPUT BV

  Belgium

  A VISKWEKERIJ VANDEPUT BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Akvakultúra és haltenyésztés, Viváriumi halak, Akvakultúra és haltenyésztés, pisciculture, Viváriumi halak, és Carp fishery. Székhelye Zonhoven, Belgium.

 9. PRUNIER MANUFACTURE

  Franciaország

  A PRUNIER MANUFACTURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Sturgeon caviar, Caviar d'Aquitaine, Farmed caviar, és Hal. Székhelye Montpon Menesterol, Franciaország.

 10. LOBSTER FISH

  Belgium

  A LOBSTER FISH, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylók, rákfélék, shellfish, king shrimps, caught freshwater crustaceans, és Kagylók, rákfélék. Székhelye Bruxelles, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Hal - Import export

Találatok száma

11 619 Vállalat