• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hajtószíjak

A keresés eredménye

Hajtószíjak - Import export

 1. MULCO-EUROPE EWIV

  Németország

  Verified by europages badge

  Mulco-Europe EWIV is a specialist in PU timing belt technology and one of the world's leading suppliers of drive and transport solutions in mechanical engineering. With the highly developed PU timing belt ranges of Mulco members CONTINENTAL and BRECO Antriebstechnik, Mulco offers its customers a wide variety of timing belt profiles and dimensions, as well as individually manufactured timing belts for almost any application. The outstanding technical level and high quality of PU timing belts from BRECO and CONTINENTAL, combined with the application expertise of Mulco sales partners on site, embody a perfect mixture of price, performance and service. The range of synchronous pulleys, tensioning pulleys, fastening elements and other components carefully matched to the timing belts ensures the optimum functionality of the timing belt drives. One of Mulco's particular strengths is developing individual toothed belt drives for special machine construction.

 2. ERO JOINT .TANALS

  Franciaország

  Verified by europages badge
 3. ATG-GOMMERN

  Németország

  Verified by europages badge

  A ATG-GOMMERN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajtószíjak. Székhelye Gommern, Németország.

 4. PRATOCORDE SRL UNIPERSONALE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A PRATOCORDE SRL UNIPERSONALE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajtószíjak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is technical belts, ridge belts, transmission belts for motors, development belts, smooth driving belts, BELTS, és transmission belts. Székhelye Montale, Olaszország.

 5. SYNCHROTECH ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A SYNCHROTECH ANTRIEBSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajtószíjak. Székhelye Enns, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BRENNER ANTRIEBS- UND TRANSPORTELEMENTE

  Németország

  Verified by europages badge

  A BRENNER ANTRIEBS- UND TRANSPORTELEMENTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajtószíjak. Székhelye 86368 Gersthofen, Németország.

 2. MAFDEL

  Franciaország

  A MAFDEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajtószíjak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is thermo-weldable round belts, handling belts, special belts, és reinforced notched belts. Székhelye Saint Georges D'esperanche, Franciaország.

 3. FAIRON BEARINGS INTERNATIONAL

  Belgium

  A FAIRON BEARINGS INTERNATIONAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtószíjak, Tömítések és tömítőanyagok, Hajtószíjak, industrial bearings, precision bearings, és Tömítések és tömítőanyagok. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 4. BULLINGER ANTRIEBSTECHNIK INH. FRIEDHELM SCHEER

  Németország

  A BULLINGER ANTRIEBSTECHNIK INH. FRIEDHELM SCHEER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajtószíjak. Székhelye Schönaich, Németország.

 5. MULTISISTEM KAYIS URETIM VE GUC AKTARIM SISTEMLERI

  Törökország

  A MULTISISTEM KAYIS URETIM VE GUC AKTARIM SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajtószíjak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is polyurethane. Székhelye Adana, Törökország.

 1. SWR EUROPE - VAN DINTHER GMBH

  Németország

  A SWR EUROPE - VAN DINTHER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus hajtóművek és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtószíjak, Open sided V belts, trapezoidal rubber belts, Hajtószíjak, és Joined V belts. Székhelye Bochum, Németország.

 2. HIT POWER TRANSMISSION LIMITED

  Kína

  A HIT POWER TRANSMISSION LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajtószíjak. Székhelye Shanghai, Kína.

 1. ARTI LTD

  Ukrajna

  A ARTI LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műszaki gumiáruk, ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtószíjak, transmission belts, technical belts, Hajtószíjak, és rubber belts. Székhelye Kharkiv, Ukrajna.

 2. RIZHI TRANSMISSION OF POWER SYSTEM(SHANGHAI)CO.,LTD

  Kína

  A RIZHI TRANSMISSION OF POWER SYSTEM(SHANGHAI)CO.,LTD, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Hajtószíjak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pvc conveyor belts, industrial belts, timing belts, és pulleys. Székhelye Shanghai, Kína.

 3. LECHEVALIER VANNES

  Franciaország

  A LECHEVALIER VANNES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hajtóműalkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtószíjak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, gear drive shafts, Hajtószíjak, clutches for transmissions, és Mechanikus hajtóművek és alkatrészek. Székhelye Vannes, Franciaország.

 4. BANDATECH S.A. DE C.V.

  Mexikó

  A BANDATECH S.A. DE C.V., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hajtószíjak. Székhelye Queretaro, Mexikó.

 5. WEYER LUXEMBOURG

  Luxemburg

  A WEYER LUXEMBOURG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajtószíjak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes és különleges acél, Tömítések, industrial supplies, supplies for mechanical, pneumatic and hydraulic equipment, Nemes és különleges acél, és Tömítések. Székhelye Luxembourg, Luxemburg.

 6. CASA DEL CUSCINETTO S.P.A.

  Olaszország

  A CASA DEL CUSCINETTO S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtószíjak, Fordulatszámcsökkentők, Hajtószíjak, és Fordulatszámcsökkentők. Székhelye Porcari, Olaszország.

 7. BELTIMPORT

  Ukrajna

  A BELTIMPORT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajtószíjak. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 8. GERBEREI SELLMANN GMBH

  Németország

  A GERBEREI SELLMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajtószíjak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr, nyersbőr és szőrme, Bőrdíszműáruk, Táskák és utazási cikkek, Utazási cikkek, Bőr, nyersbőr és szőrme, Bőrdíszműáruk, Táskák és utazási cikkek, és Utazási cikkek. Székhelye Vlotho, Németország.

 1. 123ROULEMENT

  Franciaország

  A 123ROULEMENT, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Hajtószíjak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtóműalkatrészek, sealing ring, bearings, Bearings, és Hajtóműalkatrészek. Székhelye Fretin, Franciaország.

 2. FIRMA WALDECKER

  Németország

  A FIRMA WALDECKER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sör, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Gépek és eszközök, sörgyári, Hajtószíjak, Sör, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Gépek és eszközök, sörgyári, és Hajtószíjak. Székhelye Mendig, Németország.

 3. MBL ANTRIEBSTECHNIK DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A MBL ANTRIEBSTECHNIK DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajtószíjak. Székhelye Neuss, Németország.

 4. RULMENTIKA

  Románia

  A RULMENTIKA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtószíjak, Láncok, Hajtószíjak, és Láncok. Székhelye Iasi, Románia.

 5. STARKLINE INDUSTRIAL BELTS - CONVEYING AND TRANSMISSION

  Magyarország

  A STARKLINE INDUSTRIAL BELTS - CONVEYING AND TRANSMISSION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajtószíjak. Székhelye Röszke, Magyarország.

 6. SEARCH4PARTS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A SEARCH4PARTS LIMITED, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyóscsapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtószíjak, lubricants, Golyóscsapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, és Hajtószíjak. Székhelye Leeds, Egyesült Királyság.

 7. MASTERMODERNPLAST

  Egyesült Királyság

  A MASTERMODERNPLAST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajtószíjak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food sector distribution, és butcher transport. Székhelye Leicester, Egyesült Királyság.

 8. DURA-BELT INC. - EUROPEAN OFFICE

  Lengyelország

  A DURA-BELT INC. - EUROPEAN OFFICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajtószíjak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is round belts, és flat belts. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 9. SUINPE, JOSEP MARIA PEÑALVER

  Spanyolország

  A SUINPE, JOSEP MARIA PEÑALVER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajtószíjak. Székhelye Sant Fruitós De Bages, Spanyolország.

 10. FEC CONSULTING

  Dánia

  A FEC CONSULTING, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajtószíjak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is straps, és conveyor belts. Székhelye Skævinge, Dánia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes