• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hajtóművek járművekhez

A keresés eredménye

Hajtóművek járművekhez - Import export

 1. DB AUTOMOBILE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  As one of the few gear maintenance companies in Europe, we have made a name for ourselves as a specialist in all gear types and as a problem solver for exotic gear types. As the first manufacturer-independent workshop in Germany, we have been able to repair/regenerate your torque converter in-house and at short notice since the start of 2004. Upon request, you can get a reinforced version of our gears, which are, of course, modified by the company to bring them completely up-to-date. We import spare parts for all gear types directly from the manufacturer and can pass on our good purchase conditions to our customers. We provide a 12-month, Europe-wide guarantee without a mileage limit.

 2. GETRIEBEDISCOUNT RADOCH GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GETRIEBEDISCOUNT RADOCH GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajtóművek járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, All-wheel drives, Standard exchange gear boxes, transmission gears, Gear parts for motor vehicles, Transmission repairs, Manual transmissions, engine transmission, és Vehicle transmissions. Székhelye Oberkrämer Ot Vehlefanz, Németország.

 3. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autóbontó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépkocsialkatrészek, Dízelmotor-alkatrészek, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Hajtóművek járművekhez, Motorok ártalmatlanítása, Haszonjárművek - elektromos és elektronikus alkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, villamos és elektronikai, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, és used motor vehicle components and parts. Székhelye Villorba, Olaszország.

 4. GETRIEBEZENTRUM EUROPA FIRMA SZWARC

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A GETRIEBEZENTRUM EUROPA FIRMA SZWARC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajtóművek járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Renovation of transmissions, Drives, renovation of manual transmissions, Repair of manual transmissions, Manual transmissions, replacement of the bearing, replacement of the transmission bearing, Transmission maintenance, és Reconditioned transmissions. Székhelye Osieczna, Lengyelország.

 5. AUTOMATIKGETRIEBE REUTER LTD & CO KG

  Németország

  A AUTOMATIKGETRIEBE REUTER LTD & CO KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajtóművek járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is speed variators for transmissions, transmission gears, és Vehicles - electrical repairs. Székhelye Altenstadt, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. OFFICINE RICCI - CAMBI VEICOLI COMMERCIALI E INDUSTRALI

  Olaszország

  A OFFICINE RICCI - CAMBI VEICOLI COMMERCIALI E INDUSTRALI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajtóművek járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gearshift inspection. Székhelye San Piero In Bagno, Olaszország.

 2. HANGZHOU HENGBAI GEAR REDUCER CO.,LTD

  Kína

  A HANGZHOU HENGBAI GEAR REDUCER CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajtóművek járművekhez. Székhelye Yi Peng, Kína.

 3. TRASMATIC SRL

  Olaszország

  A TRASMATIC SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajtóművek járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is car spare parts. Székhelye Calderara Di Reno, Olaszország.

 4. KUMERA GETRIEBE GMBH

  Németország

  A KUMERA GETRIEBE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus hajtóművek és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtóművek járművekhez, és Hajtóművek járművekhez. Székhelye Troisdorf, Németország.

 5. SERVICE DRIVELINESS

  Belgium

  A SERVICE DRIVELINESS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Mechanikus hajtóművek és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtóművek járművekhez, Hajtóműalkatrészek, Hajtóművek járművekhez, Hajtóműalkatrészek, automatic gearboxes, és automatic transmission maintenance. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 1. ATG

  Belgium

  A ATG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus hajtóművek és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtóművek járművekhez, Hajtóművek járművekhez, electronic spare parts for vehicles, truck repair shops, és motor vehicle gearboxes and components. Székhelye Houdeng-Goegnies, Belgium.

 2. STEMPLINGER KVF GMBH

  Németország

  A STEMPLINGER KVF GMBH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hajtóművek járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus hajtóművek, High-precision gears, CNC turned parts, Mechanikus hajtóművek, és CNC boring. Székhelye Hauzenberg, Németország.

 1. NAGPOL

  Lengyelország

  A NAGPOL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajtóművek járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is transmission bearings. Székhelye Kalisz, Lengyelország.

 2. ART-MAG KOZIEŁ ARTUR

  Lengyelország

  A ART-MAG KOZIEŁ ARTUR, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Járműjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtóművek járművekhez, car workshop, és Hajtóművek járművekhez. Székhelye Gliwice, Lengyelország.

 3. AUTO-MATIC

  Belgium

  A AUTO-MATIC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mechanikus hajtóművek és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtóművek járművekhez, Hajtóművek járművekhez, Gearboxes, Light-duty vehicles, és van repairs. Székhelye Ruiselede, Belgium.

 4. TRANSMISSION REPAIR INTERNATIONAL GMBH

  Németország

  A TRANSMISSION REPAIR INTERNATIONAL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, Villamos művek - berendezések és felszerelések, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, és Villamos művek - berendezések és felszerelések. Székhelye Henstedt-Ulzburg, Németország.

 5. GETRIEBE-TECHNIK-RATINGEN

  Németország

  A GETRIEBE-TECHNIK-RATINGEN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, és Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Székhelye Ratingen, Németország.

 6. AUTOMATIK-GETRIEBE-CENTER, JENS WINKLER

  Németország

  A AUTOMATIK-GETRIEBE-CENTER, JENS WINKLER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Szerszámgépek, fémek alakítására, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Szerszámgépek, fémek alakítására, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, és Hajtóművek járművekhez. Székhelye Friedrichshafen, Németország.

 7. CKR FAHRZEUGTECHNIK GBR

  Németország

  A CKR FAHRZEUGTECHNIK GBR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, Fordulatszámcsökkentők, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, és Fordulatszámcsökkentők. Székhelye Lugau, Németország.

 8. MULTIGEAR GMBH

  Németország

  A MULTIGEAR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Szerszámgépek, fémek alakítására, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Szerszámgépek, fémek alakítására, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, és Hajtóművek járművekhez. Székhelye Mendig, Németország.

 1. PS AUTOKLINIKA, S.R.O.

  Szlovákia

  A PS AUTOKLINIKA, S.R.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Átviteli alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtóművek járművekhez, gear repairs, differential gears for cars, és Hajtóművek járművekhez. Székhelye Senec, Szlovákia.

 2. ETRAG GMBH

  Németország

  A ETRAG GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, Fordulatszámcsökkentők, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, és Fordulatszámcsökkentők. Székhelye Aachen, Németország.

 3. MPO POWERTRAIN GMBH

  Németország

  A MPO POWERTRAIN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, Belsőégésű motorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, Belsőégésű motorok, és Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Székhelye Heilbronn, Németország.

 4. RENK GMBH

  Németország

  A RENK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajtóművek járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, és industrial reducers. Székhelye Augsburg, Németország.

 5. DINAMIC OIL GMBH

  Németország

  A DINAMIC OIL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, és Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Székhelye Karlsdorf-Neuthard, Németország.

 6. GETRIEBE SERVICE 24 PLUS

  Németország

  A GETRIEBE SERVICE 24 PLUS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, Fordulatszámcsökkentők, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, és Fordulatszámcsökkentők. Székhelye Fuldatal, Németország.

 7. H&S AUSTAUSCHGETRIEBE GMBH

  Németország

  A H&S AUSTAUSCHGETRIEBE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, Fordulatszámcsökkentők, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, és Fordulatszámcsökkentők. Székhelye Berlin, Németország.

 8. AAM GETRIEBE SERVICE

  Németország

  A AAM GETRIEBE SERVICE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Szerszámgépek, fémek alakítására, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Szerszámgépek, fémek alakítására, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, és Hajtóművek járművekhez. Székhelye Düsseldorf, Németország.

 9. TRANSMISSION-SERVICE JÖRG SCHEFFLER

  Németország

  A TRANSMISSION-SERVICE JÖRG SCHEFFLER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Szerszámgépek, fémek alakítására, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Szerszámgépek, fémek alakítására, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, és Hajtóművek járművekhez. Székhelye Genthin, Németország.

 10. HÖR TECHNOLOGIE GMBH

  Németország

  A HÖR TECHNOLOGIE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajtóművek járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vizsgálófelszerelések, Tudományos kutatás - intézetek és laboratóriumok, Ipari berendezések javítása, Órák, Vizsgálófelszerelések, Tudományos kutatás - intézetek és laboratóriumok, Ipari berendezések javítása, és Órák. Székhelye Weiden i.d.OPf, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Hajtóművek járművekhez - Import export

Találatok száma

584 Vállalat