• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hajózás - eszközök és felszerelések

A keresés eredménye

Hajózás - eszközök és felszerelések - Import export

 1. GMC GESELLSCHAFT FÜR MARINE- UND INDUSTRIEAUSSTATTUNG MBH

  Németország

  Verified by europages badge

  As a marine and industrial supply company, we deliver compact, large and medium-sized engines as well as their spare parts and spare parts for tractors. For decades, we have been advising and delivering parts to our global network of customers in the shipping, agricultural, and industrial plant sectors. Our skilled service team provide tailored support for our customers. Over the years, we have built up a considerable spare parts warehouse containing several thousand items. Every day we send our customers their required parts as quickly as possible. Since 2006, the company has been based in Wesseling in Germany. Thanks to our favourable logistical position, we have great connections to all traffic routes so we are always able to supply customer orders at short notice.

 2. CASSE MARINE ENLEVEMENT

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CASSE MARINE ENLEVEMENT, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Motorcsónakok, Hajótestek csónaképítéséhez, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Motorcsónakok, Hajótestek csónaképítéséhez, és Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Székhelye Martigues, Franciaország.

 3. KAPPIS-NAUTIC E. K

  Németország

  Verified by europages badge

  A KAPPIS-NAUTIC E. K, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Székhelye Lahr, Németország.

 4. DECI GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A DECI GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Villamos művek - berendezések és felszerelések, Transzformátorok, átalakítók és egyenirányítók, Villamos motorok és alkatrészek, és Ipari berendezések bérbeadása. Székhelye Quickborn, Németország.

 5. SOSTECHNIC SICHERHEITSAUSRÜSTUNG GMBH

  Németország

  A SOSTECHNIC SICHERHEITSAUSRÜSTUNG GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Székhelye Kiel, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HACO SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A HACO SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózás - eszközök és felszerelések, és Hajózás - eszközök és felszerelések. Székhelye Pruszcz Gdanski, Lengyelország.

 2. FRANCE HELICES

  Franciaország

  A FRANCE HELICES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes és különleges acél, és Nemes és különleges acél. Székhelye Cannes La Bocca, Franciaország.

 3. QINGDAO SHUNDEHAI SHIPPING SERVICE CO., LTD

  Kína

  A QINGDAO SHUNDEHAI SHIPPING SERVICE CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Székhelye Qingdao, Kína.

 4. HOLLAND MARITIME

  Hollandia

  A HOLLAND MARITIME, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Székhelye Groningen, Hollandia.

 5. LEKI MARINE

  Dánia

  A LEKI MARINE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Székhelye Kastrup, Dánia.

 1. PETERS + BEY GMBH

  Németország

  A PETERS + BEY GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Székhelye Reinbek, Németország.

 2. NATOPART

  Spanyolország

  A NATOPART, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Katonai járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózás - eszközök és felszerelések, Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, accessories and spare parts, Aircraft - instruments and equipment, Hajózás - eszközök és felszerelések, és Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 1. SEPAR UK

  Egyesült Királyság

  A SEPAR UK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diesel-fuel filters. Székhelye St Albans, Egyesült Királyság.

 2. MOBILIS

  Franciaország

  A MOBILIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marine marker buoys. Székhelye Aix-En-Provence Cedex 3, Franciaország.

 3. MARIT DAVAINE CHAINES

  Franciaország

  A MARIT DAVAINE CHAINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Székhelye Valenciennes, Franciaország.

 4. BOPP TREUILS JEB

  Franciaország

  A BOPP TREUILS JEB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is winches, hydraulic equipment, és anchor weight. Székhelye Lanvéoc, Franciaország.

 5. SEANERGY

  Franciaország

  A SEANERGY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózás - eszközök és felszerelések, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Karbantartó vállalatok, ipari, Hajózás - eszközök és felszerelések, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, és Karbantartó vállalatok, ipari. Székhelye La Farlede, Franciaország.

 6. OCEA

  Franciaország

  A OCEA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajóépítés, Hajóépítés, és ship design. Székhelye Les Sables D Olonne, Franciaország.

 7. STEREONAVAL

  Spanyolország

  A STEREONAVAL, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronika, hajóelektronika, Hajójavítás és karbantartás, Szabadidő-hajók és -csónakok, Elektronika, hajóelektronika, Hajójavítás és karbantartás, Szabadidő-hajók és -csónakok, és accessories for sailing boats. Székhelye Alicante, Spanyolország.

 8. HARBOREAGLE SHIP SPARE PARTS

  Törökország

  A HARBOREAGLE SHIP SPARE PARTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories and equipment for ships and sailboats, customs services for merchandise transported by ship, és vehicles for the collection and transport of industrial waste. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. LAPWINGS MARITIME SERVICES LTD

  Ciprus

  A LAPWINGS MARITIME SERVICES LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spare parts, és ship repairs. Székhelye Limassol, Ciprus.

 2. SUMIMAR TECHNICAL SERVICE S.L.

  Spanyolország

  A SUMIMAR TECHNICAL SERVICE S.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajómotorok, Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, components, on-board instruments for boats and ships, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajózás - eszközök és felszerelések. Székhelye Lezo, Spanyolország.

 3. WITTIG GMBH

  Ausztria

  A WITTIG GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajó-felszerelők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózás - eszközök és felszerelések, és Hajózás - eszközök és felszerelések. Székhelye Wien, Ausztria.

 4. HINO MOTORS EUROPE

  Belgium

  A HINO MOTORS EUROPE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, és Cars - accessories. Székhelye Mechelen, Belgium.

 5. SHIPSAFE MARINE EQUIPMENT LTD

  Görögország

  A SHIPSAFE MARINE EQUIPMENT LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Székhelye Piraeus, Görögország.

 6. MAXSPAR S.R.L.

  Olaszország

  A MAXSPAR S.R.L., tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nautical accessories, boating accessories, nautical assistance, és boats. Székhelye Genova, Olaszország.

 7. PLEIGER MASCHINENBAU GMBH & CO KG

  Németország

  A PLEIGER MASCHINENBAU GMBH & CO KG, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronika, hajóelektronika, hydraulic valves, sewage pumps, Elektronika, hajóelektronika, és Centrifugal pumps. Székhelye WITTEN, Németország.

 8. HARBOR EAGLE

  Törökország

  A HARBOR EAGLE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tools for naval use, replacement and repair of marine engines, és filtering pumps. Székhelye Istanbul, Törökország.

 9. ATLANTIS EOOD

  Bulgária

  A ATLANTIS EOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cruise ships, holiday and travel insurance, és travel holidays. Székhelye Varna, Bulgária.

 10. CARRON MARINE

  Belgium

  A CARRON MARINE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, Hajózási szakértők, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, és Hajózási szakértők. Székhelye Zelzate, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Hajózás - eszközök és felszerelések - Import export

Találatok száma

22 138 Vállalat