• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hajótestek csónaképítéséhez

A keresés eredménye

Hajótestek csónaképítéséhez - Import export

 1. CASSE MARINE ENLEVEMENT

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CASSE MARINE ENLEVEMENT, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Motorcsónakok, Hajótestek csónaképítéséhez, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Motorcsónakok, Hajótestek csónaképítéséhez, és Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Székhelye Martigues, Franciaország.

 2. NAUTICA NORD SARDEGNA

  Olaszország

  A NAUTICA NORD SARDEGNA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hajótestek csónaképítéséhez. Székhelye Sassari, Olaszország.

 3. BOOTS & YACHTCHARTER SELGE

  Németország

  A BOOTS & YACHTCHARTER SELGE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajótestek csónaképítéséhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is boat rental. Székhelye Malchow, Németország.

 4. SCHEEPSWERF SLOB B.V.

  Hollandia

  A SCHEEPSWERF SLOB B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szabadidő-csónakok - alkatrészek, motorok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajótestek csónaképítéséhez, és Hajótestek csónaképítéséhez. Székhelye Papendrecht, Hollandia.

 5. BODE HARDINXVELD B.V.

  Hollandia

  A BODE HARDINXVELD B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szabadidő-csónakok - alkatrészek, motorok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajótestek csónaképítéséhez, és Hajótestek csónaképítéséhez. Székhelye Hardinxveld Giessendam, Hollandia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MINIATUS GMBH

  Németország

  A MINIATUS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajótestek csónaképítéséhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Motorok, szabadidő-csónakokra, Hajófelszerelések, Motorok, szabadidő-csónakokra, és Hajófelszerelések. Székhelye Hamburg, Németország.

 2. HANSVIK AS

  Norvégia

 3. HANSEN & ARNTZEN CO AS

  Norvégia

Találjon ajánlatokat: