• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hajómotorok

A keresés eredménye

Hajómotorok - Import export

 1. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Németország

  Verified by europages badge

  With almost 100 years of experience. Now managed in its fourth generation, our company has specialised in the global distribution of high quality spare parts for diesel and gas engines. We provide technological progress from the heart of development. Benefit from our direct links with industry, combined with our high flexibility in all areas. Our products.: Spare parts for diesel and gas engines, attachments and spare parts, components for control systems, control and monitoring systems, drive technology and seal manufacturing.

 2. RENATO VARRIALE & C.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  RENATO VARRIALE e C, is a company based in Naples that deals in spare parts and engines for the industrial, agricultural, marine and automotive sectors. The Varriale company sells Lombardini, Kohler, Perkins, Sabre and Idrojet Castoldi engines. The company is the Lombardini F.I.M. dealer for Naples, Caserta and Isernia; Perkins engines for the Campania and Potenza regions.

 3. DECI GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A DECI GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Villamos művek - berendezések és felszerelések, Transzformátorok, átalakítók és egyenirányítók, Villamos motorok és alkatrészek, és Ipari berendezések bérbeadása. Székhelye Quickborn, Németország.

 4. NAVALCANTIERI ITALIA SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A NAVALCANTIERI ITALIA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajógyárak - javítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajómotorok, és Hajómotorok. Székhelye Napoli, Olaszország.

 5. PROGENER

  Spanyolország

  A PROGENER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajómotorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Motorok, szabadidő-csónakokra, marine engines and ship propeller units, Motorok, szabadidő-csónakokra, és Generator. Székhelye Vigo, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SUTTNER MOTOREN

  Németország

  A SUTTNER MOTOREN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajómotorok. Székhelye Hamminkeln, Németország.

 2. BENDER ELEKTROMOTOREN

  Németország

  A BENDER ELEKTROMOTOREN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajómotorok. Székhelye Angelbachtal, Németország.

 3. MOTOR SPORTS WORLDWIDE

  Németország

  A MOTOR SPORTS WORLDWIDE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hajómotorok. Székhelye Ankum, Németország.

 4. SERVIPOL

  Lengyelország

  A SERVIPOL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajómotorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marine engine repair, industrial engineering, gas engines, és Metals - machining. Székhelye Bielsko-Biala, Lengyelország.

 5. ARDORA S.A.

  Spanyolország

  A ARDORA S.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajómotorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shipyards, és industrial maintenance. Székhelye Vigo-Pontevedra, Spanyolország.

 1. SUMIMAR TECHNICAL SERVICE S.L.

  Spanyolország

  A SUMIMAR TECHNICAL SERVICE S.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajómotorok, Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, components, on-board instruments for boats and ships, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajózás - eszközök és felszerelések. Székhelye Lezo, Spanyolország.

 2. TM-MOTORSPORT VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  A TM-MOTORSPORT VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajómotorok. Székhelye Euskirchen, Németország.

 1. CARRON MARINE

  Belgium

  A CARRON MARINE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, Hajózási szakértők, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, és Hajózási szakértők. Székhelye Zelzate, Belgium.

 2. KÖHNEN GMBH

  Németország

  A KÖHNEN GMBH, tevékenységi ágazata Hajómotorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, boat engine workshops, boat engine repair, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, és marine engine maintenance. Székhelye BOCKHOST, Németország.

 3. AS DI VITO LABRUNA E C. SAS

  Olaszország

  A AS DI VITO LABRUNA E C. SAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Dízelmotorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajómotorok, Emelőkarok, generating sets, Hajómotorok, overhead platforms, és Emelőkarok. Székhelye Monopoli, Olaszország.

 4. MERTENS

  Németország

  A MERTENS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajómotorok. Székhelye Velten, Németország.

 5. CFM CONRAD F. MEYER E HIJO SL

  Spanyolország

  A CFM CONRAD F. MEYER E HIJO SL, tevékenységi ágazata Hajómotorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, marine engines, diesel engines, és fuel injection engines. Székhelye Vigo - Pontevedra, Spanyolország.

 6. MARINE TECHNICS BALTIA OÜ

  Észtország

  A MARINE TECHNICS BALTIA OÜ, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Hajómotorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery and equipment for marine, river and harbour work, és marine engine maintenance. Székhelye Tallinn, Észtország.

 7. WERKHUIZEN FRANS STEVENS

  Belgium

  A WERKHUIZEN FRANS STEVENS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajómotorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial engines rectified. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 8. FPT INDUSTRIAL SPA

  Olaszország

  A FPT INDUSTRIAL SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajómotorok, Hajómotorok, és agricultural motors. Székhelye Torino, Olaszország.

 1. VPOWER INDUSTRY

  Törökország

  A VPOWER INDUSTRY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajómotorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari járművek, textile products, Machine automation, Ipari járművek, és Automotive parts. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. SIGNALIS GMBH

  Németország

  A SIGNALIS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, Elektronika, hajóelektronika, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, és Elektronika, hajóelektronika. Székhelye Bremen, Németország.

 3. ALITAM

  Spanyolország

  A ALITAM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajómotorok. Székhelye Santa Pola, Spanyolország.

 4. SCHNOOR MARINE

  Németország

  A SCHNOOR MARINE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajóépítés, Hajók - építés, Hajómotorok, Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítés, Hajók - építés, Hajómotorok, és Szabadidő-hajók és -csónakok. Székhelye Hennigsdorf, Németország.

 5. MT MARINE TECHNIK AG

  Svájc

  A MT MARINE TECHNIK AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autójavító műhelyek és benzinkutak - eszközök és berendezések, Személygépkocsik, Tehergépkocsik, szállító- és haszonjárművek, Hajómotorok, Autójavító műhelyek és benzinkutak - eszközök és berendezések, Személygépkocsik, Tehergépkocsik, szállító- és haszonjárművek, és Hajómotorok. Székhelye Bäch, Svájc.

 6. SCHIFFSDIESELTECHNIK KIEL GMBH

  Németország

  A SCHIFFSDIESELTECHNIK KIEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajóépítés, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Hajóépítés, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, és Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Székhelye Rendsburg, Németország.

 7. RDA SHIP TECH

  Hollandia

  A RDA SHIP TECH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajómotorok, analyses, és Hajómotorok. Székhelye Drachten, Hollandia.

 8. MOTORENFABRIK HATZ GMBH & CO. KG

  Németország

  A MOTORENFABRIK HATZ GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Hajózás - eszközök és felszerelések, és Hajómotorok. Székhelye Hamburg, Németország.

 9. EUROPE REPRESENTATIVE OFFICE OF CHINA SHIPBUILDING CO., LDT

  Németország

  A EUROPE REPRESENTATIVE OFFICE OF CHINA SHIPBUILDING CO., LDT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajójavítás és karbantartás, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Hajójavítás és karbantartás, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, és Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Székhelye Hamburg, Németország.

 10. CUMMINS DIESEL KÖGLER ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Ausztria

  A CUMMINS DIESEL KÖGLER ANTRIEBSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Személygépkocsik, Hajómotorok, Szakipari munka, Villanyszerelés, Személygépkocsik, Hajómotorok, Szakipari munka, és Villanyszerelés. Székhelye Theresienfeld, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes