• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hajójavítás és karbantartás

A keresés eredménye

Hajójavítás és karbantartás - Import export

 1. ASTILLEROS CARDAMA

  Spanyolország

  A ASTILLEROS CARDAMA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajógyárak - építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajóépítés, Hajójavítás és karbantartás, shipyards, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajóépítés, és Hajójavítás és karbantartás. Székhelye Vigo-Pontevedra, Spanyolország.

 2. N. BOGDANOS MARINE BUREAU LTD.

  Görögország

  A N. BOGDANOS MARINE BUREAU LTD., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories and equipment for ships and sailboats, és commercial representation services. Székhelye Piraeus, Görögország.

 3. MS INVEST POLAND SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A MS INVEST POLAND SP. Z O.O., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szakipari munka, Építőipar - szakipari munkák, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Szakipari munka, Építőipar - szakipari munkák, marine engineering, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Gdynia, Lengyelország.

 4. PSOMAKARA DIVING SERVICES & CONSULTING CO.

  Görögország

  A PSOMAKARA DIVING SERVICES & CONSULTING CO., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyílttengeri, kikötői- és víz alatti munkák, és Nyílttengeri, kikötői- és víz alatti munkák. Székhelye Athens, Görögország.

 5. TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR

  Törökország

  A TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajógyárak - javítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajójavítás és karbantartás, Repairs and maintenance, ship, ship repairs, és Hajójavítás és karbantartás. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. INN - OVATION SRL

  Olaszország

  A INN - OVATION SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, boat polish, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, high precision polishing, és ship maintenance. Székhelye Dolo, Olaszország.

 2. COTERENA SL

  Spanyolország

  A COTERENA SL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, Tartályépítés - hajózás, shipyards, Repairs and maintenance, ship, és Onshore cogeneration. Székhelye Vigo-Pontevedra, Spanyolország.

 3. NAUTIEL SERVICE SL

  Spanyolország

  A NAUTIEL SERVICE SL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 4. UWS BALTIC OÜ

  Észtország

  A UWS BALTIC OÜ, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílttengeri, kikötői- és víz alatti munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajójavítás és karbantartás, Hajójavítás és karbantartás, és underwater welding and cutting. Székhelye Tallinn, Észtország.

 5. YACHTFINISHING

  Lengyelország

  A YACHTFINISHING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Székhelye Gdansk, Lengyelország.

 1. PLATAFORMAS Y PANTALANES S.L

  Spanyolország

  A PLATAFORMAS Y PANTALANES S.L, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is platform hire, és platforms. Székhelye Alaquàs, Spanyolország.

 2. ELIAS BLANCO SL

  Spanyolország

  A ELIAS BLANCO SL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Székhelye Algeciras, Spanyolország.

 1. DELTA DIESEL SL

  Spanyolország

  A DELTA DIESEL SL, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marine diesel engines, és marine engines. Székhelye Santa Ponça (calviá)-Illes Balears, Spanyolország.

 2. ALFATECHNIC MAKINA SANAYI VE DIS TICARET LTD. STI.

  Törökország

  A ALFATECHNIC MAKINA SANAYI VE DIS TICARET LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is manual application painting machine. Székhelye Tuzla, Törökország.

 3. NAFTOSOL LTD. - MARINE MAINTENANCE

  Görögország

  A NAFTOSOL LTD. - MARINE MAINTENANCE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ship repairs, és engine overhaul. Székhelye Piraeus, Görögország.

 4. CMS DOMESTIC AND FOREIGN TRADE CO., INC.

  Törökország

  A CMS DOMESTIC AND FOREIGN TRADE CO., INC., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial painting. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. C.N. FERRINHA

  Portugália

  A C.N. FERRINHA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítő szíjak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajójavítás és karbantartás, Acélok és fémek - hegesztés, Hajójavítás és karbantartás, Acélok és fémek - hegesztés, Repairs and maintenance, ship, és port assistance. Székhelye Leixões Porto, Portugália.

 6. STEREONAVAL

  Spanyolország

  A STEREONAVAL, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronika, hajóelektronika, Hajójavítás és karbantartás, Szabadidő-hajók és -csónakok, Elektronika, hajóelektronika, Hajójavítás és karbantartás, Szabadidő-hajók és -csónakok, és accessories for sailing boats. Székhelye Alicante, Spanyolország.

 7. PETRIK NAVAL S.L.

  Spanyolország

  A PETRIK NAVAL S.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Székhelye Los Barrios, Cadiz, Spanyolország.

 8. SWITCH ENGINEERING LTD

  Egyesült Királyság

  A SWITCH ENGINEERING LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is assembly of steel structural metalwork for construction, metalwork, boat building, és boat engine repair. Székhelye Southampton, Egyesült Királyság.

 1. NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A.

  Portugália

  A NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajójavítás és karbantartás, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajójavítás és karbantartás, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Aveiro, Portugália.

 2. BESTURINGEN.COM

  Hollandia

  A BESTURINGEN.COM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is control panel repairs, plc, hmi - human machine interface, és Frequency regulators. Székhelye Waddinxveen, Hollandia.

 3. NAVALSERVICE MARSELLA

  Olaszország

  A NAVALSERVICE MARSELLA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajógyárak - építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajójavítás és karbantartás, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Hajógyárak - javítás és karbantartás, marine diesel engines, Hajójavítás és karbantartás, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Surano, Olaszország.

 4. CTC

  Hollandia

  A CTC, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Székhelye Maassluis, Hollandia.

 5. BEVALDIA DIVING SERVICES

  Görögország

  A BEVALDIA DIVING SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyílttengeri, kikötői- és víz alatti munkák, és Nyílttengeri, kikötői- és víz alatti munkák. Székhelye Athens, Görögország.

 6. MARTINEZ CONSTRUCTIONS NAVALES

  Franciaország

  A MARTINEZ CONSTRUCTIONS NAVALES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajójavítás és karbantartás, Hajójavítás és karbantartás, és Mould design and manufacturing. Székhelye Saint Cyprien, Franciaország.

 7. SHIELD MARINE

  Törökország

  A SHIELD MARINE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Székhelye Izmir, Törökország.

 8. AMW INDUSTRY

  Belgium

  A AMW INDUSTRY, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, workshops for industrial vehicle repairs, turning, és Acélok és fémek - marás. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 9. SEANERGY

  Franciaország

  A SEANERGY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózás - eszközök és felszerelések, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Karbantartó vállalatok, ipari, Hajózás - eszközök és felszerelések, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, és Karbantartó vállalatok, ipari. Székhelye La Farlede, Franciaország.

 10. DALES MARINE SERVICES

  Egyesült Királyság

  A DALES MARINE SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Székhelye Aberdeen, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Hajójavítás és karbantartás - Import export

Találatok száma

1 277 Vállalat