• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hajógyárak - építés

A keresés eredménye

Hajógyárak - építés - Import export

 1. ZEYTAS CELIK MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Törökország

  Verified by europages badge

  Zeytaş Steel Machinery excels in project-based operations, consistently delivering Zeytaş quality to clients across global markets such as Germany, France, Northern Iraq, Ethiopia, and the Aegean region since 2016. Our state-of-the-art factory, boasting a monthly production capacity of 12, 000 m2 closed area, is staffed by a team of qualified engineers and proficient production and field assembly teams. Specializing in steel construction, our comprehensive portfolio encompasses steel roof systems, steel stair systems, balcony, and facade systems. Explore our diverse project-based services, tailored to meet unique requirements: •Steel Construction •Steel Construction Factory •Steel Construction Platform •Steel Construction Machine Platform •Steel Construction Manufacturer •Steel Construction Buildings •Steel Construction Hall •Steel Construction Crane •Steel Construction Factory Building Catering to a wide-ranging clientele, including leaders in cable manufacturing, bioenergy plants, shipyards, machinery, and textiles, our approach is customized to address the distinct needs of each project, both domestically and internationally. Powered by cutting-edge technology and an unwavering commitment to high-quality standards, Zeytaş Steel Machinery stands as a sought-after brand in the industry, consistently delivering exceptional value on a project-by-project basis. For more information, contact us today!

 2. SEA PROP SRL - CANTIERE NAUTICO COSTRUZIONE IMBARCAZIONI E GOMMONIRCA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SEA PROP SRL - CANTIERE NAUTICO COSTRUZIONE IMBARCAZIONI E GOMMONIRCA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajógyárak - építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is naval shipyards, construction of boats and dinghies, yacht building, motor-boats, sailboats, boats, shipyards, small boats towed, és outboard motor boats. Székhelye Pozzuoli, Olaszország.

 3. ASTILLEROS CARDAMA

  Spanyolország

  A ASTILLEROS CARDAMA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajógyárak - építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajóépítés, Hajójavítás és karbantartás, shipyards, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajóépítés, és Hajójavítás és karbantartás. Székhelye Vigo-Pontevedra, Spanyolország.

 4. CANTIERE LINETTI SRL

  Olaszország

  A CANTIERE LINETTI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajógyárak - építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pleasure craft, pleasure motor-boats, boats, és interior fittings for boats. Székhelye Zocco-Erbusco, Olaszország.

 5. CANTIERI SANGERMANI

  Olaszország

  A CANTIERI SANGERMANI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajógyárak - építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, boats, nautical supplies, Szabadidő-hajók és -csónakok, és naval shipyards. Székhelye Lavagna, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CARPINTERIA NAVAL NIETO SL

  Spanyolország

  A CARPINTERIA NAVAL NIETO SL, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajógyárak - építés, ship maintenance, ship carpentry, Hajógyárak - építés, és shipyards. Székhelye Vigo-Pontevedra, Spanyolország.

 2. SMC ITALIA

  Olaszország

  A SMC ITALIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajógyárak - építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag termékek, szállítóipari, Műanyag termékek, szállítóipari, supplies for aeronautical applications, és bodywork for special vehicles. Székhelye Cicerale, Olaszország.

 3. MONTMONTAZA - GREBEN D.O.O.

  Horvátország

  A MONTMONTAZA - GREBEN D.O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hajógyárak - építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajógyárak - javítás és karbantartás, passenger ships and boats, ship repairs, Hajógyárak - javítás és karbantartás, és maritime tug boats. Székhelye VELA LUKA, Horvátország.

 4. STEEL MARCONSTRUCT SRL

  Románia

  A STEEL MARCONSTRUCT SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajógyárak - építés. Székhelye Tulcea, Románia.

 5. ASTILLEROS ONE OFF

  Spanyolország

  A ASTILLEROS ONE OFF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajógyárak - építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fibreglass tanks, painting, és boatyard. Székhelye Cartagena, Spanyolország.

 1. ROUMANIE INTERIM

  Románia

  A ROUMANIE INTERIM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kisegítő munkaerők - nemzetközi munkaerő-közvetítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajógyárak - építés, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajógyárak - építés, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Braila, Románia.

 2. NAVALSERVICE MARSELLA

  Olaszország

  A NAVALSERVICE MARSELLA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajógyárak - építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajójavítás és karbantartás, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Hajógyárak - javítás és karbantartás, marine diesel engines, Hajójavítás és karbantartás, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Surano, Olaszország.

 1. NAVALSTEEL SRL

  Olaszország

  A NAVALSTEEL SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajógyárak - építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajógyárak - javítás és karbantartás, steel, Stainless steel furniture, Hajógyárak - javítás és karbantartás, és naval shipyards. Székhelye Ispica, Olaszország.

 2. STEEL COMPANY SRL

  Olaszország

  A STEEL COMPANY SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajógyárak - építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is naval shipyards, és Stainless steel furniture. Székhelye Modica, Olaszország.

 3. CMT ELECTRIC

  Románia

  A CMT ELECTRIC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nagyvákuum cellák, Hajógyárak - építés, Szükség- és biztonsági világítás, Világítások, közterületi és ipari, Nagyvákuum cellák, Hajógyárak - építés, Szükség- és biztonsági világítás, és Világítások, közterületi és ipari. Székhelye Constanta, Románia.

 4. AQUANAUT DUTCH CRAFTSMANSHIP

  Hollandia

  A AQUANAUT DUTCH CRAFTSMANSHIP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajógyárak - építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajógyárak - javítás és karbantartás, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Sneek, Hollandia.

 5. KARCZMETAL

  Lengyelország

  A KARCZMETAL, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hajógyárak - építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal treatments, milling, metal locksmithing, és smoothing metals. Székhelye Lubichowo, Lengyelország.

 6. UNION TRADING MONACO

  Monacói hercegség

  A UNION TRADING MONACO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hajógyárak - építés. Székhelye Monaco, Monacói hercegség.

 7. METAL COMPOSITE YACHTS

  Spanyolország

  A METAL COMPOSITE YACHTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajógyárak - építés. Székhelye Tarragona, Spanyolország.

 8. JÖRN PIETSCH

  Németország

  A JÖRN PIETSCH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Kogel, Németország.

 1. BOOTSBAU SPECK GMBH

  Németország

  A BOOTSBAU SPECK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Frankfurt, Németország.

 2. GRAF BOOTSWERFT GMBH

  Svájc

  A GRAF BOOTSWERFT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Altendorf, Svájc.

 3. CCS EUROPE GMBH

  Németország

  A CCS EUROPE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Hamburg, Németország.

 4. DIETER STÖHR

  Németország

  A DIETER STÖHR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Dänischenhagen, Németország.

 5. WÜRTH-WERFT AG

  Svájc

  A WÜRTH-WERFT AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Küssnacht Am Rigi, Svájc.

 6. HEIN BOOTSBAU

  Németország

  A HEIN BOOTSBAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Kölln-Reisiek, Németország.

 7. HERZOG MARINECENTER AG

  Svájc

  A HERZOG MARINECENTER AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Alpnachstad, Svájc.

 8. ROHN ERLACH AG

  Svájc

  A ROHN ERLACH AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Erlach, Svájc.

 9. BOOTSWERFT JÜRGEN WENDISCH GMBH

  Németország

  A BOOTSWERFT JÜRGEN WENDISCH GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Heidesee, Németország.

 10. CENTRE NAUTIQUE DU LANDERON S.A.

  Svájc

  A CENTRE NAUTIQUE DU LANDERON S.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Le Landeron, Svájc.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes