• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hajógépgyártás

A keresés eredménye

Hajógépgyártás - Import export

 1. SPARE NAV.I. E SERVICES

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SPARE NAV.I. E SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-csónakok - alkatrészek, motorok és felszerelések, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajó-felszerelők, marine engine repair, plant servicing workshops, Szabadidő-csónakok - alkatrészek, motorok és felszerelések, boat engine accessories, Hajógyárak - javítás és karbantartás, és supplies for public works. Székhelye Genova, Olaszország.

 2. ELLANIAN SHIPPING SERVICES SRL

  Görögország

  A ELLANIAN SHIPPING SERVICES SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dry docks, marine engine spares, és technical consultants in mechanical engineering. Székhelye Piraeus, Görögország.

 3. MECANASA

  Spanyolország

  A MECANASA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repairs and maintenance, ship, és shipyards. Székhelye Vigo-Pontevedra, Spanyolország.

 4. PUMA MARINE CRANES

  Törökország

  A PUMA MARINE CRANES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autódaruk, és Autódaruk. Székhelye Izmir, Törökország.

 5. UNIO SA

  Románia

  A UNIO SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dumping buckets with chute for transporting waste. Székhelye Satu Mare, Románia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. S. GIORGIO DEL PORTO SPA

  Olaszország

  A S. GIORGIO DEL PORTO SPA, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajógépgyártás, naval shipyards, electric motor repair, Hajógépgyártás, és technical assistance. Székhelye Genova, Olaszország.

 2. JENNY MARINE

  India

  A JENNY MARINE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marine engine spares, diesel engine service, marine engine repair, és Diesel generator unit. Székhelye Bhavnagar, India.

 3. S.A. MALLIAROUDAKIS MARITIME (UK) LTD.

  Egyesült Királyság

  A S.A. MALLIAROUDAKIS MARITIME (UK) LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Székhelye Ashford, Kent, Egyesült Királyság.

 4. HIGH PRESSURE PC

  Görögország

  A HIGH PRESSURE PC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hidraulikai berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajógépgyártás, pneumatics, hydraulic pumps, és Hajógépgyártás. Székhelye Athens, Görögország.

 5. STREAM MARINE LTD

  Egyesült Királyság

  A STREAM MARINE LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fűtő- és légkondicionáló berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajógépgyártás, ventilation, hvac design, Hajógépgyártás, és controls and instruments for marine equipment. Székhelye Baldock, Egyesült Királyság.

 1. ADEC MARINE LTD

  Egyesült Királyság

  A ADEC MARINE LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Székhelye Croydon, Uk, Egyesült Királyság.

 2. KAOTECH MARINE SERVICES SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A KAOTECH MARINE SERVICES SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Hajógépgyártás, ship repairs, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Hajógépgyártás, és Repair of diesel marine engines. Székhelye Swinoujscie, Lengyelország.

 1. CO.FE.ME. S.R.L.

  Olaszország

  A CO.FE.ME. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Székhelye Arluno, Olaszország.

 2. YARA MARINE TECHNOLOGIES AS

  Norvégia

  A YARA MARINE TECHNOLOGIES AS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Székhelye Oslo, Norvégia.

 3. BLANSON

  Egyesült Királyság

  A BLANSON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Székhelye Leicester, Egyesült Királyság.

 4. DAEHUNG ELECTRIC MACHINERY

  Dél-Korea

  A DAEHUNG ELECTRIC MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajóvillamosság, electric generators, marine diesel engines, Hajóvillamosság, és electric marine engines. Székhelye Busan, Dél-Korea.

 5. UNIQUE HYDRA

  Dél-Afrika

  A UNIQUE HYDRA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Székhelye Cape Town, Dél-Afrika.

 6. TYSB MARINE E-CONTROL ENGINEERING

  Spanyolország

  A TYSB MARINE E-CONTROL ENGINEERING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Székhelye Palma De Mallorca, Spanyolország.

 7. SUMINISTROS INDUSTRIALES CUESTA SL

  Spanyolország

  A SUMINISTROS INDUSTRIALES CUESTA SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, precíziós ipari, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajógépgyártás, Hajógépgyártás, aeronautics, cutting iron, és metrology. Székhelye Albacete, Spanyolország.

 8. GRANGEMOUTH SHIP REPAIRS LTD

  Egyesült Királyság

  A GRANGEMOUTH SHIP REPAIRS LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ship repairs, és dry docks. Székhelye Grangemouth, Egyesült Királyság.

 1. BATEAU SAINT-GERMAIN

  Tunézia

  A BATEAU SAINT-GERMAIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Boatbuilding. Székhelye Tunis, Tunézia.

 2. ORTECH MARINE INC

  Törökország

  A ORTECH MARINE INC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marine engine spares, marine engine maintenance, marine engines and ship propeller units, és replacement and repair of marine engines. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. METRORAD

  Horvátország

  A METRORAD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajógépgyártás, és Hajógépgyártás. Székhelye Zagreb, Horvátország.

 4. KOVO KÖRNER S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A KOVO KÖRNER S.R.O., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-, Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből, Hajógépgyártás, Tükrösítőgépek fémmegmunkálásra, Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-, Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből, Hajógépgyártás, és Tükrösítőgépek fémmegmunkálásra. Székhelye Šumperk, Cseh Köztársaság.

 5. JINJIANG JUNRI MACHINERY CO.LTD

  Kína

  A JINJIANG JUNRI MACHINERY CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Székhelye Quanzhou, Kína.

 6. JASPER GASKETS

  India

  A JASPER GASKETS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gaskets, és asbestos-free metal gaskets. Székhelye Chennai, India.

 7. GLOBAL SERVICES (EUROPE) B.V.

  Hollandia

  A GLOBAL SERVICES (EUROPE) B.V., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marine buoys, marine propellers, nautical supplies, és Yacht accessories. Székhelye Heijningen, Hollandia.

 8. SAVAL VÁLVULAS MARINAS

  Spanyolország

  A SAVAL VÁLVULAS MARINAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is valves. Székhelye Torrelavega, Cantabria, Spanyolország.

 9. S.C.CSMBUILDINGNEPTUN.S.R.L

  Románia

  A S.C.CSMBUILDINGNEPTUN.S.R.L, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Építőipar - szakipari munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajógyárak - építés, Hajógépgyártás, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Hajógyárak - építés, Hajógépgyártás, és Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra. Székhelye Mangalia, Románia.

 10. AGUASERVI S.A.

  Spanyolország

  A AGUASERVI S.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajógépgyártás. Székhelye Algeciras, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Hajógépgyártás - Import export

Találatok száma

220 Vállalat