• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hajóépítő mesterek

A keresés eredménye

Hajóépítő mesterek - Import export

 1. PERITACION DE YATES Y VELEROS. INGENIEROS NAVALES

  Spanyolország

  A PERITACION DE YATES Y VELEROS. INGENIEROS NAVALES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajóépítő mesterek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is maritime assessments. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 2. MOTEC

  Belgium

  A MOTEC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajók - építés, Hajózási szakértők, Hajóépítő mesterek, Hajók - építés, Hajózási szakértők, Hajóépítő mesterek, és water purification and treatment consulting. Székhelye Kontich, Belgium.

 3. ZALIV SHIP DESIGN

  Ukrajna

  A ZALIV SHIP DESIGN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajóépítő mesterek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ship design, marine engineering, Shipbuilding, és naval engineering. Székhelye Mykolaiv, Ukrajna.

 4. BEECKMAN DE VOS

  Belgium

  A BEECKMAN DE VOS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózási szakértők, Hajóépítő mesterek, Hajózási szakértők, Hajóépítő mesterek, és appraisals. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 5. SOMATBEL-GROUP

  Belgium

  A SOMATBEL-GROUP, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajófelszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajóépítő mesterek, Karbantartó vállalatok, ipari, naval shipyards, Hajóépítő mesterek, power aspirators for industrial and street cleaning, és Karbantartó vállalatok, ipari. Székhelye Bruxelles, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DELTA MARINE ENGINEERING

  Belgium

  A DELTA MARINE ENGINEERING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérnökirodák - ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajóépítő mesterek, Marine construction, Hajóépítő mesterek, és design and engineering practice. Székhelye Temse, Belgium.

 2. PERITACION DE YATES Y VELEROS. INGENIERIA NAVAL

  Spanyolország

  A PERITACION DE YATES Y VELEROS. INGENIERIA NAVAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajóépítő mesterek. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 3. NIKL DESIGN, BOAT DESIGN & DEVELOPMENT

  Szlovénia

  A NIKL DESIGN, BOAT DESIGN & DEVELOPMENT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajóépítő mesterek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is 3d design. Székhelye Ljubljana, Szlovénia.

 4. CANTIERE NAVAL - MECCANICO RANIERI S.R.L.

  Olaszország

  A CANTIERE NAVAL - MECCANICO RANIERI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítő mesterek, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajóépítő mesterek. Székhelye Bari, Olaszország.

 5. CANTIERE NAVALE MARCONI DI MARCONI ELVIRO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A CANTIERE NAVALE MARCONI DI MARCONI ELVIRO & C. S.N.C., tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítő mesterek, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajóépítő mesterek. Székhelye Cesenatico, Olaszország.

 1. BAGLIETTO S.P.A.

  Olaszország

  A BAGLIETTO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítő mesterek, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajóépítő mesterek. Székhelye La Spezia, Olaszország.

 2. CANTIERE NAVALE DEL DELTA

  Olaszország

  A CANTIERE NAVALE DEL DELTA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítő mesterek, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajóépítő mesterek. Székhelye Goro, Olaszország.

 1. SANTA MARIA S.R.L.

  Olaszország

  A SANTA MARIA S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítő mesterek, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajóépítő mesterek. Székhelye Ponza, Olaszország.

 2. SOLE GIUSEPPE

  Olaszország

  A SOLE GIUSEPPE, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítő mesterek, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajóépítő mesterek. Székhelye Viareggio, Olaszország.

 3. PERMARE S.R.L.

  Olaszország

  A PERMARE S.R.L., tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítő mesterek, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajóépítő mesterek. Székhelye Sanremo, Olaszország.

 4. CANTIERE NAVALE G.A.M.

  Olaszország

  A CANTIERE NAVALE G.A.M., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítő mesterek, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajóépítő mesterek. Székhelye CATTOLICA, Olaszország.

 5. MOSTES UMBERTO E C.

  Olaszország

  A MOSTES UMBERTO E C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítő mesterek, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajóépítő mesterek. Székhelye Faggeto Lario, Olaszország.

 6. SE.MA DI DENEGRI PIETRO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A SE.MA DI DENEGRI PIETRO & C. S.N.C., tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítő mesterek, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajóépítő mesterek. Székhelye Stintino, Olaszország.

 7. VERSILMARINA S.R.L.

  Olaszország

  A VERSILMARINA S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítő mesterek, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajóépítő mesterek. Székhelye Viareggio, Olaszország.

 8. CANTIERE NAUTICO FRANCESCO CROSERA S.R.L.

  Olaszország

  A CANTIERE NAUTICO FRANCESCO CROSERA S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítő mesterek, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajóépítő mesterek. Székhelye Quarto D'altino, Olaszország.

 1. CANTIERE NAUTICO S.R.L.

  Olaszország

  A CANTIERE NAUTICO S.R.L., tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítő mesterek, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajóépítő mesterek. Székhelye Sant'agata Di Militello, Olaszország.

 2. CANTIERI VIZIANELLO S.R.L.

  Olaszország

  A CANTIERI VIZIANELLO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítő mesterek, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajóépítő mesterek. Székhelye Casale Sul Sile, Olaszország.

 3. NAVALE SUD INGEGNERIA

  Olaszország

  A NAVALE SUD INGEGNERIA, tevékenységi ágazata Hajóépítő mesterek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózási szakértők, és Hajózási szakértők. Székhelye Bovalino, Olaszország.

 4. CANTIERE MOTONAUTICO S.PIETRO DI CASTELLO ( S.A.S. )

  Olaszország

  A CANTIERE MOTONAUTICO S.PIETRO DI CASTELLO ( S.A.S. ), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítő mesterek, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajóépítő mesterek. Székhelye Venezia, Olaszország.

 5. TANCOA YACHT S.P.A.

  Olaszország

  A TANCOA YACHT S.P.A., tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítő mesterek, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajóépítő mesterek. Székhelye Genova, Olaszország.

 6. CANTIERE CREA S.R.L.

  Olaszország

  A CANTIERE CREA S.R.L., tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítő mesterek, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajóépítő mesterek. Székhelye Venezia, Olaszország.

 7. FRATELLI NERI S.P.A.

  Olaszország

  A FRATELLI NERI S.P.A., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítő mesterek, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajóépítő mesterek. Székhelye Livorno, Olaszország.

 8. NETTUNO MOTOBARCHE

  Olaszország

  A NETTUNO MOTOBARCHE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítő mesterek, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajóépítő mesterek. Székhelye Codogno, Olaszország.

 9. METALCOST S.R.L.

  Olaszország

  A METALCOST S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítő mesterek, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajóépítő mesterek. Székhelye Sarzana, Olaszország.

 10. PRG ARCHITECTURE - ARCHITECTE SAINT TROPEZ

  Franciaország

  A PRG ARCHITECTURE - ARCHITECTE SAINT TROPEZ, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajóépítő mesterek. Székhelye Saint-Tropez, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes