• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hűtőtornyok- száraz

A keresés eredménye

Hűtőtornyok- száraz - Import export

 1. HAUSMANN LUFTTECHNIK GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A HAUSMANN LUFTTECHNIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Dresden, Németország.

 2. FACO SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A FACO SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Termo-blokkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtornyok, száraz, Áramfejlesztő gépcsoportok, vaned-pipe heat exchangers, cooling towers, air heater, Hűtőtornyok, száraz, manufacturer of heat exchangers, Áramfejlesztő gépcsoportok, és industrial heat exchangers. Székhelye Varallo Pombia, Olaszország.

 3. FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőcellák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Hűtőaggregátorok, Hűtővitrinek és -bútorok, Hűtőtornyok, száraz, Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Hűtőaggregátorok, Hűtővitrinek és -bútorok, és Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Sivas, Törökország.

 4. AEROTECHNIK E. SIEGWART GMBH

  Németország

  A AEROTECHNIK E. SIEGWART GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Friedrichsthal, Németország.

 5. GAETANO DE CARO

  Németország

  A GAETANO DE CARO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Rheinstetten, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MARCOOL INDUSTRIES

  Szaúd-Arábia

  A MARCOOL INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtornyok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtornyok, száraz, Hőcserélők, Kondenzátorok, Hűtőtornyok, száraz, Hőcserélők, és Kondenzátorok. Székhelye Jeddah, Szaúd-Arábia.

 2. GOHL-KTK GMBH

  Németország

  A GOHL-KTK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtornyok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kondenzátorok, Hűtőtornyok, száraz, Kondenzátorok, és Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Durmersheim, Németország.

 3. CLIMAVIV

  Franciaország

  A CLIMAVIV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtornyok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtornyok, száraz, és Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Villeurbanne, Franciaország.

 4. COLDEX PRZEMYSŁOWE INSTALACJE CHŁODNICZE

  Lengyelország

  A COLDEX PRZEMYSŁOWE INSTALACJE CHŁODNICZE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtornyok, száraz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kondenzátorok, Hűtőcellák, Kondenzátorok, Hűtőcellák, és industrial refrigeration plants. Székhelye Plonsk, Lengyelország.

 5. ROBERT GEIGER TECHNISCHE BAUTEILE GMBH

  Németország

  A ROBERT GEIGER TECHNISCHE BAUTEILE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Ichenhausen, Németország.

 1. BERGCOLD KÄLTELÖSUNGEN

  Németország

  A BERGCOLD KÄLTELÖSUNGEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízhűtők (Wasserkühler auf Deutsch). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőaggregátorok, Hűtőtornyok, száraz, water cooler, Hűtőaggregátorok, és Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Duisburg, Németország.

 2. FAIRWAY(HANGZHOU) IMPORT.&EXPORT.CO.,LTD

  Kína

  A FAIRWAY(HANGZHOU) IMPORT.&EXPORT.CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Hangzhou, Kína.

 1. SCAM TOWERS S.R.L.

  Olaszország

  A SCAM TOWERS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtornyok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtornyok, száraz, water cooling towers, és Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Buttigliera Alta, Olaszország.

 2. COTOR S.R.L.

  Olaszország

  A COTOR S.R.L., tevékenységi ágazata Hűtőtornyok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtornyok, száraz, water cooling towers, és Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Gattinara, Olaszország.

 3. NERI S.R.L.

  Olaszország

  A NERI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtornyok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtornyok, száraz, cooling towers, és Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Firenze, Olaszország.

 4. CLEVER ENGINEERING (KENT) LIMITED

  Egyesült Királyság

  A CLEVER ENGINEERING (KENT) LIMITED, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hűtőtornyok, száraz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cooling towers, és water cooling towers. Székhelye Sittingbourne, Egyesült Királyság.

 5. VENTILEX B.V.

  Hollandia

  A VENTILEX B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtornyok, száraz, Ipari szárítók és centrifugák, Hűtőtornyok, száraz, Hűtőtornyok, száraz, Ipari szárítók és centrifugák, és Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Heerde, Hollandia.

 6. EXPERTEK

  Törökország

  A EXPERTEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Antalya, Törökország.

 7. SILICAIR DRYERS LTD

  Egyesült Királyság

  A SILICAIR DRYERS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtornyok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtornyok, száraz, és Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Ashford, Egyesült Királyság.

 8. DECSA S.R.L.

  Olaszország

  A DECSA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtornyok, Hűtőtornyok, száraz, Hűtőtornyok, és Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Voghera, Olaszország.

 1. PEK SERVIS SPOL. S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A PEK SERVIS SPOL. S.R.O., tevékenységi ágazata Légkondicionáló berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtornyok, száraz, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Hűtőtornyok, száraz, és Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Székhelye Kolin, Cseh Köztársaság.

 2. BUUS KOELETEKNIK A/S

  Dánia

  A BUUS KOELETEKNIK A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtornyok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtornyok, száraz, és Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Nykoebing M, Dánia.

 3. STADCO LTD

  Egyesült Királyság

  A STADCO LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtornyok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtornyok, száraz, és Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Shrewsbury, Egyesült Királyság.

 4. EVAPCO EUROPE S.R.L.

  Olaszország

  A EVAPCO EUROPE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtornyok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtornyok, száraz, és Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Rho (mi), Olaszország.

 5. AERVENT GROUP LTD

  Írország

  A AERVENT GROUP LTD, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtornyok, száraz, és Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Dublin, Írország.

 6. BALTIMORE AIRCOIL ITALIA S.R.L.

  Olaszország

 7. BALTICARE S.R.L.

  Olaszország

 8. NORDSON U V LTD

  Egyesült Királyság

 9. YORK A.C.R. LTD

  Írország

 10. KREMPEL GMBH & CO. PRESSSPANWERK KG

  Németország