• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hűtőkocsis szállítás - felszerelések

A keresés eredménye

Hűtőkocsis szállítás - felszerelések - Import export

 1. TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O.

  Szlovénia

  Verified by europages badge

  A TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Közúti szállítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fuvarozók, nemzetközi, Távolsági szállítás - logisztikai szolgáltatás, Nemzetközi szállítás, Nemzetközi fuvarozás, Hűtve szállítás, Hűtőkocsis szállítás - felszerelések, Fuvarozók, nemzetközi, Távolsági szállítás - logisztikai szolgáltatás, és Nemzetközi szállítás. Székhelye Cirkovce, Szlovénia.

 2. COOLINGVANS GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A COOLINGVANS GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Székhelye Kornwestheim, Németország.

 3. OZ LOGISTIQUE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A OZ LOGISTIQUE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Raktárállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtve szállítás, Hűtőkocsis szállítás - felszerelések, Hűtve szállítás, és Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Székhelye Pontarlier, Franciaország.

 4. PRIVATE ENTERPRISE "ARSK-SERVICE"

  Belorusszia

  A PRIVATE ENTERPRISE "ARSK-SERVICE", vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 5. EMERSON CLIMATE TECHNOLOGIES GMBH

  Németország

  A EMERSON CLIMATE TECHNOLOGIES GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is refrigerating system and equipment compressors, és liquefaction machines. Székhelye Aachen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CRS MOBILE COLD STORAGE

  Egyesült Királyság

  A CRS MOBILE COLD STORAGE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is continuous blast freezers, thawing cabinets for commercial use, és refrigerated containers for storage. Székhelye Maulden, Egyesült Királyság.

 2. SOCIETE DE TRANSPORT FRIGORIFIQUE VILLENEUVOIS

  Franciaország

  A SOCIETE DE TRANSPORT FRIGORIFIQUE VILLENEUVOIS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Közúti szállítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőkocsis szállítás - felszerelések, road hauliers, Hűtőkocsis szállítás - felszerelések, és cargo transport by refrigeration vessel. Székhelye Villeneuve Sur Lot, Franciaország.

 3. MEYER QUICK SERVICE LOGISTICS GMBH & CO. KG

  Németország

  A MEYER QUICK SERVICE LOGISTICS GMBH & CO. KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Brókerek - opciós üzletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőkocsis szállítás - felszerelések, Hűtőkocsis szállítás - felszerelések, Supply chain execution, és Refrigerated transports. Székhelye Friedrichsdorf, Németország.

 4. GADEGREJ

  Dánia

  A GADEGREJ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari berendezések bérbeadása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőkocsis szállítás - felszerelések, Diesel generator unit, renewable energy sources, Hűtőkocsis szállítás - felszerelések, és solar-powered electricity generators. Székhelye København K, Dánia.

 5. WESSINGTON CRYOGENICS LTD

  Egyesült Királyság

  A WESSINGTON CRYOGENICS LTD, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtő- és izotermkocsik, közúti szállítás, refrigerated tanks, cargo transport by refrigeration vessel, refrigerated containers for storage, és Hűtő- és izotermkocsik, közúti szállítás. Székhelye Houghton Le Spring, Egyesült Királyság.

 1. GIORGIO S.R.L.

  Olaszország

  A GIORGIO S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is international transport agency, és wooden articles for warehousing and transport. Székhelye Colliano, Olaszország.

 2. ERRAIHANI TRANS

  Marokkó

  A ERRAIHANI TRANS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Távolsági szállítás - logisztikai szolgáltatás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fuvarozók, nemzetközi, Hűtőkocsis szállítás - felszerelések, transport company, national transport, Fuvarozók, nemzetközi, és Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Székhelye Ait Melloul, Marokkó.

 1. VEBABOX GMBH

  Németország

  A VEBABOX GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is refrigerated motor vehicles, cooling trolleys, és refrigerated tanks for goods storage. Székhelye Kleve, Németország.

 2. POMMIER FURGOCAR SRL

  Olaszország

  A POMMIER FURGOCAR SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Székhelye Reggio Emilia, Olaszország.

 3. APPLIC FROID

  Franciaország

  A APPLIC FROID, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Székhelye Begles, Franciaország.

 4. NINGBO SPARK IMPORT AND EXPORT CO.LTD

  Kína

  A NINGBO SPARK IMPORT AND EXPORT CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Székhelye Ningbo, Kína.

 5. ICE CONCEPT

  Belgium

  A ICE CONCEPT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Refrigerated trucks, és refrigerated trailers. Székhelye Herstal, Belgium.

 6. BINGO TRANS

  Belgium

  A BINGO TRANS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtő- és izotermkocsik, közúti szállítás, refrigerated transport, és Hűtő- és izotermkocsik, közúti szállítás. Székhelye Sint-Katelijne-Waver, Belgium.

 7. GIRTEKA LOGISTICS

  Litvánia

  A GIRTEKA LOGISTICS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Temperature-controlled lorries, és Utility vehicles. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 8. BKL SPEDITION GMBH

  Németország

  A BKL SPEDITION GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Székhelye Lübeck, Németország.

 1. CARRIER TRANSICOLD BELGIUM

  Belgium

  A CARRIER TRANSICOLD BELGIUM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőkocsis szállítás - felszerelések, Hűtőkocsis szállítás - felszerelések, és mobile air-conditioning. Székhelye Gent, Belgium.

 2. CEMAFROID

  Franciaország

  A CEMAFROID, tevékenységi ágazata Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Székhelye Fresnes, Franciaország.

 3. MILLARD FROID SAS

  Franciaország

  A MILLARD FROID SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőkocsis szállítás - felszerelések, és Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Székhelye Yzeure, Franciaország.

 4. THERMO-TRANSIT DANMARK A/S

  Dánia

  A THERMO-TRANSIT DANMARK A/S, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hűtve szállítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőkocsis szállítás - felszerelések, és Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Székhelye Middelfart, Dánia.

 5. COOLGO

  Hollandia

  A COOLGO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőkocsis szállítás - felszerelések, refrigerated motor vehicles, és Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Székhelye Bladel, Hollandia.

 6. STEE

  Franciaország

  A STEE, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőkocsis szállítás - felszerelések, és Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Székhelye Saint-Étienne, Franciaország.

 7. TCB 35

  Franciaország

  A TCB 35, tevékenységi ágazata Hűtve szállítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőkocsis szállítás - felszerelések, és Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Székhelye Pancé, Franciaország.

 8. INTER TURBO KOZUTI TEHERFUVAROZO ES KFT

  Magyarország

  A INTER TURBO KOZUTI TEHERFUVAROZO ES KFT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export - járművek és szállítóeszközök, Hűtőkocsis szállítás - felszerelések, Import-export - járművek és szállítóeszközök, és Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Székhelye Budapest, Magyarország.

 9. FROST SERWIS

  Lengyelország

  A FROST SERWIS, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is refrigerated transport, és truck repair shops. Székhelye Słubice, Lengyelország.

 10. DURAFROID SA

  Franciaország

  A DURAFROID SA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőkocsis szállítás - felszerelések, és Hűtőkocsis szállítás - felszerelések. Székhelye Guereins, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Hűtőkocsis szállítás - felszerelések - Import export

Találatok száma

216 Vállalat