• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hűtőaggregátorok

A keresés eredménye

Hűtőaggregátorok - Import export

 1. GLOBAL GASES GROUP THAI CO LTD

  Thaiföld

  Verified by europages badge

  Our range of refrigerant gases can be used for transport, refrigeration, and air conditioning applications. With zero ozone depletion potential (ODP), our gases meet the world’s toughest environmental standards. Here at Global Gases Group Thai, we have a complete range of refrigerant gases available for you to choose from, so don’t hesitate to find something suitable today. Our refrigerant gases are suitable for various needs and wants and are suitable for an array of refrigeration and cooling applications. We supply a wide range of high-quality refrigerant gases, here at Global Gases Group Thai, each of which is quick and easy to use. The refrigerant gases we have in stock are all designed to offer high efficiency and provide quality performance for your refrigeration needs, no matter which gas cylinder you require. Global Gases Group Thai has a range of cylinder sizes to suit your appliance needs specifically. Our products: HFC refrigerants, HC refrigerants, HFO refrigerants, CFC refrigerants, Helium gas, HCFC refrigerants, MAPP gas, refrigerant spare parts and refrigerant iso tank. Partner with us and witness firsthand how our dedication transforms the way you approach refrigeration solutions.

 2. LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hűtőaggregátorok. Székhelye Bad Saulgau, Németország.

 3. UWE ELECTRONIC GMBH HANS BURKHARTSMAIER

  Németország

  Verified by europages badge

  A UWE ELECTRONIC GMBH HANS BURKHARTSMAIER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hűtőaggregátorok. Székhelye Unterhaching, Németország.

 4. THÜMAG

  Németország

  Verified by europages badge

  A THÜMAG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőaggregátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Multiple circuit coolers, heat pumps, Spindle coolers, Process refrigeration units, Coolers for polishing compounds, 9L, Coolers for polishing compounds, 30L, Industrial cooling plants, Refrigeration technology (refrigeration machines and systems), és Refrigeration machines and systems for industry. Székhelye Döbritschen, Németország.

 5. VAUST KÜHLTECHNIK GBR

  Németország

  Verified by europages badge

  A VAUST KÜHLTECHNIK GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőaggregátorok. Székhelye Weilmünster, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SCHNEIDER MEDICAL GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SCHNEIDER MEDICAL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőaggregátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jó közérzet és fizikai erőnlét fejlesztése, Cooling logistics, Ice packs, Face masks, Cold chain, Medical compresses, Powder compresses, Gel compresses, és Heat cushions. Székhelye Rheinau, Németország.

 2. BEIJER REF HUNGARY KFT. KORÁBBAN EQUINOXE KFT.

  Magyarország

  Fő tevékenységünk a kereskedelmi és ipari hűtéstechnikai berendezések és azok alkatrészeinek valamint klímák és klímaszerelési anyagok kis- és nagykereskedelme. Jelentős szakmai tapasztalattal és számos referenciával rendelkezünk különböző felhasználási célú hűtési és klímatechnikai rendszerek sikeres megvalósításához.

  Minden termék "hűtőaggregátorok"
 3. S2000 COMMERCIAL KITCHEN AND REFRIGERATION

  Törökország

  A S2000 COMMERCIAL KITCHEN AND REFRIGERATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőaggregátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial kitchens, és cold rooms, cooling systems. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. PARS SOGUTMA

  Törökország

  A PARS SOGUTMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőaggregátorok, Hűtőaggregátorok, és refrigerated pastry counter. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. TECHNOTRANS SE

  Németország

  A TECHNOTRANS SE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőaggregátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Industrial refrigerated installations, és industrial refrigeration plant and equipment. Székhelye Sassenberg, Németország.

 1. FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőcellák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Hűtőaggregátorok, Hűtővitrinek és -bútorok, Hűtőtornyok, száraz, Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Hűtőaggregátorok, Hűtővitrinek és -bútorok, és Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Sivas, Törökország.

 2. LABOR- UND REINRAUMTECHNIK ARNSDORF GMBH

  Németország

  A LABOR- UND REINRAUMTECHNIK ARNSDORF GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőaggregátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cryostats, Plastics manufacturing, thermostats, és trolleys for laboratories. Székhelye Arnsdorf, Németország.

 1. ENTEK SOGUTMA / ENTEK REFRIGERATION

  Törökország

  A ENTEK SOGUTMA / ENTEK REFRIGERATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőaggregátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is refrigerated pastry counter, Refrigerated cabinet for pastry shops and cafes, és refrigerated cabinets for cakes and pastries. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. HORTON EUROPE GMBH & CO. KG

  Németország

  A HORTON EUROPE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműalkatrészek és pótalkatrészek, villamos és elektronikai, Hűtőaggregátorok, Szellőzők, ipari -, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, villamos és elektronikai, Hűtőaggregátorok, intercooler, és Szellőzők, ipari -. Székhelye Schweinfurt, Németország.

 3. BALLING KÜHLANLAGEN INH. WALTRAUD BALLING-BONGERS

  Németország

  A BALLING KÜHLANLAGEN INH. WALTRAUD BALLING-BONGERS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hűtőaggregátorok. Székhelye Burladingen, Németország.

 4. KREUTZTRÄGER KÄLTETECHNIK GMBH & CO. KG

  Németország

  A KREUTZTRÄGER KÄLTETECHNIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőaggregátorok. Székhelye Bremen, Németország.

 5. BOXCOLD ROMÂNIA

  Románia

  A BOXCOLD ROMÂNIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőaggregátorok. Székhelye Bucuresti, Románia.

 6. SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI

  Törökország

  A SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kemenceépítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőaggregátorok, Kanalak, villák, kések, Hűtőaggregátorok, Kanalak, villák, kések, és cleaning trolleys. Székhelye Karatay, Törökország.

 7. FRIMONDO GMBH

  Németország

  A FRIMONDO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőaggregátorok. Székhelye Köln, Németország.

 8. TIARADEVELOPMENT

  Szlovákia

  A TIARADEVELOPMENT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hűtőaggregátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is final coolants. Székhelye Košice, Szlovákia.

 1. KUSTEC KÄLTE- UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Ausztria

  A KUSTEC KÄLTE- UND SYSTEMTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőaggregátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air conditioning, hydrogen, industrial cooling, és chillers. Székhelye Judenau, Ausztria.

 2. INTERCOM DEEC GMBH

  Németország

  A INTERCOM DEEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőcellák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőaggregátorok, cold stores, industrial cold rooms, Hűtőaggregátorok, és Climatic chambers. Székhelye Duisburg, Németország.

 3. ROSEN COOLING TECHONOLGY

  Törökország

  A ROSEN COOLING TECHONOLGY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőaggregátorok. Székhelye Izmir /torbali, Törökország.

 4. ENERGYST RENTAL SOLUTIONS

  Hollandia

  A ENERGYST RENTAL SOLUTIONS, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Áramfejlesztő gépcsoportok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőaggregátorok, cogeneration units, Hűtőaggregátorok, és industrial cooling. Székhelye Breda, Hollandia.

 5. ERNST WINNINGER GMBH

  Ausztria

  A ERNST WINNINGER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hűtőaggregátorok. Székhelye Regau, Ausztria.

 6. PUR-SYSTEMBAU GMBH

  Németország

  A PUR-SYSTEMBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőaggregátorok. Székhelye Michelau, Németország.

 7. ACT COMMODITIES

  Hollandia

  A ACT COMMODITIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Érték- és árutőzsdék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőaggregátorok, fuel, Hűtőaggregátorok, oil, és biofuels. Székhelye Amsterdam, Hollandia.

 8. JACINTO REDONDO S.L.

  Spanyolország

  A JACINTO REDONDO S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőaggregátorok. Székhelye Plasencia, Spanyolország.

 9. BEIJER REFRIGERATION, UAB

  Litvánia

  A BEIJER REFRIGERATION, UAB, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Kompresszorok, Kondenzátorok, Hűtőaggregátorok, Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Kompresszorok, Kondenzátorok, és Hűtőaggregátorok. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 10. DAKY TEKNOLOJI OTOMASYON SAN TIC A.S.

  Törökország

  A DAKY TEKNOLOJI OTOMASYON SAN TIC A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőaggregátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is refrigerated pastry counter, és bread counters. Székhelye Ankara, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes