• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hűtő- és kenőszivattyúk

A keresés eredménye

Hűtő- és kenőszivattyúk - Import export

 1. GRUETZNER GMBH

  Németország

  A GRUETZNER GMBH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hűtő- és kenőszivattyúk. Székhelye Nürnberg, Németország.

 2. SKF LUBRICATION SYSTEMS GERMANY GMBH

  Németország

  A SKF LUBRICATION SYSTEMS GERMANY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajozás- gépek és berendezések, Gépek és berendezések zsírkenéshez, Hűtő- és kenőszivattyúk, Olajozás- gépek és berendezések, Gépek és berendezések zsírkenéshez, Hűtő- és kenőszivattyúk, és bearing grease. Székhelye Walldorf, Németország.

 3. POMAC LUB SERVICES

  Belgium

  A POMAC LUB SERVICES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések zsírkenéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajozás- gépek és berendezések, Hűtő- és kenőszivattyúk, Olajozás- gépek és berendezések, Hűtő- és kenőszivattyúk, és lubricants. Székhelye Ingelmunster, Belgium.

 4. PIUSI S.P.A.

  Olaszország

  A PIUSI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtő- és kenőszivattyúk, Hajtószivattyúk, Hűtő- és kenőszivattyúk, Hajtószivattyúk, és litre gauges. Székhelye Suzzara, Olaszország.

 5. ASSALUB BY LUBRIMATIK GMBH

  Németország

  A ASSALUB BY LUBRIMATIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtő- és kenőszivattyúk. Székhelye Nettetal, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. COOL RENT SERVICES

  Belgium

  A COOL RENT SERVICES, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hűtő- és kenőszivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőházak, Légkondicionáló berendezések, Hűtőházak, Légkondicionáló berendezések, cooling unit rental, és refrigerated cabinet rental. Székhelye Diksmuide, Belgium.

 2. UKŁADY CENTRALNEGO SMAROWANIA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A UKŁADY CENTRALNEGO SMAROWANIA SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtő- és kenőszivattyúk, Olajozás- gépek és berendezések, pumps for centralised lubrication systems, Hűtő- és kenőszivattyúk, és Olajozás- gépek és berendezések. Székhelye Poznań, Lengyelország.

 3. POBJEDA DD TESANJ

  Bosznia-Hercegovina

  A POBJEDA DD TESANJ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtő- és kenőszivattyúk. Székhelye Tešanj, Bosznia-Hercegovina.

 4. COOLAIR

  Belgium

  A COOLAIR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtő- és kenőszivattyúk, independent heating systems, Hűtő- és kenőszivattyúk, heat pumps, és wholesale air conditioners. Székhelye Duffel, Belgium.

 5. NU.ER.T. SRL

  Olaszország

  A NU.ER.T. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtő- és kenőszivattyúk, Hűtő- és kenőszivattyúk, és rotating pumps. Székhelye Cusano Di Zoppola, Olaszország.

 1. VAN DER LAAN KOELTECHNIEK

  Hollandia

  A VAN DER LAAN KOELTECHNIEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtő- és kenőszivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légtisztítás - felszerelések és berendezések, air conditioning system installation, Légtisztítás - felszerelések és berendezések, High-capacity freezing rooms, és cold rooms, cooling systems. Székhelye Waddinxveen, Hollandia.

 2. SPERONI S.P.A.

  Olaszország

  A SPERONI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtő- és kenőszivattyúk, Villamos motorok és alkatrészek, Hűtő- és kenőszivattyúk, centrifugal electropumps, electropumps, és Villamos motorok és alkatrészek. Székhelye Castelnovo Di Sotto, Olaszország.

 1. CLIMATRONIC

  Belgium

  A CLIMATRONIC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkondicionáló berendezések, Légtisztítás - felszerelések és berendezések, Hűtő- és kenőszivattyúk, Hűtőcellák, Légkondicionáló berendezések, Légtisztítás - felszerelések és berendezések, Hűtő- és kenőszivattyúk, és Hűtőcellák. Székhelye Blankenberge, Belgium.

 2. D.M.C. POMPE S.A.S

  Olaszország

  A D.M.C. POMPE S.A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtő- és kenőszivattyúk, Hűtő- és kenőszivattyúk, és electropumps. Székhelye Turbigo, Olaszország.

 3. ANDREAS REISACHER NIVELLIERTECHNIK

  Németország

  A ANDREAS REISACHER NIVELLIERTECHNIK, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tranzit-szállítmányozók és vámkezelők, Hűtő- és kenőszivattyúk, Tranzit-szállítmányozók és vámkezelők, és Hűtő- és kenőszivattyúk. Székhelye Sailauf, Németország.

 4. ORION LUBE SYSTEM

  Belgium

  A ORION LUBE SYSTEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtő- és kenőszivattyúk. Székhelye Oostakker, Belgium.

 5. ALBRET

  Franciaország

  A ALBRET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtő- és kenőszivattyúk. Székhelye Pontcharra, Franciaország.

 6. Z.P. ARROW S.R.L.

  Olaszország

  A Z.P. ARROW S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtő- és kenőszivattyúk, Vákuumszivattyúk, Hűtő- és kenőszivattyúk, és Vákuumszivattyúk. Székhelye Tezze Sul Brenta, Olaszország.

 7. C.I.EMME DI MORELLI D&C S.A.S.

  Olaszország

  A C.I.EMME DI MORELLI D&C S.A.S., tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galvanikus felületmegmunkáló gépek, Hűtő- és kenőszivattyúk, Galvanikus felületmegmunkáló gépek, és Hűtő- és kenőszivattyúk. Székhelye Novate Milanese, Olaszország.

 8. PENTAX S.P.A.

  Olaszország

  A PENTAX S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtő- és kenőszivattyúk, Hajtószivattyúk, Hűtő- és kenőszivattyúk, és Hajtószivattyúk. Székhelye Veronella, Olaszország.

 1. COLIN PETROLEUM EQUIPMENT CO., LTD

  Kína

  A COLIN PETROLEUM EQUIPMENT CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtő- és kenőszivattyúk. Székhelye Xian, Kína.

 2. ROVATTI A. & FIGLI POMPE S.P.A.

  Olaszország

  A ROVATTI A. & FIGLI POMPE S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus szivattyúk, Hűtő- és kenőszivattyúk, Hidraulikus szivattyúk, és Hűtő- és kenőszivattyúk. Székhelye Fabbrico, Olaszország.

 3. TURO ITALIA S.P.A.

  Olaszország

  A TURO ITALIA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtő- és kenőszivattyúk, Hajtószivattyúk, Hűtő- és kenőszivattyúk, és Hajtószivattyúk. Székhelye Marano Vicentino, Olaszország.

 4. VARISCO S.P.A.

  Olaszország

  A VARISCO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus szivattyúk, Hűtő- és kenőszivattyúk, Hidraulikus szivattyúk, és Hűtő- és kenőszivattyúk. Székhelye Padova, Olaszország.

 5. CATTERIN POMPE S.R.L.

  Olaszország

  A CATTERIN POMPE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtő- és kenőszivattyúk, Hajtószivattyúk, Hűtő- és kenőszivattyúk, és Hajtószivattyúk. Székhelye Quinto Di Treviso, Olaszország.

 6. UDOR S.P.A.

  Olaszország

  A UDOR S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtő- és kenőszivattyúk, Hajtószivattyúk, Hűtő- és kenőszivattyúk, és Hajtószivattyúk. Székhelye Rubiera, Olaszország.

 7. MILL - A.R. WELLPOINT

  Olaszország

  A MILL - A.R. WELLPOINT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus szivattyúk, Hűtő- és kenőszivattyúk, Hidraulikus szivattyúk, és Hűtő- és kenőszivattyúk. Székhelye Casier, Olaszország.

 8. POMPE ING. CALELLA S.R.L.

  Olaszország

  A POMPE ING. CALELLA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus szivattyúk, Hűtő- és kenőszivattyúk, Hidraulikus szivattyúk, és Hűtő- és kenőszivattyúk. Székhelye Azzate, Olaszország.

 9. M.I.S.A. S.R.L.

  Olaszország

  A M.I.S.A. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtő- és kenőszivattyúk, Hajtószivattyúk, Hűtő- és kenőszivattyúk, és Hajtószivattyúk. Székhelye Arzignano, Olaszország.

 10. NOVA ROTORS S.R.L.

  Olaszország

  A NOVA ROTORS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dugattyús szivattyúk, Hűtő- és kenőszivattyúk, Dugattyús szivattyúk, és Hűtő- és kenőszivattyúk. Székhelye Villaga, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes