• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hüvelyes zöldségek

A keresés eredménye

Hüvelyes zöldségek - Import export

 1. KHIDIR FARM

  Üzbegisztán

  Verified by europages badge

  With 30 years of experience, Xidir is the best choice for the buyer to import mash, peas, raisins, beans, walnuts and dry fruits from first hand. We export your product around the world - to China, Korea, Turkey and Europe. Our company is very efficient and our services are licensed. Our products are certified, high quality and at affordable prices. Natural products are grown by farmers without chemicals, with quality guarantee and customer satisfaction in each of our products. With our clear work, we earn customer's trust. We offer mash, peas, raisins, beans, walnuts, dry fruits.

 2. PPZ SŁAWA SP.Z O.O

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A PPZ SŁAWA SP.Z O.O, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hüvelyes zöldségek, wholesale of vegetables, Dry beans, Hüvelyes zöldségek, kidney beans supplier, butter beans, white kidney beans, red kidney beans, és kidney beans supplier. Székhelye Tomaszow Lubelski, Lengyelország.

 3. IMARTI NATURKOST GMBH&CO.KG

  Németország

  A IMARTI NATURKOST GMBH&CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajtartalmú zöldségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gabona és szemes termékek, Fűszerek, Hüvelyes zöldségek, Gabona és szemes termékek, Fűszerek, sorghum, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Remagen, Németország.

 4. MARUF KURUYEMIŞLERI

  Törökország

  A MARUF KURUYEMIŞLERI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Aszaltgyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hüvelyes zöldségek, Méz, Hüvelyes zöldségek, Méz, hazelnuts, és pistachios. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. ALIMENTOS SANYGRAN, S.L.

  Spanyolország

  A ALIMENTOS SANYGRAN, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diétás táplálék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hüvelyes zöldségek, healthy and natural food, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Tudela-Navarra, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ORONTES

  Törökország

  A ORONTES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hüvelyes zöldségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dry fruits. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 2. VEGEVITAL POLSKA

  Lengyelország

  A VEGEVITAL POLSKA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hüvelyes zöldségek, packaged beans, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Łaszczów, Lengyelország.

 3. ÖZKUL TICARET

  Törökország

  A ÖZKUL TICARET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hüvelyes zöldségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is whole and shelled hazelnuts, chocolate with hazelnuts, toasted hazelnuts, és hazelnut meal. Székhelye Giresun, Törökország.

 4. MIROSŁAW ŁĄKOWSKI - SKUP I SPRZEDAŻ PŁODÓW ROLNYCH

  Lengyelország

  A MIROSŁAW ŁĄKOWSKI - SKUP I SPRZEDAŻ PŁODÓW ROLNYCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hüvelyes zöldségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcsök és zöldségek - import / export, packaged beans, és Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Székhelye Telatyn, Lengyelország.

 5. BENAGO CEVIZ ÇIFTLIGI

  Törökország

  A BENAGO CEVIZ ÇIFTLIGI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hüvelyes zöldségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is walnuts. Székhelye Denizli, Törökország.

 1. MEDITERRANEAN DELI & FARMER'S SHOP

  Egyesült Királyság

  A MEDITERRANEAN DELI & FARMER'S SHOP, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Hüvelyes zöldségek, Melegházi zöldségek, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Leicester, Egyesült Királyság.

 2. CAPEL MUSHROOMS LTD

  Egyesült Királyság

  A CAPEL MUSHROOMS LTD, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Hüvelyes zöldségek, Melegházi zöldségek, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Ipswich, Egyesült Királyság.

 1. PAGES FARM SHOP

  Egyesült Királyság

  A PAGES FARM SHOP, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Hüvelyes zöldségek, Melegházi zöldségek, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Chipping Campden, Egyesült Királyság.

 2. FARM SHOP AT HOME

  Egyesült Királyság

  A FARM SHOP AT HOME, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Hüvelyes zöldségek, Melegházi zöldségek, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Marlborough, Egyesült Királyság.

 3. CHARLTON ORCHARDS

  Egyesült Királyság

  A CHARLTON ORCHARDS, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Hüvelyes zöldségek, Melegházi zöldségek, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Taunton, Egyesült Királyság.

 4. DAVID MCINTYRE

  Egyesült Királyság

  A DAVID MCINTYRE, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Hüvelyes zöldségek, Melegházi zöldségek, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Blairgowrie, Egyesült Királyság.

 5. M A MANNING & SON

  Egyesült Királyság

  A M A MANNING & SON, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Hüvelyes zöldségek, Melegházi zöldségek, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Cambridge, Egyesült Királyság.

 6. CURBOROUGH HALL FARM SHOP

  Egyesült Királyság

  A CURBOROUGH HALL FARM SHOP, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Hüvelyes zöldségek, Melegházi zöldségek, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Lichfield, Egyesült Királyság.

 7. LIFTON STRAWBERRY FIELDS

  Egyesült Királyság

  A LIFTON STRAWBERRY FIELDS, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Hüvelyes zöldségek, Melegházi zöldségek, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Lifton, Egyesült Királyság.

 8. TANHOUSE FARM SHOP

  Egyesült Királyság

  A TANHOUSE FARM SHOP, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Hüvelyes zöldségek, Melegházi zöldségek, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Dorking, Egyesült Királyság.

 1. SHIPTON BULBS

  Egyesült Királyság

  A SHIPTON BULBS, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Hüvelyes zöldségek, Melegházi zöldségek, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Whitland, Egyesült Királyság.

 2. TAYLORS FARM SHOP

  Egyesült Királyság

  A TAYLORS FARM SHOP, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Hüvelyes zöldségek, Melegházi zöldségek, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Ormskirk, Egyesült Királyság.

 3. QUARRY FARM SHOP

  Egyesült Királyság

  A QUARRY FARM SHOP, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Hüvelyes zöldségek, Melegházi zöldségek, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Leominster, Egyesült Királyság.

 4. STUSTON FARM SHOP

  Egyesült Királyság

  A STUSTON FARM SHOP, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Hüvelyes zöldségek, Melegházi zöldségek, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Diss, Egyesült Királyság.

 5. SUTTON SCOTNEY NURSERY & FARM SHOP

  Egyesült Királyság

  A SUTTON SCOTNEY NURSERY & FARM SHOP, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Hüvelyes zöldségek, Melegházi zöldségek, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Winchester, Egyesült Királyság.

 6. ANGLIA SALADS LTD

  Egyesült Királyság

  A ANGLIA SALADS LTD, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Hüvelyes zöldségek, Melegházi zöldségek, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Colchester, Egyesült Királyság.

 7. FRANKLINS OF THORNCOTE

  Egyesült Királyság

  A FRANKLINS OF THORNCOTE, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Hüvelyes zöldségek, Melegházi zöldségek, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Sandy, Egyesült Királyság.

 8. RIVERSIDE ORGANIC

  Egyesült Királyság

  A RIVERSIDE ORGANIC, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Hüvelyes zöldségek, Melegházi zöldségek, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Northwich, Egyesült Királyság.

 9. T HAMMOND & SONS

  Egyesült Királyság

  A T HAMMOND & SONS, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Hüvelyes zöldségek, Melegházi zöldségek, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Nottingham, Egyesült Királyság.

 10. BEDFORDSHIRE GROWERS

  Egyesült Királyság

  A BEDFORDSHIRE GROWERS, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Hüvelyes zöldségek, Melegházi zöldségek, és Hüvelyes zöldségek. Székhelye Biggleswade, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes