• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • húzott fémlemezek - vasfémek

A keresés eredménye

Húzott fémlemezek - vasfémek - Import export

 1. TECNO PERF - LAMIERE FORATE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A TECNO PERF - LAMIERE FORATE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek hőkezelése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húzott fémlemezek - vasfémek, Lemezfeldolgozás, ipari, metal bending, Filters, punching, Húzott fémlemezek - vasfémek, drilled plate for mines and quarries, Lemezfeldolgozás, ipari, és sheet metal. Székhelye Rivalta Di Torino, Olaszország.

 2. SORETOL

  Tunézia

  A SORETOL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasipar és fémipar - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húzott fémlemezek - vasfémek, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Distributor of welded pipes, Húzott fémlemezek - vasfémek, pipe manufacturer, és Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Székhelye Sfax, Tunézia.

 3. BST BRÜNSCH GMBH

  Németország

  A BST BRÜNSCH GMBH, tevékenységi ágazata Húzott fémlemezek - vasfémek. Székhelye Kreuztal, Németország.

 4. RMIG LOCHBLECHE GMBH

  Ausztria

  A RMIG LOCHBLECHE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzott fémlemezek - vasfémek. Székhelye Leobersdorf, Ausztria.

 5. ANB METAL - EXPANDED METAL

  Törökország

  A ANB METAL - EXPANDED METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzott fémlemezek - vasfémek. Székhelye Tekirdag, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AR-GEN METAL

  Törökország

  A AR-GEN METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húzott fémlemezek - vasfémek, Fémrácsok, Homlokzatborítás - vasfémek, Húzott fémlemezek - vasfémek, Fémrácsok, és Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. ONR ONUR RAF VE SOGUTMA SISTEMLERI SAN. TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A ONR ONUR RAF VE SOGUTMA SISTEMLERI SAN. TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzott fémlemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bolti berendezések, Üzleti állványok, metal shelves for shops, Bolti berendezések, és Üzleti állványok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. ALTTRA, S.A. DE C.V.

  Mexikó

  A ALTTRA, S.A. DE C.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzott fémlemezek - vasfémek. Székhelye Queretaro, Mexikó.

 4. SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Húzott fémlemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rácsrostélyok fémből, stainless steel, special and common steels, Rácsrostélyok fémből, Perforated plates made from expanded metal, és decorative metal paint. Székhelye Ostrava, Cseh Köztársaság.

 5. ADNAN DOGAN DEMIRCELIK MAMULLERI SAN VE TIC A.S

  Törökország

  A ADNAN DOGAN DEMIRCELIK MAMULLERI SAN VE TIC A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Perforált lemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húzott fémlemezek - vasfémek, és Húzott fémlemezek - vasfémek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. CLAESSENS WETTSTEIN ET FILS

  Belgium

  A CLAESSENS WETTSTEIN ET FILS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületszerkezeti acél, Húzott fémlemezek - vasfémek, Acélok és fémek - hajlítás, Acélcsövek, Épületszerkezeti acél, Húzott fémlemezek - vasfémek, Acélok és fémek - hajlítás, és Acélcsövek. Székhelye Vise, Belgium.

 2. SPEDNAS SAC KALIP

  Törökország

  A SPEDNAS SAC KALIP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzott fémlemezek - vasfémek. Székhelye Izmir, Törökország.

 1. MEVACO GMBH

  Németország

  A MEVACO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Perforált lemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Acélok és fémek - perforálás, Stancolt lemezek vasfémek, Húzott fémlemezek - vasfémek, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Acélok és fémek - perforálás, Stancolt lemezek vasfémek, és Húzott fémlemezek - vasfémek. Székhelye Göppingen, Németország.

 2. INTERMOLD INDUSTRIESERVICE GMBH

  Ausztria

  A INTERMOLD INDUSTRIESERVICE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzott fémlemezek - vasfémek. Székhelye Nußbach, Ausztria.

 3. NANTONG SHENGLI HEAVY MACHINE MANUFACTURING CO,LTD

  Kína

  A NANTONG SHENGLI HEAVY MACHINE MANUFACTURING CO,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzott fémlemezek - vasfémek. Székhelye Hai'an,nantong, Kína.

 4. T&H NAMEPLATES CO.

  Egyesült Királyság

  A T&H NAMEPLATES CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzott fémlemezek - vasfémek. Székhelye Portadown, Egyesült Királyság.

 5. GRILLE MÉTAL

  Franciaország

  A GRILLE MÉTAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Húzott fémlemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Expanded metal, metal sheets, és Metal gratings. Székhelye Saint Maixant, Franciaország.

 6. TECHPLI

  Franciaország

  A TECHPLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húzott fémlemezek - vasfémek, Húzott fémlemezek - vasfémek, sheet metal, sheet metal - trade, és aluminised sheet metal. Székhelye Toulouse, Franciaország.

 7. ALBA SIDERURGICA S.R.L.

  Olaszország

  A ALBA SIDERURGICA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Húzott fémlemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is galvanised fences and panels, punched plate, és iron products. Székhelye Masera' Di Padova, Olaszország.

 8. SA GARONNE ISOLATION

  Franciaország

  A SA GARONNE ISOLATION, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húzott fémlemezek - vasfémek, Húzott fémlemezek - vasfémek, és insulation. Székhelye Toulouse, Franciaország.

 1. TORMETAIS - SOCIEDADE COMERCIALIZAÇAO DE METAIS, LDA.

  Portugália

  A TORMETAIS - SOCIEDADE COMERCIALIZAÇAO DE METAIS, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzott fémlemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Rugók, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, és Rugók. Székhelye Nogueira Do Cravo, Portugália.

 2. MERTEL KALIP PRES VE MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A MERTEL KALIP PRES VE MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzott fémlemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hydraulic presses, extractors, Chequered plates, és CNC processing. Székhelye Samsun, Törökország.

 3. FLO

  Belgium

  A FLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húzott fémlemezek - vasfémek, Húzott fémlemezek - vasfémek, Expanded metal ceilings, és Perforated plates made from expanded metal. Székhelye Lauwe, Belgium.

 4. DELPHI PANO VE METAL

  Törökország

  A DELPHI PANO VE METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzott fémlemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sheet metal cutting, és Lift car manufacture. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. METAL DEPLOYE

  Franciaország

  A METAL DEPLOYE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzott fémlemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sun baffle, és safety rails. Székhelye Montbard, Franciaország.

 6. METAL SERVICE ZWEVEGEM

  Belgium

  A METAL SERVICE ZWEVEGEM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Húzott fémlemezek - vasfémek. Székhelye Zwevegem, Belgium.

 7. BÉTON TRANSPORT POMPAGE

  Franciaország

  A BÉTON TRANSPORT POMPAGE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Húzott fémlemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water bed lowering for reclamation, rigid and flexible abrasives, és custom lampshades. Székhelye Le Blanc Mesnil, Franciaország.

 8. ITALFIM

  Franciaország

  A ITALFIM, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Húzott fémlemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is expanded metal filters, Expanded metal ceilings, és Expanded metal screening. Székhelye Pedrengo, Franciaország.

 9. JIANGSU HAIYANG HARDWARE MESH CO.,LTD.

  Kína

  A JIANGSU HAIYANG HARDWARE MESH CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzott fémlemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal nails. Székhelye Jiangsu, Kína.

 10. MIRACLE EXPANDED METAL SHEET FACTORY

  Kína

  A MIRACLE EXPANDED METAL SHEET FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzott fémlemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Expanded metal. Székhelye hengshui, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes