• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • húzómarás- acélok és fémek

A keresés eredménye

Húzómarás- acélok és fémek - Import export

 1. DELHOMME MECANIQUE SARL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A DELHOMME MECANIQUE SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Gépgyártás, általában - bérmunka, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, Húzómarás - acélok és fémek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Gépgyártás, általában - bérmunka, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, és Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Ciry Le Noble, Franciaország.

 2. HUSSMANN PROFILROLLEN INH. CHRISTOPH HUSSMANN

  Németország

  Verified by europages badge

  A HUSSMANN PROFILROLLEN INH. CHRISTOPH HUSSMANN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Fröndenberg/ruhr, Németország.

 3. ZY-TEC WILBRING GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ZY-TEC WILBRING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Ahaus, Németország.

 4. WÖHLER TECHNISCHE BÜRSTEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A WÖHLER TECHNISCHE BÜRSTEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Bad Wünnenberg, Németország.

 5. MITEX GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MITEX GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Erkrath, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DIESING WALZWERKSTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A DIESING WALZWERKSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Radevormwald, Németország.

 2. WEIDINGER INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A WEIDINGER INDUSTRIETECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Eckental, Németország.

 3. HANROMA INDUSTRIAL SUPPLIES, BOLTS&NUTS FASTENERS CO LTD.

  Törökország

  A HANROMA INDUSTRIAL SUPPLIES, BOLTS&NUTS FASTENERS CO LTD., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acél, Rögzítőcsapok, Csöbilincsek, rögzítéshez, Rozsdamentes acél, Rögzítőcsapok, és Csöbilincsek, rögzítéshez. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. HELIO GMBH & CO. KG

  Németország

  A HELIO GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Ahaus, Németország.

 5. HH SERVICECENTER VOERDE GMBH

  Németország

  A HH SERVICECENTER VOERDE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Voerde, Németország.

 1. BWT SPITZER GMBH

  Németország

  A BWT SPITZER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Bad Bentheim, Németország.

 2. R. WALTER DITTMANN HOHLWELLEN UND ZYLINDERWERK GMBH & CO KG

  Németország

  A R. WALTER DITTMANN HOHLWELLEN UND ZYLINDERWERK GMBH & CO KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Ratzeburg, Németország.

 1. J&B SYSTEMS

  Franciaország

  A J&B SYSTEMS, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Húzómarás - acélok és fémek, mechanical workshop - turning, milling, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, és Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Saulieu, Franciaország.

 2. ETS RIVET & VERBORGH

  Franciaország

  A ETS RIVET & VERBORGH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes és különleges acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Húzómarás - acélok és fémek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, és Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Calais, Franciaország.

 3. ARM - ANJOU REALISATIONS MECANIQUES

  Franciaország

  A ARM - ANJOU REALISATIONS MECANIQUES, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Húzómarás - acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Húzómarás - acélok és fémek, és precision mechanics. Székhelye Saint André De La Marche, Franciaország.

 4. BROVEDANI GROUP SPA

  Olaszország

  A BROVEDANI GROUP SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - marás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Húzómarás - acélok és fémek, precision mechanics, Mechanical components, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, és Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye San Vito Al Tagliamento, Olaszország.

 5. KARL BUCH WALZENGIESSEREI GMBH & CO. KG

  Németország

  A KARL BUCH WALZENGIESSEREI GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Siegen, Németország.

 6. TECHNO - NAUTA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A TECHNO - NAUTA SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húzómarás - acélok és fémek, Mechanikus hajtóművek, Mechanical components, Contract CNC manufacturing and machining, Húzómarás - acélok és fémek, és Mechanikus hajtóművek. Székhelye Gdynia, Lengyelország.

 7. LES ATELIERS HARTEREAU

  Franciaország

  A LES ATELIERS HARTEREAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húzómarás - acélok és fémek, Kazán- és tartályépítés, Húzómarás - acélok és fémek, Kazán- és tartályépítés, és keyseating for numerical control. Székhelye Ploudaniel, Franciaország.

 8. COSTAM HI-TECH S.R.L.

  Olaszország

  A COSTAM HI-TECH S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, és precision machining. Székhelye San Quirino, Olaszország.

 1. COPHIMEC

  Franciaország

  A COPHIMEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húzómarás - acélok és fémek, bar turning, all metals, és Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Belleville Cedex, Franciaország.

 2. VIVANIRO AG

  Svájc

  A VIVANIRO AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Ipari épületépítés, Húzómarás, acélok és fémek, Acélkönnyűszerkezetek építése, Ipari épületépítés, és Húzómarás, acélok és fémek. Székhelye Winterthur, Svájc.

 3. CO.ME.R. S.R.L.

  Olaszország

  A CO.ME.R. S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, és Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Cisterna Di Latina, Olaszország.

 4. C.D.F. S.R.L.

  Olaszország

  A C.D.F. S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húzómarás - acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, Húzómarás - acélok és fémek, és Acélok és fémek - marás. Székhelye Albavilla, Olaszország.

 5. OMEBA

  Olaszország

  A OMEBA, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, és Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Premana, Olaszország.

 6. CHIARAMELLO GIOVANNI E C.

  Olaszország

  A CHIARAMELLO GIOVANNI E C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, és Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Fossano, Olaszország.

 7. MEC PIU' S.R.L.

  Olaszország

  A MEC PIU' S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, és Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Pordenone, Olaszország.

 8. M.C.P. - CALZOLARI SANTINA - S.R.L.

  Olaszország

  A M.C.P. - CALZOLARI SANTINA - S.R.L., tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, és Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Valsamoggia, Olaszország.

 9. ROSSI TECNOLOGIE MECCANICHE S.R.L.

  Olaszország

  A ROSSI TECNOLOGIE MECCANICHE S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, és Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Crespina Lorenzana, Olaszország.

 10. FOR.MEC. S.R.L.

  Olaszország

  A FOR.MEC. S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, és Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Bedizzole, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Húzómarás- acélok és fémek - Import export

Találatok száma

32 419 Vállalat