• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • húzómarás- acélok és fémek

A keresés eredménye

Húzómarás- acélok és fémek - Import export

 1. DELHOMME MECANIQUE SARL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A DELHOMME MECANIQUE SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Gépgyártás, általában - bérmunka, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, Húzómarás - acélok és fémek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Gépgyártás, általában - bérmunka, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, és Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Ciry Le Noble, Franciaország.

 2. 3L INDUSTRIES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A 3L INDUSTRIES, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húzómarás - acélok és fémek, General and precision mechanical engineering, Precision machining, CNC turning, milling, assembly and machining for industrial applications, CNC machining, Precision undercutting, és CNC prototypes. Székhelye La Ricamarie, Franciaország.

 3. ZY-TEC WILBRING GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ZY-TEC WILBRING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Ahaus, Németország.

 4. HH SERVICECENTER VOERDE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HH SERVICECENTER VOERDE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Voerde, Németország.

 5. HUSSMANN PROFILROLLEN INH. CHRISTOPH HUSSMANN

  Németország

  Verified by europages badge

  A HUSSMANN PROFILROLLEN INH. CHRISTOPH HUSSMANN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Fröndenberg/ruhr, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. WÖHLER TECHNISCHE BÜRSTEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A WÖHLER TECHNISCHE BÜRSTEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Bad Wünnenberg, Németország.

 2. MITEX GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MITEX GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Erkrath, Németország.

 3. DIESING WALZWERKSTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A DIESING WALZWERKSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Radevormwald, Németország.

 4. TECHNO - NAUTA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A TECHNO - NAUTA SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húzómarás - acélok és fémek, Mechanikus hajtóművek, Fogaskerekek, Hajójavítás és karbantartás, Mechanical components, Contract CNC manufacturing and machining, Húzómarás - acélok és fémek, Mechanikus hajtóművek, és Fogaskerekek. Székhelye Gdynia, Lengyelország.

 5. WEIDINGER INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A WEIDINGER INDUSTRIETECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Eckental, Németország.

 1. HELIO GMBH & CO. KG

  Németország

  A HELIO GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Ahaus, Németország.

 2. BWT SPITZER GMBH

  Németország

  A BWT SPITZER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Bad Bentheim, Németország.

 1. HANROMA INTERNATIONAL TRADE COMPANY

  Törökország

  A HANROMA INTERNATIONAL TRADE COMPANY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acél, Rögzítőcsapok, Csöbilincsek, rögzítéshez, Rozsdamentes acél, Rögzítőcsapok, és Csöbilincsek, rögzítéshez. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. R. WALTER DITTMANN HOHLWELLEN UND ZYLINDERWERK GMBH & CO KG

  Németország

  A R. WALTER DITTMANN HOHLWELLEN UND ZYLINDERWERK GMBH & CO KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Ratzeburg, Németország.

 3. BROVEDANI GROUP SPA

  Olaszország

  A BROVEDANI GROUP SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - marás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Húzómarás - acélok és fémek, precision mechanics, Mechanical components, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, és Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye San Vito Al Tagliamento, Olaszország.

 4. KARL BUCH WALZENGIESSEREI GMBH & CO. KG

  Németország

  A KARL BUCH WALZENGIESSEREI GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Siegen, Németország.

 5. ARM - ANJOU REALISATIONS MECANIQUES

  Franciaország

  A ARM - ANJOU REALISATIONS MECANIQUES, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Húzómarás - acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Húzómarás - acélok és fémek, és precision mechanics. Székhelye Saint André De La Marche, Franciaország.

 6. LES ATELIERS HARTEREAU

  Franciaország

  A LES ATELIERS HARTEREAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húzómarás - acélok és fémek, Kazán- és tartályépítés, Húzómarás - acélok és fémek, Kazán- és tartályépítés, és keyseating for numerical control. Székhelye Ploudaniel, Franciaország.

 7. J&B SYSTEMS

  Franciaország

  A J&B SYSTEMS, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Húzómarás - acélok és fémek, mechanical workshop - turning, milling, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, és Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Saulieu, Franciaország.

 8. ETS RIVET & VERBORGH

  Franciaország

  A ETS RIVET & VERBORGH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes és különleges acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Húzómarás - acélok és fémek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, és Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Calais, Franciaország.

 1. COSTAM HI-TECH S.R.L.

  Olaszország

  A COSTAM HI-TECH S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, és precision machining. Székhelye San Quirino, Olaszország.

 2. COPHIMEC

  Franciaország

  A COPHIMEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húzómarás - acélok és fémek, bar turning, all metals, és Húzómarás - acélok és fémek. Székhelye Belleville Cedex, Franciaország.

 3. MEC PIU' S.R.L.

  Olaszország

  A MEC PIU' S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, és Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Pordenone, Olaszország.

 4. M.C.P. - CALZOLARI SANTINA - S.R.L.

  Olaszország

  A M.C.P. - CALZOLARI SANTINA - S.R.L., tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, és Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Valsamoggia, Olaszország.

 5. AR. DE. MA.

  Olaszország

  A AR. DE. MA., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, és Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Campodarsego, Olaszország.

 6. ROSSI TECNOLOGIE MECCANICHE S.R.L.

  Olaszország

  A ROSSI TECNOLOGIE MECCANICHE S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, és Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Crespina Lorenzana, Olaszország.

 7. CO.ME.R. S.R.L.

  Olaszország

  A CO.ME.R. S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, és Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Cisterna Di Latina, Olaszország.

 8. FOR.MEC. S.R.L.

  Olaszország

  A FOR.MEC. S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, és Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Bedizzole, Olaszország.

 9. PROMEC DI ZAGO LUCA E C. S.N.C.

  Olaszország

  A PROMEC DI ZAGO LUCA E C. S.N.C., tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, és Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye VILLARBASSE, Olaszország.

 10. MICROMECCANICA S.R.L.

  Olaszország

  A MICROMECCANICA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, és Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Székhelye Padova, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Húzómarás- acélok és fémek - Import export

Találatok száma

32 403 Vállalat