• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • húspástétomok

A keresés eredménye

Húspástétomok - Import export

 1. DETRY

  Belgium

  Verified by europages badge

  Since 1963 we have offered a selection of tasty cooked and cured meats, famed for their matchless taste and the expertise of our master butchers. From hams to boudin, including pâtés and raw products, we offer 9 broad product families that provide a wealth of tasty selection for every occasion! Would you like to sell our AUBEL brand? Buy our cooked and cured meats or have them packaged under your own brand? Contact us for a chat about your plans.

 2. FERME DE LA ROUSSE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A FERME DE LA ROUSSE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Biológiai - élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sör, BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG, Húspástétomok, Sör, BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG, és Húspástétomok. Székhelye La Fouillade, Franciaország.

 3. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgária

  A GOUT DE CANARD LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Állati eredetű olajok és zsírok, Kutyaeledelek, Konzervek, Húspástétomok, Állati eredetű olajok és zsírok, Kutyaeledelek, és Konzervek. Székhelye Rakovski, Bulgária.

 4. MAUN DIS TIC. LTD. STI

  Törökország

  A MAUN DIS TIC. LTD. STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Húspástétomok, és wholesale markets. Székhelye Denizli, Törökország.

 5. CAVIAR BLANC

  Portugália

  A CAVIAR BLANC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húspástétomok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is caviar. Székhelye Olhão, Portugália.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ALTUNTAS BACKWAREN

  Törökország

  A ALTUNTAS BACKWAREN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import / export - élelmiszertermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, wholesale bakery products, frozen desserts, és Húspástétomok. Székhelye Sakarya, Törökország.

 2. VANDROMME VLEESWAREN

  Belgium

  A VANDROMME VLEESWAREN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Húspástétomok, Sonka, és Húspástétomok. Székhelye Ieper, Belgium.

 3. CHARCUTERIE ROUCH

  Franciaország

  A CHARCUTERIE ROUCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, Libamáj, Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, és Libamáj. Székhelye Foix, Franciaország.

 4. CREATIVE SPREADS

  Belgium

  A CREATIVE SPREADS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Húspástétomok. Székhelye Oostduinkerke, Belgium.

 5. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

  Franciaország

  A STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, deli meats, preserved foodstuffs, és Húspástétomok. Székhelye Castres, Franciaország.

 1. SALAISONS LABORIE FILS

  Franciaország

  A SALAISONS LABORIE FILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, dressed pork products, Sonka, Szalámi, kolbász és virsli, és Húspástétomok. Székhelye Parlan, Franciaország.

 2. MAISON MILHAU

  Franciaország

  A MAISON MILHAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, deli meats, Húspástétomok, és food ingredients for salted meats. Székhelye Lacaune, Franciaország.

 1. TER BEKE

  Belgium

  A TER BEKE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, ham, Húspástétomok, precooked cotechini, és sausages. Székhelye Wommelgem, Belgium.

 2. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Oroszország

  A KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek és csemege. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Kolbász- és szalámikonzervek, Húskonzervek, Élelmiszer - import / export, Húspástétomok, Kolbász- és szalámikonzervek, Húskonzervek, és Élelmiszer - import / export. Székhelye Moscow, Oroszország.

 3. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

  Franciaország

  A GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húspástétomok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és húsárukonzervek, Libamáj, Hús- és húsárukonzervek, Libamáj, Whole block duck foie gras, és suppliers of pre-cooked meals. Székhelye Tournay, Franciaország.

 4. ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA

  Lengyelország

  A ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sonka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, Füstölt (pácolt) és sózott hús, és poultry cold meats and salami. Székhelye Aleksandria, Lengyelország.

 5. SALAISONS G. BLAISE

  Belgium

  A SALAISONS G. BLAISE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Húspástétomok, és local specialty produce. Székhelye Florenville, Belgium.

 6. FABRIKKEN LEPO A/S

  Dánia

  A FABRIKKEN LEPO A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Hús- és hentesáruk, Sonka, Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, Hús- és hentesáruk, Sonka, és Húspástétomok. Székhelye Hedehusene, Dánia.

 7. ARO PRODUCTS

  Belgium

  A ARO PRODUCTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sajt. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Húspástétomok, Hús- és hentesáruk, Húspástétomok, packaged salads, és sauces. Székhelye Zemst, Belgium.

 8. SA SEIGNEURIE & FILS

  Franciaország

  A SA SEIGNEURIE & FILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, wholesale of dressed pork products, Húspástétomok, és fresh butchered products. Székhelye Fonsorbes, Franciaország.

 1. MECKLENBURGER FLEISCHWAREN GMBH

  Németország

  A MECKLENBURGER FLEISCHWAREN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Hús- és húsárukonzervek, Sonka, Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, Hús- és húsárukonzervek, Sonka, és Húspástétomok. Székhelye Wismar, Németország.

 2. SAS MICOULEAU

  Franciaország

  A SAS MICOULEAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Libamáj, Húspástétomok, Libamáj, és suppliers of cassoulet. Székhelye Beaumont De Lomagne, Franciaország.

 3. BRUNET SA

  Franciaország

  A BRUNET SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Húspástétomok, és suppliers of terrines. Székhelye RABASTENS DE BIGORRE, Franciaország.

 4. MAS SA

  Franciaország

  A MAS SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, dressed pork products, ham factories, Húspástétomok, és Szalámi, kolbász és virsli. Székhelye Le Rouget, Franciaország.

 5. CANTAL SALAISONS TEIL

  Franciaország

  A CANTAL SALAISONS TEIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, Sonka, Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, és ham export. Székhelye Aurillac Cedex, Franciaország.

 6. DE SPIEGELEIRE

  Belgium

  A DE SPIEGELEIRE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Húspástétomok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Hús- és hentesáruk, és chicken fillets. Székhelye Bocholt, Belgium.

 7. LE COMPTOIR DU PÉRIGORD

  Belgium

  A LE COMPTOIR DU PÉRIGORD, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Reklámajándékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Libamáj, Húspástétomok, Borok, Libamáj, Húspástétomok, Borok, és champagne. Székhelye Embourg, Belgium.

 8. EBERHART A/S

  Dánia

  A EBERHART A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Hús- és hentesáruk, Sonka, Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, Hús- és hentesáruk, Sonka, és Húspástétomok. Székhelye Engesvang, Dánia.

 9. BUVA VLEESWAREN

  Belgium

  A BUVA VLEESWAREN, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Húspástétomok, és salami. Székhelye Houthalen-Helchteren, Belgium.

 10. NAUTA

  Belgium

  A NAUTA, tevékenységi ágazata Húspástétomok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Ételkülönlegességek, Hús- és hentesáruk, és Ételkülönlegességek. Székhelye Mollem-Asse, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes