• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • húskonzervek

A keresés eredménye

Húskonzervek - Import export

 1. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgária

  A GOUT DE CANARD LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Állati eredetű olajok és zsírok, Kutyaeledelek, Konzervek, Húspástétomok, Állati eredetű olajok és zsírok, Kutyaeledelek, és Konzervek. Székhelye Rakovski, Bulgária.

 2. LA DESPENSA DE DULCINEA

  Spanyolország

  A LA DESPENSA DE DULCINEA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Húskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Spanyolország, household products distribution, Borok - Spanyolország, és Flavoured vinegars. Székhelye La Roda, Spanyolország.

 3. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Oroszország

  A KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek és csemege. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Kolbász- és szalámikonzervek, Húskonzervek, Élelmiszer - import / export, Húspástétomok, Kolbász- és szalámikonzervek, Húskonzervek, és Élelmiszer - import / export. Székhelye Moscow, Oroszország.

 4. EUROTRADER BUSINESS SRL

  Románia

  A EUROTRADER BUSINESS SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italok, Hús és húsáruk, mélyhűtött, Húskonzervek, Hús és hentesáru, Italok, Hús és húsáruk, mélyhűtött, Húskonzervek, és Hús és hentesáru. Székhelye Bucuresti, Románia.

 5. SAS LE REVELOIS

  Franciaország

  A SAS LE REVELOIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húskonzervek, Húskonzervek, Preserves, és Whole block duck foie gras. Székhelye Revel, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O.

  Szlovákia

  A DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, fűszerkivonatok, Zöldségkonzervek, Gyümölcskonzervek, Húskonzervek, Fűszerek, fűszerkivonatok, Zöldségkonzervek, Gyümölcskonzervek, és Húskonzervek. Székhelye Kvetoslavov , Szlovákia.

 2. BERJAC VIANDES

  Franciaország

  A BERJAC VIANDES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és húsárukonzervek, Húskonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, Hús- és húsárukonzervek, Húskonzervek, és Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Nantes, Franciaország.

 3. LTD KUBLEI

  Kazahsztán

  A LTD KUBLEI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húskonzervek. Székhelye Uralsk City, Kazahsztán.

 4. JEDNOTA, SPOTREBNÍ DRUZSTVO V HODONÍNE

  Cseh Köztársaság

  A JEDNOTA, SPOTREBNÍ DRUZSTVO V HODONÍNE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cukor, Zöldségkonzervek, Húskonzervek, Sajt, Cukor, Zöldségkonzervek, Húskonzervek, és Sajt. Székhelye Hodonín , Cseh Köztársaság.

 5. RITAL D

  Lettország

  A RITAL D, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is smoked meats, és prepared meats. Székhelye Daugavpils, Lettország.

 1. DAVIN CONSERVERIE

  Franciaország

  A DAVIN CONSERVERIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sauces. Székhelye Carpentras, Franciaország.

 2. GREISINGER GMBH

  Ausztria

  A GREISINGER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húskonzervek, Fagyasztva szárított hús, Szárított hús, Húskonzervek, Fagyasztva szárított hús, és Szárított hús. Székhelye Münzbach, Ausztria.

 1. MASOKOMBINAT PLZEN S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A MASOKOMBINAT PLZEN S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és húsárukonzervek, Húskonzervek, Hús- és hentesáruk, Hús- és húsárukonzervek, Húskonzervek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Plzen 3, Cseh Köztársaság.

 2. OVI

  Belgium

  A OVI, tevékenységi ágazata Húskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Hús- és hentesáruk, és Snack Foods. Székhelye Olen, Belgium.

 3. MEXICAN CORNER S.L

  Spanyolország

  A MEXICAN CORNER S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húskonzervek. Székhelye Villaviciosa De Odon, Spanyolország.

 4. JAKOB HERSCHLER + CO. KG

  Németország

  A JAKOB HERSCHLER + CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gasztronómia - különlegességek, Libamáj, Húskonzervek, Gasztronómia - különlegességek, Libamáj, és Húskonzervek. Székhelye Heppenheim, Németország.

 5. C. CARNEVALE (UK) LTD

  Egyesült Királyság

  A C. CARNEVALE (UK) LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és húsárukonzervek, Húskonzervek, Hús- és húsárukonzervek, és Húskonzervek. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 6. COERTJENS

  Belgium

  A COERTJENS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is goulash, és ready to serve tinned meat dishes. Székhelye Sint-Lenaarts, Belgium.

 7. PAX COMMERCIUM

  Törökország

  A PAX COMMERCIUM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Diétás táplálék, Húskonzervek, Fresh fruits and vegetables, Diétás táplálék, és Húskonzervek. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 8. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húskonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, Húskonzervek, és Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Vorchdorf, Ausztria.

 1. ZAKŁADY DROBIARSKIE DROB BOGS

  Lengyelország

  A ZAKŁADY DROBIARSKIE DROB BOGS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chicken, és meat meals. Székhelye Wolbórz, Lengyelország.

 2. FRUTA BOHEMIA A.S.

  Cseh Köztársaság

  A FRUTA BOHEMIA A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húspástétomok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húskonzervek, Fűszerek, fűszerkivonatok, Húskonzervek, és Fűszerek, fűszerkivonatok. Székhelye Prerov, Cseh Köztársaság.

 3. JSC "SLUCK MEAT - PROCESSING PLANT"

  Belorusszia

  A JSC "SLUCK MEAT - PROCESSING PLANT", vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is salami, és tinned meats. Székhelye Sluck, Belorusszia.

 4. RUBI ROZ AGRIKOL KO. LTD

  Ukrajna

  A RUBI ROZ AGRIKOL KO. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húskonzervek, Hús- és hentesáruk, Húskonzervek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Morozivka, Ukrajna.

 5. GORAL, SPOL. S R.O.

  Szlovákia

  A GORAL, SPOL. S R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húskonzervek, és Húskonzervek. Székhelye Dolné Vestenice , Szlovákia.

 6. DANUBIUS SPOL. S R. O.

  Szlovákia

  A DANUBIUS SPOL. S R. O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húskonzervek, és Húskonzervek. Székhelye Komárno , Szlovákia.

 7. ETABLISSEMENTS CANCE

  Franciaország

  A ETABLISSEMENTS CANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húskonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, Húskonzervek, és Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Villeneuve, Franciaország.

 8. BIOPORC LA NATURE LA SAVEUR SARL

  Franciaország

  A BIOPORC LA NATURE LA SAVEUR SARL, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húskonzervek, és Húskonzervek. Székhelye La Châtaigneraie, Franciaország.

 9. MAISON LEMBERT

  Franciaország

  A MAISON LEMBERT, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húskonzervek, és Húskonzervek. Székhelye Beynac Et Cazenac, Franciaország.

 10. ESENCIA 1932

  Spanyolország

  A ESENCIA 1932, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Húskonzervek. Székhelye Salamanca, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes