• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • húsfeldologzó gépek

A keresés eredménye

Húsfeldologzó gépek - Import export

 1. C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C.

  Olaszország

  A C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húsfeldologzó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Húsdarálók és húsvágók, electric graters for commercial use, household electric graters, és electric coffee grinders. Székhelye Verucchio, Olaszország.

 2. SCHNITZELMASTER GMBH

  Németország

  A SCHNITZELMASTER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsfeldologzó gépek, meat processing, Húsfeldologzó gépek, softeners, és meat tenderizer. Székhelye Mitterskirchen, Németország.

 3. ELLER S.R.L

  Olaszország

  A ELLER S.R.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsfeldologzó gépek, deep-frozen ready meals, catering supplies, Húsfeldologzó gépek, és industrial mincers. Székhelye Lagundo, Olaszország.

 4. HNC INDUSTRIAL FOOD MACHINERY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Törökország

  A HNC INDUSTRIAL FOOD MACHINERY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húsfeldologzó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Additives for the food processing industry. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. APOSTOLI BILANCE S.A.S. DI APOSTOLI MASSIMO & C.

  Olaszország

  A APOSTOLI BILANCE S.A.S. DI APOSTOLI MASSIMO & C., tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérő- és adagolóberendezések és eszközök, Húsfeldologzó gépek, Mérő- és adagolóberendezések és eszközök, és Húsfeldologzó gépek. Székhelye Verona, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ELIDAN S.N.C. DI MAROSSI E CARRARO

  Olaszország

  A ELIDAN S.N.C. DI MAROSSI E CARRARO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pénztárak, pénztárberendezések, pénztárgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsfeldologzó gépek, Húsdarálók és húsvágók, Húsfeldologzó gépek, és Húsdarálók és húsvágók. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 2. ICO SERVICE DI UGENTI FEDERICO

  Olaszország

  A ICO SERVICE DI UGENTI FEDERICO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mérő- és adagolóberendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pénztárak, pénztárberendezések, pénztárgépek, Húsfeldologzó gépek, Pénztárak, pénztárberendezések, pénztárgépek, és Húsfeldologzó gépek. Székhelye Brescia, Olaszország.

 3. SIRMAN S.P.A.

  Olaszország

  A SIRMAN S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húsfeldologzó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Curtarolo, Olaszország.

 4. BENELLI MAURIZIO

  Olaszország

  A BENELLI MAURIZIO, tevékenységi ágazata Mérő- és adagolóberendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsfeldologzó gépek, Húsdarálók és húsvágók, Húsfeldologzó gépek, és Húsdarálók és húsvágók. Székhelye Bologna, Olaszország.

 5. UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO

  Olaszország

  A UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsfeldologzó gépek, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Húsfeldologzó gépek, és Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra. Székhelye Umbertide, Olaszország.

 1. A.C.R. S.R.L.

  Olaszország

  A A.C.R. S.R.L., tevékenységi ágazata Húsfeldologzó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Gallarate, Olaszország.

 2. GÊNIOS LOUVAVEIS

  Portugália

  A GÊNIOS LOUVAVEIS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Húsfeldologzó gépek. Székhelye Entroncamento, Portugália.

 1. DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE

  Olaszország

  A DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE, tevékenységi ágazata Húsfeldologzó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Verbania, Olaszország.

 2. VDS S.R.L.

  Olaszország

  A VDS S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mérő- és adagolóberendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pénztárak, pénztárberendezések, pénztárgépek, Húsfeldologzó gépek, Pénztárak, pénztárberendezések, pénztárgépek, és Húsfeldologzó gépek. Székhelye Rubano, Olaszország.

 3. O.M.S. S.R.L.

  Olaszország

  A O.M.S. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húsfeldologzó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Jerago Con Orago, Olaszország.

 4. MISTRO S.R.L.

  Olaszország

  A MISTRO S.R.L., tevékenységi ágazata Húsfeldologzó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Gallarate, Olaszország.

 5. BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S.

  Olaszország

  A BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S., tevékenységi ágazata Húsfeldologzó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Casale Monferrato, Olaszország.

 6. VE.BA. S.N.C.

  Olaszország

  A VE.BA. S.N.C., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Húsfeldologzó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Torino, Olaszország.

 7. BRAMBILLA ANGELO S.R.L.

  Olaszország

  A BRAMBILLA ANGELO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mérő- és adagolóberendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsfeldologzó gépek, Húsdarálók és húsvágók, Húsfeldologzó gépek, és Húsdarálók és húsvágók. Székhelye Agrate Brianza, Olaszország.

 8. DOMENICHINI BILANCE DI DOMENICHINI E PIERI ( S.N.C. )

  Olaszország

  A DOMENICHINI BILANCE DI DOMENICHINI E PIERI ( S.N.C. ), tevékenységi ágazata Mérő- és adagolóberendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pénztárak, pénztárberendezések, pénztárgépek, Húsfeldologzó gépek, Pénztárak, pénztárberendezések, pénztárgépek, és Húsfeldologzó gépek. Székhelye Cesena, Olaszország.

 1. IVIR ZIVIR

  Törökország

  A IVIR ZIVIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húsfeldologzó gépek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. MAINERI LUCIANO & C. S.N.C. DI MAINERI ROBERTO & C

  Olaszország

 3. C.B.C. DI CORTICELLI VALTER & ERNESTO & C. ( S.N.C. )

  Olaszország

 4. MULTI SERVICE S.N.C. DI GAZZELLA DANILO E MALVESTITI FRANCESCO

  Olaszország

 5. QUAGLIA FRANCO

  Olaszország

 6. BONFATTI ENGINEERING DI BONFATTI SABBIONI GUGLIELMO

  Olaszország

 7. O.M.A.R. S.N.C. DI CUCCHI M.STEFANO & C.

  Olaszország

 8. NOAW S.R.L.

  Olaszország

 9. FRATELLI CONTE DI CONTE FRANCESCO MARCELLO E C. S.N.C.

  Olaszország

 10. BECKERS ITALY S.R.L.

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes