• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • húsdarálók és húsvágók

A keresés eredménye

Húsdarálók és húsvágók - Import export

 1. PAULUS STUART SPRL

  Belgium

  Verified by europages badge

  Tenderstar has specialised in manufacturing quality butchery machines for professionals for over 25 years.We have developed a wide range of tenderisers, mincers and presses. We are very focused on quality, in terms of hygiene as much as safety and ease of maintenance. Our machines are all CE-approved and have a reputation for robustness and longevity, being made entirely from stainless steel and polycetal to prevent rust.

 2. ALCE ANLAGENTECHNIK GES.M.B.H.

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A ALCE ANLAGENTECHNIK GES.M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Húsdarálók és húsvágók. Székhelye Wels/thalheim, Ausztria.

 3. C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C.

  Olaszország

  A C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húsfeldologzó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Húsdarálók és húsvágók, electric graters for commercial use, household electric graters, és electric coffee grinders. Székhelye Verucchio, Olaszország.

 4. FIRMA GEORG MALUCK (EINZELUNTERNEHMEN)

  Németország

  A FIRMA GEORG MALUCK (EINZELUNTERNEHMEN), vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Húsdarálók és húsvágók. Székhelye Oschatz, Németország.

 5. ALOYS PLENTER

  Németország

  A ALOYS PLENTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húsdarálók és húsvágók. Székhelye Legden, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. RADUS INDUSTRIAL LTD

  Kína

  A RADUS INDUSTRIAL LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkatrészek, villamos háztartási kisgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, slicers, és Húsdarálók és húsvágók. Székhelye Hongkong, Kína.

 2. RISCO S.P.A.

  Olaszország

  A RISCO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Húsdarálók és húsvágók, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, systems and equipment for processing meat and sausages, Húsdarálók és húsvágók, és delicatessen meat packaging equipment and appliances. Székhelye Thiene, Olaszország.

 3. MOHN GMBH

  Németország

  A MOHN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húsdarálók és húsvágók. Székhelye Meinerzhagen, Németország.

 4. BRITEK

  Franciaország

  A BRITEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keverőgépek és darálók, élelmiszeripari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Húsdarálók és húsvágók, és vacuum packaging machines. Székhelye Pleucadeuc, Franciaország.

 5. BIRO FRANCE

  Franciaország

  A BIRO FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húsdarálók és húsvágók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial mincers. Székhelye Marne La Vallée Cedex 4, Franciaország.

 1. FIMAR S.P.A.

  Olaszország

  A FIMAR S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hámozó- és darálógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Húsdarálók és húsvágók, mixers for the food industry, electric stoves, és Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Székhelye Verucchio, Olaszország.

 2. S.A. WATHELET

  Belgium

  A S.A. WATHELET, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Jégkrémgépek, vendéglátóipari, kitchen hoods, Húsdarálók és húsvágók, Jégkrémgépek, vendéglátóipari, és convection oven. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 1. EGGERMONT

  Belgium

  A EGGERMONT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Húsdarálók és húsvágók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai, small electrical goods for the kitchen, és kitchen utensils for institutions. Székhelye Ieper, Belgium.

 2. AMB FOOD TECH S.R.L.

  Olaszország

  A AMB FOOD TECH S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vágóhídi, Gépek és eszközök húsárugyártásra, Húsdarálók és húsvágók, Gépek és eszközök, vágóhídi, Gépek és eszközök húsárugyártásra, meat processing, és Húsdarálók és húsvágók. Székhelye San Lazzaro Di Savena, Olaszország.

 3. CLAES MACHINES

  Belgium

  A CLAES MACHINES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök húsárugyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, food industry machinery repairs, machines for cutting and slicing meats, Conveyors for the meat industry, és Húsdarálók és húsvágók. Székhelye Paal-Beringen, Belgium.

 4. HPM E.K.

  Németország

  A HPM E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Húsdarálók és húsvágók, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, és Húsdarálók és húsvágók. Székhelye Wolfhagen, Németország.

 5. HTS FLEISCHEREIMASCHINEN REPARATUR UND HANDEL GES.M.B.H.

  Ausztria

  A HTS FLEISCHEREIMASCHINEN REPARATUR UND HANDEL GES.M.B.H., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Húsdarálók és húsvágók, Gépek és eszközök húsárugyártásra, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Húsdarálók és húsvágók, Gépek és eszközök húsárugyártásra, és Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Székhelye Thalgau, Ausztria.

 6. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Franciaország

  A STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, tevékenységi ágazata Húsdarálók és húsvágók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácoló eszközök, Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra, Gépek és eszközök, vágóhídi, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Pácoló eszközök, Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra, Gépek és eszközök, vágóhídi, és Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Solesmes, Franciaország.

 7. KARAKUS IND. KITCH. EQ

  Törökország

  A KARAKUS IND. KITCH. EQ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Húsdarálók és húsvágók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Bars, public houses and cafés - machines and equipment, Gépek és eszközök, nagykonyhai, Fast-food outlet equipment, és Refrigerated cabinet for pastry shops and cafes. Székhelye Ankara, Törökország.

 8. LORZ SERVICE GMBH

  Németország

  A LORZ SERVICE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Húsdarálók és húsvágók, Gépek és eszközök húsárugyártásra, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Húsdarálók és húsvágók, és Gépek és eszközök húsárugyártásra. Székhelye Nürnberg, Németország.

 1. POWINOX

  Törökország

  A POWINOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmezés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Kayseri, Törökország.

 2. CLAES DISTRIBUTION

  Belgium

  A CLAES DISTRIBUTION, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Gépek és eszközök húsárugyártásra, Húsdarálók és húsvágók, és Gépek és eszközök húsárugyártásra. Székhelye Paal, Belgium.

 3. SHIJIAZHUANG HELPER FOOD MACHINERY CO.,LTD.

  Kína

  A SHIJIAZHUANG HELPER FOOD MACHINERY CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húsdarálók és húsvágók. Székhelye Shijiazhuang, Kína.

 4. MINERVA OMEGA GROUP S.R.L.

  Olaszország

  A MINERVA OMEGA GROUP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húsdarálók és húsvágók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Keverőgépek és darálók, élelmiszeripari, bone saws, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Keverőgépek és darálók, élelmiszeripari. Székhelye Bologna, Olaszország.

 5. QINGDAO XIAODAO FOOD MACHINERY CO.,LTD

  Kína

  A QINGDAO XIAODAO FOOD MACHINERY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húsdarálók és húsvágók. Székhelye Qingdao, Kína.

 6. JUPITER KÜCHENMASCHINEN GMBH

  Németország

  A JUPITER KÜCHENMASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húsdarálók és húsvágók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mincers. Székhelye Wernau, Németország.

 7. SPSERVICE DI SALMERI FULVIO & PONCHIA ROBERTO ( S.N.C. )

  Olaszország

  A SPSERVICE DI SALMERI FULVIO & PONCHIA ROBERTO ( S.N.C. ), vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérő- és adagolóberendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pénztárak, pénztárberendezések, pénztárgépek, Húsdarálók és húsvágók, Pénztárak, pénztárberendezések, pénztárgépek, és Húsdarálók és húsvágók. Székhelye Padova, Olaszország.

 8. MEETING S.R.L.

  Olaszország

  A MEETING S.R.L., tevékenységi ágazata Mérő- és adagolóberendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Pollenza, Olaszország.

 9. CAVAZZA CARLO

  Olaszország

  A CAVAZZA CARLO, tevékenységi ágazata Mérő- és adagolóberendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Sasso Marconi, Olaszország.

 10. THE SAUSAGE MAKER INC

  Amerikai Egyesült Államok

  A THE SAUSAGE MAKER INC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, és Húsdarálók és húsvágók. Székhelye Buffalo, Amerikai Egyesült Államok.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Húsdarálók és húsvágók - Import export

Találatok száma

109 Vállalat