• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • húsdaráló-berendezések- nagykonyhai

A keresés eredménye

Húsdaráló-berendezések- nagykonyhai - Import export

 1. C.EL.ME. SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  C.EL.ME. is a long-established leader in the catering machines sector. It operates according to UNI ISO 9001 standards. Products include electric gravity and vertical slicers for meat, sausages, cheese and bread, in anodized aluminium and stainless steel, in both automatic and gear formats; mincers and graters for delicatessens and butchers, almond cutters for patisseries and gourmet restaurants, cutters for vegetables and mozzarella and cabbage shredders for use in hotels, restaurants, canteens and cafeterias.

 2. EGGERMONT

  Belgium

  A EGGERMONT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Húsdarálók és húsvágók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai, small electrical goods for the kitchen, és kitchen utensils for institutions. Székhelye Ieper, Belgium.

 3. GARBY ANKA S.A

  Görögország

  A GARBY ANKA S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök húsárugyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Hámozó- és darálógépek, Keverőgépek és darálók, élelmiszeripari, Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Hámozó- és darálógépek, Keverőgépek és darálók, élelmiszeripari, és Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai. Székhelye Ag.i. Rentis, Görögország.

 4. BEAUVAL

  Belgium

  A BEAUVAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Feldarabolt hús, Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai, Feldarabolt hús, Lamb, fresh butchered products, és Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai. Székhelye Lessines, Belgium.

 5. BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN

  Németország

  A BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai, Gépek és eszközök húsárugyártásra, Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai, és Gépek és eszközök húsárugyártásra. Székhelye Reichenau, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MAVIC S.R.L.

  Olaszország

  A MAVIC S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sonkavágógépek, hentesbolti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai, Húsdarálók és húsvágók, és Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai. Székhelye Oggiona Con Santo Stefano, Olaszország.

 2. AMADO CARDENES SA

  Spanyolország

  A AMADO CARDENES SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Grillsütők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai, és Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Las Palmas De Gran Canari, Spanyolország.

 3. HARTMANN GMBH PRODUKTION UND VERTRIEB VON FLEISCHWAREN

  Németország

  A HARTMANN GMBH PRODUKTION UND VERTRIEB VON FLEISCHWAREN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai, és Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai. Székhelye Warendorf, Németország.

 4. INTERMIK SP. Z O.O.

  Lengyelország

 5. WILK INTERNATINAL - POLAND SP. Z O.O.

  Lengyelország

 1. GASZTROMEGA KFT

  Magyarország

  Kínálataink között szerepelnek dagasztógépek, kombi párolók, konyhai felszerelések, ipari mosogatók, gázzsámolyok, burgonyakoptatók, ipari gáztűzhelyek, nagykonyhai gépek és berendezések, egyetemes konyhagépek, ipari húsdarálók, melegentartók, rozsdamentes asztalok, badellák, rostlapok és még sok minden más. Foglalkozunk ezen felül még felvásárlással, szervizeléssel, bérléssel, kölcsönzéssel, használt eszközök értékesítésével és szaktanácsadással is. Cégünk 15 éve foglalkozik üzemi konyhák, éttermek illetve részben cukrászipari gépek, berendezések kereskedelmével.Az eladás mellett cégünk kiemelten foglalkozik a használt eszközök felvásárlásával is (akár vendéglátóipari egységek teljes berendezésének megvétele). Tapasztalt, nagy szakértelmű munkatársaink igyekeznek hogy felvásárlás esetén az önnek legkedvezőbb árat tudjuk kialakítani és azonnal készpénzben ki is fizetjük. Természetesen bizományba is módunk van át venni az ön eszközeit, gépeit ez esetben a jutalékunk 20% az eladáskor.Emellett foglalkozunk még bérbeadással illetve egyedi méretre gyártásával (RM bútorok, asztalok, melegen tartók, egyedi berendezések) is rövid határidővel. Budapesten és környékén ingyenes felmérést végzünk, szaktanácsadással, kiszállási díjat sem számolunk fel.

 2. KID CATERING EQUIPMENT

  Egyesült Királyság

  Verified by europages badge

  A KID CATERING EQUIPMENT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Italautomaták, Mikrohullámú sütők, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Italautomaták, és Mikrohullámú sütők. Székhelye Ness, Egyesült Királyság.

 1. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pékség - Gép és berendezés, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Bolti berendezések, Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások, pékség - Gép és berendezés, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Bolti berendezések, és Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások. Székhelye Paris, Franciaország.

 2. A. BERL & CIE

  Luxemburg

  A A. BERL & CIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - élhajlítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nagykonyhai bútorok, Öltözők - berendezések, sheetmetal folding under pressure, Nagykonyhai bútorok, laser cutting for stainless steel, és Öltözők - berendezések. Székhelye Contern, Luxemburg.

 3. VIRTUAL MARKETING KOMMUNIKACIOS ES KERESKEDELMI KFT

  Magyarország

  A VIRTUAL MARKETING KOMMUNIKACIOS ES KERESKEDELMI KFT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bútorzat szállodák és vendéglátóipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Irodai berendezések, Nagykonyhai bútorok, Irodai berendezések, és Nagykonyhai bútorok. Székhelye Budapest, Magyarország.

 4. POWINOX

  Törökország

  A POWINOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmezés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Kayseri, Törökország.

 5. FURNICHE BY SCHEEPERS HORECA EN PROJECTMEUBILAIR

  Belgium

  A FURNICHE BY SCHEEPERS HORECA EN PROJECTMEUBILAIR, tevékenységi ágazata Bútorzat szállodák és vendéglátóipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nagykonyhai bútorok, Iskolai bútorok, Irodai berendezések, Nagykonyhai bútorok, Iskolai bútorok, Irodai berendezések, és balcony furniture. Székhelye Geel, Belgium.

 6. FRATELLI MONGELLI S.R.L.

  Olaszország

 7. HOBART BELGIUM

  Belgium

  A HOBART BELGIUM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosogatógépek, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízlágyító szerek, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, dish-washer, Vízlágyító szerek, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Blenders, electric. Székhelye Kampenhout, Belgium.

 8. S.A. WATHELET

  Belgium

  A S.A. WATHELET, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Jégkrémgépek, vendéglátóipari, kitchen hoods, Húsdarálók és húsvágók, Jégkrémgépek, vendéglátóipari, és convection oven. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 1. CAGNONI ENRICO S.R.L.

  Olaszország

  A CAGNONI ENRICO S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mosogatógépek, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Gallarate, Olaszország.

 2. CERKIS

  Franciaország

  A CERKIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nagykonyhai bútorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bútorok vendéglők és kávéházak számára, Irodai berendezések, Irodai iratrendező rendszerek, Bútorzat szállodák és vendéglátóipar számára, Bútorok vendéglők és kávéházak számára, Irodai berendezések, Irodai iratrendező rendszerek, és Bútorzat szállodák és vendéglátóipar számára. Székhelye Brioude, Franciaország.

 3. KARAKUS IND. KITCH. EQ

  Törökország

  A KARAKUS IND. KITCH. EQ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Húsdarálók és húsvágók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Bars, public houses and cafés - machines and equipment, Gépek és eszközök, nagykonyhai, Fast-food outlet equipment, és Refrigerated cabinet for pastry shops and cafes. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Franciaország

  A STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, tevékenységi ágazata Húsdarálók és húsvágók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácoló eszközök, Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra, Gépek és eszközök, vágóhídi, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Pácoló eszközök, Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra, Gépek és eszközök, vágóhídi, és Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Solesmes, Franciaország.

 5. SANDOZ-GROSSKÜCHENTECHNIK E.K.

  Németország

 6. KLAUS GROSSKÜCHEN GMBH

  Németország

  A KLAUS GROSSKÜCHEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Irodai és titkársági szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérnöki munka - ipari berendezések, Nagykonyhai bútorok, Mérnöki munka - ipari berendezések, és Nagykonyhai bútorok. Székhelye Ettlingen, Németország.

 7. IMPERIA LUX

  Németország

  A IMPERIA LUX, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, nagykonyhai, Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, Italautomaták, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, nagykonyhai, Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, és Italautomaták. Székhelye Wildeshausen, Németország.

 8. CONTAINER KITCHEN SYSTEMS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A CONTAINER KITCHEN SYSTEMS LIMITED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Ipari berendezések bérbeadása, Gépek és eszközök, nagykonyhai, és Ipari berendezések bérbeadása. Székhelye Woking, Egyesült Királyság.

 9. WOLFGANG DIEHR

  Németország

  A WOLFGANG DIEHR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Hűtővitrinek és -bútorok, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, nagykonyhai, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Hűtővitrinek és -bútorok, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, és Gépek és eszközök, nagykonyhai. Székhelye Offenburg, Németország.

 10. PANEM INTERNATIONAL

  Franciaország

  A PANEM INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, pékség - Gép és berendezés, Gépek és eszközök, nagykonyhai, és pékség - Gép és berendezés. Székhelye La Crèche, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes