• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hús és hentesáru

A keresés eredménye

Hús és hentesáru - Import export

 1. LES FERMIERS D'ARGOAT

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LES FERMIERS D'ARGOAT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tojás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági termékek - import / export, Hús és hentesáru, Friss csirke és tyúk, Mezőgazdasági termékek - import / export, Hús és hentesáru, és Friss csirke és tyúk. Székhelye Ploufragan, Franciaország.

 2. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sajt, veal, pork, mutton, poultry meat, Sajt, hamburger, és BOTIFARRAS. Székhelye Sant Feliu De Guixols-Girona, Spanyolország.

 3. JOKO GASTRONOMIE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A JOKO GASTRONOMIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gasztronómia - különlegességek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Kézműipar, gastronomic product, Gastronomic products, pork, authentic recipes, deli meats, beef cold cuts, és dressed game products. Székhelye Lyon, Franciaország.

 4. ILCO FOOD

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A ILCO FOOD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borjú - Hentesáru, Belső részek, Marha - Hentesáru, Borjú - Hentesáru, Belső részek, és Marha - Hentesáru. Székhelye Rungis Cedex, Franciaország.

 5. GOLDEN MEAT SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A GOLDEN MEAT SRL, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Import-export – ügynökök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és húsáruk, mélyhűtött, Hús és hentesáru, beef, fresh beef, meats, Hús és húsáruk, mélyhűtött, fresh pork, meat processing, és Hús és hentesáru. Székhelye Desenzano Del Garda, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SÜKÜR-HÚS KFT.

  Magyarország

  A Kardoskúti vágóhíd Békés megye egyetlen, magas színvonalú, az Európai Unió által meghatározott előírásoknak megfelelő üzem. Az állatjóléti, állategészségügyi, élelmiszerhigiéniai követelmények a legmagasabb színvonalon biztosítottak. Az üzem napi tényleges kapacitása 500 + 500 bárány feldolgozása. Az állatok a vágás utáni konfekcionálást követően különböző kiszerelésben, formában kerülnek a belföldi és export piacra, vagy a vevők igénye esetén vákuumfóliázva és dobozolva. A feldolgozási lánc valamennyi munkaállomása- az élő állat beérkezésétől a húsáru kiszállításáig- egy központi rendszer segítségével a telep minden mérési pontján folyamatosan nyomon követhető. A vágóhíd EU-s minősítéssel rendelkezik, ennek megfelelően a keletkező veszélyes anyagok gyűjtése, elszállítása és egyéb a működéshez szükséges környezetvédelmi feladatok megoldottak. A folyamatos gyártás a veszélyes hulladékok szállítása a mindenkori szabályzásnak és előírásoknak megfelel. A vágóhíd színvonalát növeli, hogy a muszlim vallás szent könyve (Koran) által előirt, Halal vágás engedélyével rendelkezik. A Halal vágás engedélyét a Magyar Muszlimok Egyháza állította ki.

 2. COURTIN HERVOUET

  Franciaország

  A COURTIN HERVOUET, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Libamáj, Hús és hentesáru, Hús- és hentesáruk, Libamáj, halal certification, és Hús és hentesáru. Székhelye Rungis, Franciaország.

 3. AGRIFOOD TOSCANA SOC. AGROALIMENTARE ARL

  Olaszország

  A AGRIFOOD TOSCANA SOC. AGROALIMENTARE ARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, finocchiona, buffalo-milk mozzarellas, Hús és hentesáru, és burrata cheese. Székhelye Barberino Di Mugello, Olaszország.

 4. HANS ADLER OHG

  Németország

  A HANS ADLER OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sonka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, és Hús és hentesáru. Székhelye Bonndorf, Németország.

 5. CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C.

  Olaszország

  A CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Székhelye Marciano Della Chiana, Olaszország.

 1. JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO

  Spanyolország

  A JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Székhelye Toral De Los Vados-León-España, Spanyolország.

 2. SAN BONO SRL

  Olaszország

  A SAN BONO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, dressed mixed meat products, bacon, Hús- és hentesáruk, és pork. Székhelye Ponte Dell'olio, Olaszország.

 1. BONSABOR

  Spanyolország

  A BONSABOR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Székhelye Salamanca, Spanyolország.

 2. WINDAU GMBH & CO. KG

  Németország

  A WINDAU GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Salamis, és Rillettes. Székhelye Harsewinkel, Németország.

 3. FRIGORIFICO ANDINO S.A

  Chile

  A FRIGORIFICO ANDINO S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen pork, és frozen beef. Székhelye Quilicura, Santiago,, Chile.

 4. ÁNGEL ARÉVALO

  Spanyolország

  A ÁNGEL ARÉVALO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőházak, Hús és hentesáru, quartering room, Hűtőházak, és Hús és hentesáru. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 5. NAVARRETINTO IBERICOS

  Spanyolország

  A NAVARRETINTO IBERICOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Székhelye Alcobendas-Madrid, Spanyolország.

 6. POLSKAMP S.A.

  Lengyelország

  A POLSKAMP S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen bird meat, és turkey meat. Székhelye Wiązowna, Lengyelország.

 7. EMBUTIDOS LEFRAMA

  Spanyolország

  A EMBUTIDOS LEFRAMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ételkülönlegességek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, és Hús és hentesáru. Székhelye Tudela (navarra), Spanyolország.

 8. Frigorífico Karmac Spa

  Chile

  A Frigorífico Karmac Spa, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Darabolt hús és friss baromfi, Hús és hentesáru, Darabolt hús és friss baromfi, boned meat, és Hús és hentesáru. Székhelye Santiago, Chile.

 1. METZGEREI PARTYSERVICE GRIES

  Németország

  A METZGEREI PARTYSERVICE GRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Székhelye Waldmohr, Németország.

 2. DE BRUYCKER

  Belgium

  A DE BRUYCKER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és húsáruk, mélyhűtött, Éttermek, rendezvényszervezés, ételek házhozszállítása, Hús és húsáruk, mélyhűtött, red meats, catering, és Éttermek, rendezvényszervezés, ételek házhozszállítása. Székhelye Nazareth-Eke, Belgium.

 3. HERDICO

  Belgium

  A HERDICO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, wholesale meats, és Hús és hentesáru. Székhelye Hoogstraten, Belgium.

 4. IBERDELI

  Hollandia

  A IBERDELI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Székhelye Barendrecht, Hollandia.

 5. FRESH CONCEPT

  Belgium

  A FRESH CONCEPT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Food packaging, Packaging for meat, és Hús és hentesáru. Székhelye Marcinelle, Belgium.

 6. COENEN & CO

  Belgium

  A COENEN & CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Hús és hentesáru, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Hús- és hentesáruk, Hús és hentesáru, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, és butcher's shop. Székhelye Lummen, Belgium.

 7. HERMANOS BERNAL HERNANDEZ, S.L.

  Spanyolország

  A HERMANOS BERNAL HERNANDEZ, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dressed pork products, butchered meats and by-products, wholesale fresh meats, és cured raw ham. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 8. BUVENS

  Belgium

  A BUVENS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Darabolt hús és friss baromfi, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Hús és hentesáru, Darabolt hús és friss baromfi, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, és Hús és hentesáru. Székhelye Diest, Belgium.

 9. BEIRA SALGADOS, LDA.

  Portugália

  A BEIRA SALGADOS, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tésztaáruk, frozen foods - production, Tésztaáruk, és frozen pasta products. Székhelye Idanha-A-Nova, Portugália.

 10. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Szlovákia

  A MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Sertés - Hentesáru, Marha - Hentesáru, Borjú - Hentesáru, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Sertés - Hentesáru, Marha - Hentesáru, és Borjú - Hentesáru. Székhelye Kopčany, Szlovákia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat:

Szűrök

A keresés eredménye

Hús és hentesáru - Import export

Találatok száma

7092 Vállalat