• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hímzőgépek és tartozékok

A keresés eredménye

Hímzőgépek és tartozékok - Import export

 1. WERNER GRAPHICS E.U.

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A WERNER GRAPHICS E.U., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hímzőgépek és tartozékok. Székhelye Strasshof An Der Nordbahn, Ausztria.

 2. LUÍS RODRIGUES & TEIXEIRA, S. A.

  Portugália

  A LUÍS RODRIGUES & TEIXEIRA, S. A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hímzőgépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is embroidery, curtains, és diamonds. Székhelye Guimarães, Portugália.

 3. MAISON BRODERIE

  Franciaország

  A MAISON BRODERIE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hímzőgépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is embroidering machines, embroidery machines, machines and equipment for embroidery, lace, netting and tulle, és electronic embroidering machines. Székhelye Avignon, Franciaország.

 4. GTT GERMAN TEXTILE TECHNOLOGIES LTD.

  Németország

  A GTT GERMAN TEXTILE TECHNOLOGIES LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilkikészítő-gépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hímzőgépek és tartozékok, embroidery machines, Hímzőgépek és tartozékok, Machines, custom-built, és embroidered clothing. Székhelye Konken, Németország.

 5. MOUNTEK GMBH

  Németország

  A MOUNTEK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hímzőgépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is embroidering machines, és software for embroidering machines. Székhelye Winterlingen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ADD ON TEXTILE

  Franciaország

  A ADD ON TEXTILE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hímzőgépek és tartozékok. Székhelye venissieux, Franciaország.

 2. VITOR FERREIRA

  Portugália

  A VITOR FERREIRA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hímzőgépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is embroidered articles. Székhelye Vila Nova De Famalicaõa, Portugália.

 3. A COSER

  Spanyolország

  A A COSER, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek, háztartási, Hímzőgépek és tartozékok, Varrógépek, háztartási, Hímzőgépek és tartozékok, sewing machine repairs, és accessories for sewing machines. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 4. LIDER

  Törökország

  A LIDER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hímzőgépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sewing threads, cotton spun yarns and sewing threads, és textured silk yarns. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. F.LLI FOGGIATO SRL

  Olaszország

  A F.LLI FOGGIATO SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hímzőgépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek és tartozékok, ipari -, Varrógépek és tartozékok, ipari -, accessories for sewing machines, sewing machine dealers, és wholesale of sewing machines. Székhelye Montebelluna, Olaszország.

 1. MELCO INTERNATIONAL LLC

  Svájc

  A MELCO INTERNATIONAL LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hímzőgépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Web services, embroidering machines, és software for embroidering machines. Székhelye Steckborn, Svájc.

 2. ZSK STICKMASCHINEN

  Németország

  A ZSK STICKMASCHINEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hímzőgépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is embroidering machines. Székhelye Krefeld, Németország.

 1. BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH

  Németország

  A BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Hímzőgépek és tartozékok, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, és Hímzőgépek és tartozékok. Székhelye Nettetal, Németország.

 2. LEOPARD. HAFT KOMPUTEROWY, IMPORTER CZAPEK

  Lengyelország

  A LEOPARD. HAFT KOMPUTEROWY, IMPORTER CZAPEK, tevékenységi ágazata Hímzőgépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is consulting, caps, emblems, és leashes. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 3. JAMAFIL AG

  Svájc

  A JAMAFIL AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Hímzőgépek és tartozékok, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Hímzőgépek és tartozékok, és Varrógépek és tartozékok, ipari -. Székhelye St. Gallen, Svájc.

 4. BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH

  Németország

  A BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hímzőgépek és tartozékok. Székhelye Bargteheide, Németország.

 5. URANIA

  Olaszország

  A URANIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hímzőgépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shoe stretchers. Székhelye Firenze, Olaszország.

 6. SCHENK-TEXTILMASCHINEN

  Németország

  A SCHENK-TEXTILMASCHINEN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Hímzőgépek és tartozékok, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, és Hímzőgépek és tartozékok. Székhelye Reutlingen, Németország.

 7. ROLF KALTENBACH

  Németország

  A ROLF KALTENBACH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilnyomógépek és eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Hímzőgépek és tartozékok, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilnyomógépek és eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, és Hímzőgépek és tartozékok. Székhelye Reutlingen, Németország.

 8. RES DI MARIO SINATRA

  Olaszország

  A RES DI MARIO SINATRA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hímzőgépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is studs, és strass. Székhelye Cassano Magnago, Olaszország.

 1. PACT EUROPACT

  Franciaország

  A PACT EUROPACT, tevékenységi ágazata Hímzőgépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Finombőrfeldolgozó gépek, Csipke, hímzés, szalagok és tüll, Bőrdíszműipar - cikkek és alapanyagok, Nyomás - szitanyomás, Finombőrfeldolgozó gépek, Csipke, hímzés, szalagok és tüll, Bőrdíszműipar - cikkek és alapanyagok, és Nyomás - szitanyomás. Székhelye Maulevrier, Franciaország.

 2. CONTORS EINKAUFSGESELLSCHAFT GBR BEREICH: CTC STICKMASCHINEN

  Németország

  A CONTORS EINKAUFSGESELLSCHAFT GBR BEREICH: CTC STICKMASCHINEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hímzőgépek és tartozékok, Szövetek, Textilkikészítés, Háztartási fehérneműk, Hímzőgépek és tartozékok, Szövetek, Textilkikészítés, és Háztartási fehérneműk. Székhelye Nettetal, Németország.

 3. MERCERIE NET

  Románia

  A MERCERIE NET, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Varrógépek, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek és tartozékok, ipari -, Vasalók, háztartási, Textilszabászgépek, Hímzőgépek és tartozékok, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Vasalók, háztartási, Textilszabászgépek, és Hímzőgépek és tartozékok. Székhelye Bucuresti, Románia.

 4. RITEX SNC DI ANTONELLO MARCO & C.

  Olaszország

  A RITEX SNC DI ANTONELLO MARCO & C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hímzőgépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is digitisation of plans, embroidery software, és punching. Székhelye Cittadella, Olaszország.

 5. KARL SYSTEM ITALY SRL

  Románia

  A KARL SYSTEM ITALY SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hímzőgépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek és tartozékok, ipari -, industrial sewing machines, sewing machine replacements, Varrógépek és tartozékok, ipari -, és accessories for sewing machines. Székhelye Resita, Románia.

 6. PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S

  Dánia

  A PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kalapkészítőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek és tartozékok, ipari -, Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, Hímzőgépek és tartozékok, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, Hímzőgépek és tartozékok, és Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Bredebro, Dánia.

 7. MAQUINARIA F.APARICIO

  Spanyolország

  A MAQUINARIA F.APARICIO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hímzőgépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is embroidery machines, és sewing machines. Székhelye Sabadell, Spanyolország.

 8. LAMERCERISSIMA

  Olaszország

  A LAMERCERISSIMA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Hímzőgépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyapot (pamut-) fonalak és -szálak, és Gyapot (pamut-) fonalak és -szálak. Székhelye Ladispoli, Olaszország.

 9. NEET MAKINA

  Törökország

  A NEET MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hímzőgépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines and equipment for carpets and tapestries, és articles for upholsterers. Székhelye Istanbul, Törökország.

 10. MARKUS BUSSE STICKMASCHINEN UND PROGRAMME

  Németország

  A MARKUS BUSSE STICKMASCHINEN UND PROGRAMME, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textilkikészítő-gépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruházat - ipari gépek és eszközök, Hímzőgépek és tartozékok, Ruházat - ipari gépek és eszközök, és Hímzőgépek és tartozékok. Székhelye Krefeld, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: