• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hígítók és oldószerek

A keresés eredménye

Hígítók és oldószerek - Import export

 1. LAMBIOTTE & CIE

  Belgium

  Verified by europages badge

  Lambiotte & Cie S.A. is a leading global producer of chemical substances from the acetals family. Their physicochemical properties and low toxicity for humans and the environment makes these products highly sought-after alternatives for manufacturers seeking to formulate products that are innovative and safe, for professional users and the general public alike. Their versatility mean acetals can be used for a wide variety of finished products and applications, such as paint-strippers and all other types of industrial or domestic cleaning product; cosmetic and technical aerosols; plastics, composites and polyurethane foams; paints, inks and adhesives; pharmaceutical synthesis, veterinary and agrochemicals. Our distribution network exports 98% of our output to countries beyond Belgium, with 30% going to non-European countries (North America, South America, Middle East and Asia).

 2. LAMBERT CHEMICALS SRL

  Belgium

  Verified by europages badge

  A LAMBERT CHEMICALS SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Élelmiszeradalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Hígítók és oldószerek, ammonia, acetone, decalcifiers, industrial chemical products, chemical additives for the food and canning industry, hydrochloric acid, és demineralised water. Székhelye Herstal, Belgium.

 3. CARISMA DI L. VIANO & C. SNC

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CARISMA DI L. VIANO & C. SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hígítók és oldószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is thinners, butyl acetate, solvents, formic acid, printing solvents, acetic acid, tar and bitumen solvents, ISOBUTANOL, és regenerated thinners. Székhelye Torino, Olaszország.

 4. SOCIÉTÉ PICARDIE DE REGENERATION (SPR)

  Franciaország

  A SOCIÉTÉ PICARDIE DE REGENERATION (SPR), vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hígítók és oldószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is recycled thinners, solvent and thinner washing, és solvents for rubber. Székhelye Chauny, Franciaország.

 5. SOLVENT SOLUTIONS

  Ukrajna

  A SOLVENT SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hígítók és oldószerek. Székhelye Kiev, Ukrajna.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DOLLMAR S.P.A.

  Olaszország

  A DOLLMAR S.P.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hígítók és oldószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Epoxi-gyanták, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, industrial chemical products, Epoxi-gyanták, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, és thinners. Székhelye Caleppio Di Settala, Olaszország.

 2. CHIMIE MACHINE SERVICES HIGH TECH CMS HIGH TECH

  Franciaország

  A CHIMIE MACHINE SERVICES HIGH TECH CMS HIGH TECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hígítók és oldószerek. Székhelye Luigny, Franciaország.

 3. LABORATOIRES CEETAL SA

  Franciaország

  A LABORATOIRES CEETAL SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tisztítószerek, ipari és kisipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hígítók és oldószerek, Hígítók és oldószerek, industrial hygiene, és wholesale industrial detergents. Székhelye St Etienne Cedex 1, Franciaország.

 4. HIMBALT SIA

  Lettország

  A HIMBALT SIA, tevékenységi ágazata Vegyipar - Import/Export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import/Export - vegyipar és gyógyszeripar, Hígítók és oldószerek, Kenőolajok, phenols, Import/Export - vegyipar és gyógyszeripar, Hígítók és oldószerek, és Kenőolajok. Székhelye RIGA, Lettország.

 5. BRENNA

  Olaszország

  A BRENNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hígítók és oldószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is solvents, chemical solvents, thinners, és road sign paints. Székhelye Seregno, Olaszország.

 1. COMERX

  Hollandia

  A COMERX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hígítók és oldószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hígítók, solvents, és Hígítók. Székhelye Den Haag, Hollandia.

 2. GONFERSOL - PRODUTOS QUÍMICOS, S.A.

  Portugália

  A GONFERSOL - PRODUTOS QUÍMICOS, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hígítók és oldószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is thinners, recycled thinners, és Washing and soap products - professional. Székhelye Atalaia-Vila Nova Da Barquinha, Portugália.

 1. LA CELTIQUE INDUSTRIELLE

  Franciaország

  A LA CELTIQUE INDUSTRIELLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hígítók és oldószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítószerek, ipari és kisipari, Festékek és lakkok, Kenőanyagok, Tisztítószerek, ipari és kisipari, Festékek és lakkok, és Kenőanyagok. Székhelye Plerin, Franciaország.

 2. TK BATO SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A TK BATO SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hígítók és oldószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is paint factory, solvents, wood primers, és rustproofing paint. Székhelye Pionki, Lengyelország.

 3. CÖLNER BENZIN RAFFINERIE

  Németország

  A CÖLNER BENZIN RAFFINERIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Petrokémia - berendezések és eszközök, Hígítók és oldószerek, Petrokémia - berendezések és eszközök, és Hígítók és oldószerek. Székhelye Köln, Németország.

 4. EQUILEX BV

  Hollandia

  A EQUILEX BV, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szerves kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hígítók és oldószerek, Import/Export - vegyipar és gyógyszeripar, Alkoholok, fenolok és származékok, Hígítók és oldószerek, Import/Export - vegyipar és gyógyszeripar, Alkoholok, fenolok és származékok, és chemical additives. Székhelye Schiedam, Hollandia.

 5. FAMA PROFI CENTRE

  Oroszország

  A FAMA PROFI CENTRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Faáruk, Faasztalok, Hígítók és oldószerek, Faáruk, Faasztalok, Hígítók és oldószerek, és water colour. Székhelye Podolsk, Oroszország.

 6. MARBAR CHIMIE

  Marokkó

  A MARBAR CHIMIE, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Trágyázó- és talajjavító szerek, Hígítók és oldószerek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Trágyázó- és talajjavító szerek, és Hígítók és oldószerek. Székhelye Casablanca, Marokkó.

 7. CHIMEN S.R.L.

  Olaszország

  A CHIMEN S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hígítók és oldószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is solvents for plastic materials, és thinners. Székhelye San Dona' Di Piave, Olaszország.

 8. NC ESPANSI ALBANIA SH P K

  Albánia

  A NC ESPANSI ALBANIA SH P K, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hígítók és oldószerek. Székhelye Maqellare, Albánia.

 1. KASSNER & SASSE GBR

  Németország

  A KASSNER & SASSE GBR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Kenőanyagok, Hígítók és oldószerek, Vízelőkészítő szerek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Kenőanyagok, Hígítók és oldószerek, és Vízelőkészítő szerek. Székhelye Dortmund, Németország.

 2. WB-CHEMIE

  Ausztria

  A WB-CHEMIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Hígítók és oldószerek, Vegyi maró- és csiszolószerek, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Hígítók és oldószerek, Vegyi maró- és csiszolószerek, és Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Székhelye Leopoldsdorf, Ausztria.

 3. ECOSFERA S.R.L.

  Olaszország

  A ECOSFERA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari hulladék eltávolítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hígítók és oldószerek, hazardous waste disposal, Collection, recycling, elimination waste, Hígítók és oldószerek, és plants for recovering solvents from waste. Székhelye Bulgarograsso, Olaszország.

 4. REPARACIÓN AIRE ACONDICIONADO BARCELONA

  Spanyolország

  A REPARACIÓN AIRE ACONDICIONADO BARCELONA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hígítók és oldószerek. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 5. EL MOHANDES COMPANY

  Egyiptom

  A EL MOHANDES COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerves kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hígítók és oldószerek, petroleum solvents, printing solvents, és Hígítók és oldószerek. Székhelye Abou El Matamir, Egyiptom.

 6. TRIFER AG

  Svájc

  A TRIFER AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vegyipari, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Hígítók és oldószerek, Gépek és eszközök, vegyipari, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, és Hígítók és oldószerek. Székhelye Oensingen, Svájc.

 7. KEMIPOL SRL

  Olaszország

  A KEMIPOL SRL, tevékenységi ágazata Hígítók és oldószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Oldószerek, Hígítók, Varnishes, stucco, Oldószerek, és Hígítók. Székhelye Pineto (te), Olaszország.

 8. COLOR TEX DISTRIBUTION SRL

  Románia

  A COLOR TEX DISTRIBUTION SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Igazságos kereskedelem. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékek és lakkok, Hígítók és oldószerek, Faablakok, Festékek és lakkok, Hígítók és oldószerek, és Faablakok. Székhelye Bucuresti, Románia.

 9. WAKRA TEC E.K.

  Németország

  A WAKRA TEC E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - tartozékok és belső felszerelések, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Hígítók és oldószerek, Járművek - tartozékok és belső felszerelések, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, és Hígítók és oldószerek. Székhelye Grünsfeld, Németország.

 10. BRABANT CHIMIE

  Franciaország

  A BRABANT CHIMIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hígítók és oldószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is alcohols, recycled solvents, methylated spirit, és regenerated acetone. Székhelye Mignères, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Hígítók és oldószerek - Import export

Találatok száma

161 Vállalat