• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • háztartási cikkek- zománcozott

A keresés eredménye

Háztartási cikkek- zománcozott - Import export

 1. SEELANDT & UTECHT KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH & CO.KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A SEELANDT & UTECHT KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH & CO.KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, zománcozott. Székhelye Schwerin, Németország.

 2. CENTI WARENHANDELS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A CENTI WARENHANDELS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, zománcozott. Székhelye Runkel-Dehrn, Németország.

 3. LYSVA PLANT OF ENAMELLED COOKWARE

  Oroszország

  A LYSVA PLANT OF ENAMELLED COOKWARE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek acélból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Asztali étkészletek és asztali díszek, Háztartási cikkek, zománcozott, Evőeszközök, Zománc, Asztali étkészletek és asztali díszek, Háztartási cikkek, zománcozott, Evőeszközök, és Zománc. Székhelye Lysva, Oroszország.

 4. CJSC "PLANT SANTEX"

  Belorusszia

  A CJSC "PLANT SANTEX", vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, zománcozott. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pots and pans. Székhelye Gomel, Belorusszia.

 5. MELITTA EUROPA GMBH & CO. KG

  Németország

  A MELITTA EUROPA GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kávé, tea. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávéfőzők, vendéglátóipari, Háztartási cikkek, zománcozott, Háztartási vízmelegítők, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Háztartási cikkek, zománcozott, 4-module coffeemaker, és Háztartási vízmelegítők. Székhelye Minden, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MERX PRODUCTS HANDELS GMBH

  Ausztria

  A MERX PRODUCTS HANDELS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, zománcozott. Székhelye Nenzing, Ausztria.

 2. OVIVOGROUP HOUSEHOLD PRODUCTS

  Törökország

  A OVIVOGROUP HOUSEHOLD PRODUCTS, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek acélból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, zománcozott, Művészi üvegáruk, Háztartási cikkek, zománcozott, cleaning products, Művészi üvegáruk, és Kitchenware. Székhelye Karatay/konya, Törökország.

 3. APAYDIN CELIK EMAYE TENEKE

  Törökország

  A APAYDIN CELIK EMAYE TENEKE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, zománcozott. Tevékenykedik a következő ágazatokban is enamelling, stainless steel components for kitchens, és Can. Székhelye Afyonkarahisar, Törökország.

 4. CLICKBOX® E.K.

  Németország

  A CLICKBOX® E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, zománcozott. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémhordók és -tartályok, Tárolótartályok, Műanyag csomagolások, Kartonok, csomagolóipar számára, Fémhordók és -tartályok, Tárolótartályok, Műanyag csomagolások, és Kartonok, csomagolóipar számára. Székhelye Nürtingen, Németország.

 5. KAYMET

  Törökország

  A KAYMET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, zománcozott. Székhelye Kayseri, Törökország.

 1. EMAILLERIE BELGE SA

  Belgium

  A EMAILLERIE BELGE SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, zománcozott. Székhelye Brussels, Belgium.

 2. STOHA DESIGN RICHARD HIEBER KG

  Németország

  A STOHA DESIGN RICHARD HIEBER KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, Háztartási cikkek, zománcozott, Vas- és fémáruk, Épületvasalások, Szaniter szerelvények, Háztartási cikkek, zománcozott, Vas- és fémáruk, és Épületvasalások. Székhelye Hofstetten, Németország.

 1. DISHWARE NOVOMOSKOVSK LLC

  Ukrajna

  A DISHWARE NOVOMOSKOVSK LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, zománcozott. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Novomoskovsk, Ukrajna.

 2. CISL VENETO SERVIZI

  Olaszország

  A CISL VENETO SERVIZI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gazdasági és szakmai szövetségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek alumíniumból, Háztartási cikkek, zománcozott, Háztartási cikkek alumíniumból, és Háztartási cikkek, zománcozott. Székhelye Venezia, Olaszország.

 3. A.S.MET SNC

  Olaszország

  A A.S.MET SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, zománcozott. Tevékenykedik a következő ágazatokban is outdoor metal furniture, és metal furniture for the home. Székhelye TORINO, Olaszország.

 4. HATS HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  A HATS HANDELSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, acélból és fémből, Háztartási cikkek, zománcozott, Háztartási cikkek, acélból és fémből, és Háztartási cikkek, zománcozott. Székhelye Ludwigsfelde, Németország.

 5. TRIA KITCHENWARES

  Törökország

  A TRIA KITCHENWARES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, zománcozott. Székhelye Kahramanmaras, Törökország.

 6. YIWU CITY LONGFEI IMPORT&EXPORT CO.,LTD

  Kína

  A YIWU CITY LONGFEI IMPORT&EXPORT CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, zománcozott. Székhelye Yiwu City, Kína.

 7. BAUMGARTEN HANDLE SYSTEMS KG

  Németország

  A BAUMGARTEN HANDLE SYSTEMS KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, zománcozott, Műanyagok - háztartási cikkek, Háztartási cikkek, zománcozott, és Műanyagok - háztartási cikkek. Székhelye Neunkirchen, Németország.

 8. NTONTOS INDUSTRY HEATING PRODUCTS

  Görögország

  A NTONTOS INDUSTRY HEATING PRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, zománcozott. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stoves, és traditional wood stoves. Székhelye Trikala, Görögország.

 1. KARAKOY IC VE DIS TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A KARAKOY IC VE DIS TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, zománcozott. Tevékenykedik a következő ágazatokban is enamel paints, és non-stick pan. Székhelye GAZIANTEP, Törökország.

 2. PENGO S.P.A.

  Olaszország

  A PENGO S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek alumíniumból, Háztartási cikkek, zománcozott, Háztartási cikkek alumíniumból, és Háztartási cikkek, zománcozott. Székhelye Bassano Del Grappa, Olaszország.

 3. GZS GROßVERTRIEB FÜR HAUSRATBEDARF GMBH

  Németország

  A GZS GROßVERTRIEB FÜR HAUSRATBEDARF GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamos háztartási gépek - kis gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, zománcozott, Háztartási cikkek acélból, Háztartási cikkek, zománcozott, és Háztartási cikkek acélból. Székhelye Genderkingen, Németország.

 4. HAUSTECHNIK JORDAN GMBH ELEKTRO- UND HEIZUNGSBAU

  Németország

  A HAUSTECHNIK JORDAN GMBH ELEKTRO- UND HEIZUNGSBAU, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konyhák - bútorok, Háztartási cikkek, zománcozott, Konyhák - bútorok, és Háztartási cikkek, zománcozott. Székhelye Weilerswist, Németország.

 5. ALLUFLON S.P.A.

  Olaszország

  A ALLUFLON S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek alumíniumból, Háztartási cikkek, zománcozott, Háztartási cikkek alumíniumból, és Háztartási cikkek, zománcozott. Székhelye Mondavio, Olaszország.

 6. KONEX SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A KONEX SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - háztartási cikkek, Háztartási cikkek, zománcozott, Műanyagok - háztartási cikkek, és Háztartási cikkek, zománcozott. Székhelye Lodz, Lengyelország.

 7. EMAILLERIE NORMANDE

  Franciaország

  A EMAILLERIE NORMANDE, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táblák, jelzőtáblák, Háztartási cikkek, zománcozott, Táblák, jelzőtáblák, és Háztartási cikkek, zománcozott. Székhelye Thury Harcourt, Franciaország.

 8. GUNES KATMER MADENI ESYA SAN.TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A GUNES KATMER MADENI ESYA SAN.TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, zománcozott. Székhelye Kayseri, Törökország.

 9. ENART EMAYE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A ENART EMAYE SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, zománcozott. Tevékenykedik a következő ágazatokban is enamel paints, és enamelling. Székhelye Kayseri, Törökország.

 10. METALTEX ITALIA S.P.A.

  Olaszország

  A METALTEX ITALIA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek alumíniumból, Háztartási cikkek, zománcozott, Háztartási cikkek alumíniumból, és Háztartási cikkek, zománcozott. Székhelye Maslianico, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes