• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • háztartási cikkek- acélból és fémből

A keresés eredménye

Háztartási cikkek- acélból és fémből - Import export

 1. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Carl Schmidt Sohn AG – tradition since 1829. Carl Schmidt was a qualified blacksmith when he founded CARL SCHMIDT SOHN together with his son in 1829. Its name would go around the world, would become a brand and endures to this day. In its early days, the young company initially specialised in the manufacture of swords. Thanks to its geographic location next to the Wupper river and the local deposits of iron ore and wood for coal, the city of Solingen in western Germany had ideal conditions for metalworking. At the time, no-one could have suspected that Solingen would some day become the centre of the cutting tool industry and that "made in Solingen" would become synonymous with outstanding products and first-rate quality all over the world. Carl Schmidt and his son ran the company extremely successfully from the outset. After just a year, they employed 100 blacksmiths, grinders and labourers. Its close proximity to the city of Cologne is virtually perfect for its extensive bulk production and distribution because Cologne is currently one of the largest and most prosperous trading centres in Germany. This meant that products from CARL SCHMIDT SOHN travelled all around the world from the beginning. Cutting tools from Solingen would soon be considered as hallmarks of the best quality and workmanship. What's more, it achieved this reputation at a time when it took a lot of time for news to spread. Today, customers are simply impressed by the quality and excellence of swords, sabres, knives and shears from Solingen.

 2. ALPFA GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ALPFA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Székhelye Altendiez, Németország.

 3. PROBLECH BLECHBEARBEITUNGS- UND KONSTRUKTIONS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PROBLECH BLECHBEARBEITUNGS- UND KONSTRUKTIONS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Székhelye Berlin, Németország.

 4. VIZYONER ELEKTRONIK VE DIS TIC LTD. STI.

  Törökország

  A VIZYONER ELEKTRONIK VE DIS TIC LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is german translations, Kitchenware, és home textile products. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. KARL WEIS U. CIE GMBH

  Németország

  A KARL WEIS U. CIE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kitchen items, stainless steel, és kitchen accessories. Székhelye Murr, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TEKNIKTEL AKSESUAR

  Törökország

  A TEKNIKTEL AKSESUAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shopping trolleys, metal baskets for shops, kitchen accessories, és bathroom accessories. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. STR TRABAJOS METÁLICOS

  Spanyolország

  A STR TRABAJOS METÁLICOS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kovácsmunkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, acélból és fémből, metal structures, Háztartási cikkek, acélból és fémből, és welding. Székhelye Santa Margarida De Montbui-Igualada, Spanyolország.

 3. MAWA GMBH / KLEIDERBÜGEL HERSTELLER

  Németország

  A MAWA GMBH / KLEIDERBÜGEL HERSTELLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Clothes hangers for shop fitters, solid wood clothes hangers, Biodegradable clothes hangers, és hooks. Székhelye Pfaffenhofen, Németország.

 4. VICOGO GMBH

  Németország

  A VICOGO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Székhelye Oldenburg, Németország.

 5. SALVINELLI (S.R.L.)

  Olaszország

  A SALVINELLI (S.R.L.), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Knives, crockery, és Kitchenware. Székhelye Lumezzane, Olaszország.

 1. VEHA METAL

  Törökország

  A VEHA METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, és contract manufacturing. Székhelye Bursa, Törökország.

 2. ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH

  Németország

  A ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - háztartási cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, acélból és fémből, Háztartási cikkek alumíniumból, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Háztartási cikkek alumíniumból, electric mills, és cold drink dispensers. Székhelye Mannheim, Németország.

 1. POMOMETAL

  Görögország

  A POMOMETAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is big handles, és aluminium and steel handles. Székhelye Atenas, Görögország.

 2. SFYGA ALUMINIUM

  Görögország

  A SFYGA ALUMINIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek alumíniumból, Háztartási cikkek alumíniumból, saucepans, és Special aluminium structures. Székhelye Peristeri, Görögország.

 3. BUNK BED MANUFACTURERS - TURKEY

  Törökország

  A BUNK BED MANUFACTURERS - TURKEY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémből készült bútorok, Rugós ágykeretek, Fémből készült bútorok, bunk beds, Rugós ágykeretek, és metal beds. Székhelye Export@rivals.com.tr, Törökország.

 4. VIS'ART

  Törökország

  A VIS'ART, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wall clocks, wall decorations, és sewing tables. Székhelye Merkezefendi, Törökország.

 5. LASERTEC FABER GMBH

  Németország

  A LASERTEC FABER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Székhelye Herzebrock-Clarholz, Németország.

 6. ZENA AG

  Svájc

  A ZENA AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Székhelye Affoltern Am Albis, Svájc.

 7. DE BUYER INDUSTRIES

  Franciaország

  A DE BUYER INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kitchenware, Kitchen utensils - metal, elastomers, és Plastic kitchenware. Székhelye Le Val D Ajol, Franciaország.

 8. BULEX

  Belgium

  A BULEX, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, Evőeszközök, heating boilers, Renewable energies, és boilers. Székhelye Drongenbos, Belgium.

 1. BROOKS FORGINGS LTD

  Egyesült Királyság

  A BROOKS FORGINGS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyedi készítésű tőcsavarok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, acélból és fémből, és Háztartási cikkek, acélból és fémből. Székhelye Cradley Heath, Egyesült Királyság.

 2. SAUVIC BENELUX

  Hollandia

  A SAUVIC BENELUX, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Székhelye Leersum, Hollandia.

 3. EDDA TURKEY HOME APPLIANCES

  Törökország

  A EDDA TURKEY HOME APPLIANCES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. CONSTRUCTIONS INOXYDABLES PASCAL BADET SA

  Franciaország

  A CONSTRUCTIONS INOXYDABLES PASCAL BADET SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari csövek, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Ipari csövek, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Engineering - pipework, és construction of pipes and tubing. Székhelye Laiz, Franciaország.

 5. BEMEDE

  Spanyolország

  A BEMEDE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal furniture for the home. Székhelye Abrera, Spanyolország.

 6. APOK

  Belgium

  A APOK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, Tetőfedő anyagok, Tetőcserép égetett agyagból, Evőeszközök, Tetőfedő anyagok, és Tetőcserép égetett agyagból. Székhelye Kampenhout, Belgium.

 7. HOTO SCHUHREPARATUR - SCHLÜSSELDIENST R. SCHNEIDER & M. SINSKE GBR

  Németország

  A HOTO SCHUHREPARATUR - SCHLÜSSELDIENST R. SCHNEIDER & M. SINSKE GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táblák, jelzőtáblák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zárak, reteszek és kulcsok, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Bélyegzők és pecsétek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Zárak, reteszek és kulcsok, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Bélyegzők és pecsétek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Erfurt, Németország.

 8. BRANGE ENVIRONNEMENT

  Franciaország

  A BRANGE ENVIRONNEMENT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Székhelye Bias, Franciaország.

 9. BRABANTIA S&L BELGIUM

  Belgium

  A BRABANTIA S&L BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Evőeszközök, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, cooking plant and equipment for the food and preserves industry, és drying chambers. Székhelye Overpelt, Belgium.

 10. AMC INTERNATIONAL EDELSTAHL KOCHGESCHIRR

  Svájc

  A AMC INTERNATIONAL EDELSTAHL KOCHGESCHIRR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pans. Székhelye Rotkreuz, Svájc.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Háztartási cikkek- acélból és fémből - Import export

Találatok száma

5197 Vállalat