• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • háztartási cikkek vörösrézből

A keresés eredménye

Háztartási cikkek vörösrézből - Import export

 1. CU ARTIGIANA SRL PENTOLE IN RAME DI MERONE PASQUALE

  Olaszország

  A CU ARTIGIANA SRL PENTOLE IN RAME DI MERONE PASQUALE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek vörösrézből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is copper pot, frying pans, objects, és moulds for sweets. Székhelye Sant'anastasia, Olaszország.

 2. TURNA BAKIR ENDUSTRIYEL MUTFAK EŞYALARI

  Törökország

  A TURNA BAKIR ENDUSTRIYEL MUTFAK EŞYALARI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Konyhai tűzhelyek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek vörösrézből, Üveg, Háztartási cikkek vörösrézből, és Üveg. Székhelye Kahramanmaraş, Törökország.

 3. FALK CULINAIR

  Belgium

  A FALK CULINAIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek vörösrézből, Háztartási cikkek vörösrézből, saucepans, és pots. Székhelye Wespelaar, Belgium.

 4. EDIMATE S.A.R.L.

  Franciaország

  A EDIMATE S.A.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek vörösrézből, decorations and illuminations, interior decoration, Champagne buckets, és Háztartási cikkek vörösrézből. Székhelye Vaudes, Franciaország.

 5. FOSHAN WEICHANG BATHROOM ACCESSORIES CO., LTD.

  Kína

  A FOSHAN WEICHANG BATHROOM ACCESSORIES CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek vörösrézből. Székhelye Foshan, Kína.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SAGACITY SANITARY WARE CO., LTD

  Kína

  A SAGACITY SANITARY WARE CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek vörösrézből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bathroom accessories. Székhelye Shanghai, Kína.

 2. NULLUM ISTANBUL

  Törökország

  A NULLUM ISTANBUL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek vörösrézből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is copper. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. LOKMACIM GIDA INS. SAN. VE TIC. LTD. STI

  Törökország

  A LOKMACIM GIDA INS. SAN. VE TIC. LTD. STI, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek vörösrézből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is leather gift articles. Székhelye Mersin, Törökország.

 4. PILOT HOUSEWARES (U.K.) LIMITED

  Egyesült Királyság

  A PILOT HOUSEWARES (U.K.) LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek vörösrézből, és Háztartási cikkek vörösrézből. Székhelye Nottingham, Egyesült Királyság.

 5. ABM KUPRAL KFT

  Magyarország

  A ABM KUPRAL KFT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek vörösrézből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézcsövek, és Vörösrézcsövek. Székhelye Budapest, Magyarország.

 1. NULLUM ISTANBUL

  Törökország

  A NULLUM ISTANBUL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek vörösrézből. Székhelye Kadiköy, Törökország.

 2. PERLWITZ GMBH

  Németország

  A PERLWITZ GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek vörösrézből, és Háztartási cikkek vörösrézből. Székhelye Fichtenhöhe, Németország.

 1. GÜNER EKSPORT SAN. TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A GÜNER EKSPORT SAN. TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek vörösrézből, és Háztartási cikkek vörösrézből. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. HANDELSVERTRETUNGEN PETER KRAFFT GMBH

  Németország

  A HANDELSVERTRETUNGEN PETER KRAFFT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek vörösrézből. Székhelye Steinenbronn, Németország.

 3. MOSTON METALURJI DOKUM MAKINE SANAYI LTD STI

  Törökország

  A MOSTON METALURJI DOKUM MAKINE SANAYI LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek vörösrézből, és Háztartási cikkek vörösrézből. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 4. GRANDI MAGAZZINI EMILIANI S.R.L. OPPURE:* G.M.E. S.R.L.

  Olaszország

 5. BAKER BROTHERS LIMITED

  Egyesült Királyság