• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • háztartási cikkek alumíniumból

A keresés eredménye

Háztartási cikkek alumíniumból - Import export

 1. ZECCHI BOTTEGA D'ARTE CASA

  Olaszország

  A ZECCHI BOTTEGA D'ARTE CASA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek alumíniumból, gift items, bonbonniere, Háztartási cikkek alumíniumból, és complementary furnishings. Székhelye Cento, Olaszország.

 2. ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH

  Németország

  A ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - háztartási cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, acélból és fémből, Háztartási cikkek alumíniumból, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Háztartási cikkek alumíniumból, electric mills, és cold drink dispensers. Székhelye Mannheim, Németország.

 3. SFYGA ALUMINIUM

  Görögország

  A SFYGA ALUMINIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek alumíniumból, Háztartási cikkek alumíniumból, saucepans, és Special aluminium structures. Székhelye Peristeri, Görögország.

 4. JOSEF BECKER, BECKLAND-ERZEUGNISSE GMBH & CO.KG, ONLINE -SHOP

  Németország

  A JOSEF BECKER, BECKLAND-ERZEUGNISSE GMBH & CO.KG, ONLINE -SHOP, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is door mats, és Coconut wire-mesh mats. Székhelye Lünen, Németország.

 5. NAVA IDEAS

  Görögország

  A NAVA IDEAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Székhelye Ionia, Thessaloniki, Görögország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. VALIRA

  Spanyolország

  A VALIRA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cooking equipment. Székhelye Reus, Spanyolország.

 2. ANODIZADOS IBERALC,S.L.

  Spanyolország

  A ANODIZADOS IBERALC,S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bathroom accessories, anodised aluminium, és accessories, parts and components for industrial equipment and plants. Székhelye Arrubal, Spanyolország.

 3. ALLINOX

  Belgium

  A ALLINOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pots, pots and pans, kitchen knives, és wok. Székhelye Oostrozebeke, Belgium.

 4. FINEXKIT VENTANAS DE ALUMINIO

  Spanyolország

  A FINEXKIT VENTANAS DE ALUMINIO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Székhelye Albalat Dels Sorells, Spanyolország.

 5. ESLON MUTFAK EŞYALARI

  Törökország

  A ESLON MUTFAK EŞYALARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, acélból és fémből, saucepans, Kitchen utensils - metal, Háztartási cikkek, acélból és fémből, és houseware. Székhelye Kahramanmaraş, Törökország.

 1. BAF PFANNEN

  Németország

  A BAF PFANNEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is braziers, household cooking appliances, és non-stick coverings. Székhelye Kaltennordheim, Németország.

 2. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Törökország

  A SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumíniumfóliák csomagoláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium és ötvözetek, Alumínium tartályok és -borítások, Alumíniumötvözetek, Háztartási cikkek alumíniumból, Alumínium és ötvözetek, Alumínium tartályok és -borítások, Alumíniumötvözetek, és Háztartási cikkek alumíniumból. Székhelye ISTANBUL, Törökország.

 1. PLUS PACK

  Franciaország

  A PLUS PACK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolóvállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripari csomagolások, Műanyag csomagolások, Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből, Háztartási cikkek alumíniumból, Élelmiszeripari csomagolások, Műanyag csomagolások, Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből, és Háztartási cikkek alumíniumból. Székhelye Saint-Germain-En-Laye, Franciaország.

 2. FORZA MAKINA SANAYI V E TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Törökország

  A FORZA MAKINA SANAYI V E TICARET LIMITED ŞIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial processing. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. BISON INDUSTRIAL LIMITED

  Kína

  A BISON INDUSTRIAL LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pressure die casting mould construction, machining aluminium and iron, CNC milling, és high-pressure zinc die-casting. Székhelye Dongguan, Kína.

 4. VIVA PLAST GMBH

  Németország

  A VIVA PLAST GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripari csomagolások, food boxes, és Élelmiszeripari csomagolások. Székhelye Bönen, Németország.

 5. GOLDENWORLD ALUMINIUM COMPANY

  Kína

  A GOLDENWORLD ALUMINIUM COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aluminium accessories for furniture, anodised aluminium, aluminium alloy metallization, és aluminium alloys. Székhelye Foshan, Kína.

 6. GÖKAY MADENI EŞYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A GÖKAY MADENI EŞYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aluminium and stainless steel household articles, és ironing boards. Székhelye Konya, Törökország.

 7. ALUMINIOS GARCÍA LEMA

  Spanyolország

  A ALUMINIOS GARCÍA LEMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aluminium finishing, aluminium kitchen accessories, aluminium frame accessories, és aluminium frame. Székhelye Alcorcón, Spanyolország.

 8. PENCERE SISTEMLERI

  Törökország

  A PENCERE SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. ALUCOREX CANADA

  Kanada

  A ALUCOREX CANADA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium accessories, és aluminum panel. Székhelye Toronto, Kanada.

 2. HING FAT GROUP LTD

  Kína

  A HING FAT GROUP LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumíniumöntödék, Háztartási cikkek alumíniumból, Alumíniumöntödék, Háztartási cikkek alumíniumból, aluminium profile extrusion, és aluminium profiles. Székhelye GUANGDONG PROVINCE, Kína.

 3. ILLA SPA

  Olaszország

  A ILLA SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pots, frying pans, és non-stick pans. Székhelye Noceto, Olaszország.

 4. MIKAPEN

  Törökország

  A MIKAPEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ablakok, Gépek PVC és alumínium ablak és ajtó gyártására, pvc doors, doors, Ablakok, és Gépek PVC és alumínium ablak és ajtó gyártására. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. MEDIA ELECTRO

  Lengyelország

  A MEDIA ELECTRO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Székhelye Glina, Lengyelország.

 6. GRANIT HOME PRODUCTS

  Törökország

  A GRANIT HOME PRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Székhelye Izmir, Törökország.

 7. SHOWROOM HERBE?

  Lengyelország

  A SHOWROOM HERBE?, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 8. A PLISE SINEKLIK SISTEMLERI

  Törökország

  A A PLISE SINEKLIK SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajmarók, Anti-adhesive treatment, Casting units, Talajmarók, és manufacturer of anti-mosquito products. Székhelye Izmir, Törökország.

 9. W&E MESSERKONTOR SOLINGEN WWW.SOLINGER-BUCKELMESSER.DE

  Németország

  A W&E MESSERKONTOR SOLINGEN WWW.SOLINGER-BUCKELMESSER.DE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek alumíniumból, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Vágóeszközök, háztartási, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Háztartási cikkek alumíniumból, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Vágóeszközök, háztartási, és Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Székhelye Solingen, Németország.

 10. US Brown Bear Inc.

  Taiwan Kínai köztársaság

  A US Brown Bear Inc., tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tv supports. Székhelye Kaohsiung, Taiwan Kínai köztársaság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Háztartási cikkek alumíniumból - Import export

Találatok száma

179 Vállalat