• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • háziállatok

A keresés eredménye

Háziállatok - Import export

 1. THE PETFOOD COMPANY B.V.

  Hollandia

  Verified by europages badge

  Discover CHAMP, an exceptional dog food brand that offers quality at an export-friendly price. CHAMP is precision engineered and meets strict ISO 9001 and H.A.C.C.P. In particular, our formulations align seamlessly with the demanding US NRC and Aafco standards, underlining our commitment to meeting the highest benchmarks. CHAMP features a superior composition of high-quality proteins and fats, carefully balanced to provide your dog with the optimal mix of nutrition. Essential vitamins are integrated, ensuring a complete and well-rounded diet. Through a skillful combination of raw materials and an extrusion process, CHAMP achieves exceptional digestibility, paving the way for better nutrient absorption. The high-tech production techniques used in crafting CHAMP, combined with the selection of ingredients, guarantee a palatability that dogs love to embrace. CHAMP is the preferred choice for dog owners looking for a dry food range that energizes and stimulates their dog. In addition to consumers, CHAMP also targets professionals in various fields, including institutions such as military and police units. Breeders and retail chains also rely on the consistent quality and reliability of CHAMP. Champ is available daily in 22 countries such as Egypt, Saudia Arabia, Qatar, Kuwait, Malasia To learn more about CHAMP and our offer, we invite you to visit our website. CHAMP THE CHOICE OF PROFESSIONALS.

 2. KAYA HANDELSGÜTER & ROHSTOFFE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KAYA HANDELSGÜTER & ROHSTOFFE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

 3. JOTTI GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A JOTTI GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Székhelye Todtnau, Németország.

 4. K'WOUAFF

  Belgium

  Verified by europages badge

  A K'WOUAFF, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háziállatok, pets, Sale of pet products, Supply of pet products, Háziállatok, animal accessories, dog food, cat food, és Sale of dog food. Székhelye Juprelle, Belgium.

 5. HAVAG GLAS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HAVAG GLAS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Székhelye Wolfsberg, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CATAHOULA LEOPARD DOG

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CATAHOULA LEOPARD DOG, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dogs, Catahoula Leopard Hound, dog breeding, Catahoula Leopard Dog, animal breeding, leopard dog breeding, sale of leopard dogs, breeding of rare dogs, és guard dogs. Székhelye Scano Di Montiferro, Olaszország.

 2. PARAHAMSTER

  Peru

  A PARAHAMSTERONLINE egy olyan társaság, amely az állatok egészségével foglalkozik és gondozza Önt a világon

 3. PETSWORD A.S

  Törökország

  A PETSWORD A.S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kisállattartási szükségletek, foodstuffs for pets, induction trolley, Kisállattartási szükségletek, és accessories for pets. Székhelye Samsun, Törökország.

 4. PETCALVIT PET PARROT ACCESORY

  Törökország

  A PETCALVIT PET PARROT ACCESORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is council contract. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. PEGGY HAYVAN SAGLIGI TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A PEGGY HAYVAN SAGLIGI TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyák és macskák - árucikkek, accessories for pets, és Kutyák és macskák - árucikkek. Székhelye Umraniye, Törökország.

 1. PETBOSS EVCIL HAYVAN URUNLERI IMALATI VE TOPTAN TIC. ITH. IHR. PAZ. A.S.

  Törökország

  A PETBOSS EVCIL HAYVAN URUNLERI IMALATI VE TOPTAN TIC. ITH. IHR. PAZ. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kisállattartási szükségletek, Kisállattartási szükségletek, accessories for pets, pet toys, és Pet cloth. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. PEGASUS HEIMTIERBEDARF INH. BARBARA WODTKE

  Németország

  A PEGASUS HEIMTIERBEDARF INH. BARBARA WODTKE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Székhelye Meinersen, Németország.

 1. PET SNACK COMPANY S.L.

  Spanyolország

  A PET SNACK COMPANY S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyák, Macskák, Kisállattartási szükségletek, snacks, Kutyák, Macskák, és Kisállattartási szükségletek. Székhelye Pet Snack Company S.l., Spanyolország.

 2. EDUCATION CANINE VAUD

  Svájc

  A EDUCATION CANINE VAUD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Háziállatok. Székhelye Echichens, Svájc.

 3. LES AMIS DE L'HOMME

  Franciaország

  A LES AMIS DE L'HOMME, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dry food for pets, dog crunchies, cat crunchies, és animal accessories. Székhelye Le Chambon Feugerolles, Franciaország.

 4. PETBOOKING.IT

  Olaszország

  A PETBOOKING.IT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Háziállatok. Székhelye Verona, Olaszország.

 5. EDITION JANKA

  Németország

  A EDITION JANKA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Háziállatok. Székhelye Alzenau, Németország.

 6. POMERANIAN RESIDENCE

  Hollandia

  A POMERANIAN RESIDENCE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Székhelye Heerlen, Hollandia.

 7. GARDEN DOG HOUSE

  Törökország

  A GARDEN DOG HOUSE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dog accessory. Székhelye Antalya, Törökország.

 8. AP PACKAGING SERVICE INH. ANDREAS PROTSCH

  Németország

  A AP PACKAGING SERVICE INH. ANDREAS PROTSCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Székhelye Düsseldorf, Németország.

 1. FASHION FACTORY CO., LTD

  Dél-Korea

  A FASHION FACTORY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories for pets. Székhelye GURI, Dél-Korea.

 2. PRODUSEDINGOSPODARIE.RO

  Románia

  A PRODUSEDINGOSPODARIE.RO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Háziállatok, Gyümölcs, és Háziállatok. Székhelye Bucuresti, Románia.

 3. TGPET

  Törökország

  A TGPET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Macskaeledelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kisállattartási szükségletek, Háziállatok, Kisállattartási szükségletek, Háziállatok, és Inductive components. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. JACHTINSTINCT PROFESSIONEEL

  Hollandia

  A JACHTINSTINCT PROFESSIONEEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Székhelye Nijmegen, Hollandia.

 5. CK9 SCHOOL AND REHOMING CENTRE

  Egyesült Királyság

  A CK9 SCHOOL AND REHOMING CENTRE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pets, dogs, domestic animals, és preparing show dogs. Székhelye Gloucestershire, Egyesült Királyság.

 6. ZOOPLUS PETS

  Ukrajna

  A ZOOPLUS PETS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dogs, persian cats, puppies, és pedigree puppies. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 7. S.R.P.A. VEEWEYDE

  Belgium

  A S.R.P.A. VEEWEYDE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lovak és szamarak, small animals, dogs, cats, és Lovak és szamarak. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 8. GEMMEDELNORD

  Olaszország

  A GEMMEDELNORD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Háziállatok. Székhelye Oggiono Italy, Olaszország.

 9. DIAMONDS4DOGS

  Hollandia

  A DIAMONDS4DOGS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is animal bristles, és dogs. Székhelye Huizen, Hollandia.

 10. MANTO.PET SRL

  Olaszország

  A MANTO.PET SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is granita machines, accessories for pets, és council contract. Székhelye Carobbio Degli Angeli, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Háziállatok - Import export

Találatok száma

8431 Vállalat