• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gyümölcskonzervek

A keresés eredménye

Gyümölcskonzervek - Import export

 1. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunézia

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER is a leading export and production company specialising in sunflower, vegetable, maize and palm oils, and in the manufacture of fruit and vegetable preserves, powdered milk, sauces, and pasta. We are proud to offer you a wide variety of superior quality fresh and frozen products carefully and sustainably cultivated with respect for the environment. Our superior quality oils, including olive oil, sunflower oil and maize oil, are carefully selected for their quality and exceptional flavour. We work with local farmers and international suppliers. Our dedicated team of export and distribution professionals have thorough expertise in this area and can cater for the individual needs of each customer (importers, exporters, wholesalers, purchasing departments, agrifooods industry, etc.). At Eden Farmer, we are committed to providing our customers with the best products, bringing healthy and delicious food to all of our customers in France and our export customers, whilst supporting our local and international suppliers.

 2. TAISI

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A TAISI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is candied fruit, fruit in syrup, preserves, tinned vegetables, marmalades, Stuffed fruits, és Angel Hair. Székhelye Calatayud (zaragoza) España, Spanyolország.

 3. CONSERVAS MEDRANO

  Spanyolország

  A CONSERVAS MEDRANO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségkonzervek, Zöldségkonzervek, rice dishes or ready meals, és regional dishes and specialities. Székhelye Tudela, Spanyolország.

 4. MELETIADIS S.A

  Görögország

  A MELETIADIS S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sugar, és chocolate with hazelnuts. Székhelye Thessaloniki, Görögország.

 5. ALACAM AGRI

  Törökország

  A ALACAM AGRI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek, fresh fruit, Gyümölcskonzervek, apple trading, és figs. Székhelye Cay, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Németország

  A OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldségkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, Gyümölcskonzervek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Halkonzervek, Gyümölcskonzervek, Espresso coffees, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Augsburg, Németország.

 2. VIDECA

  Spanyolország

  A VIDECA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek, és Gyümölcskonzervek. Székhelye Villanueva De Castellón-Valencia, Spanyolország.

 3. SABORES DEL GUIJO

  Spanyolország

  A SABORES DEL GUIJO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marmalades. Székhelye Guijo De Santa Bárbara, Spanyolország.

 4. WECKONLINE INTERNATIONAL

  Hollandia

  A WECKONLINE INTERNATIONAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek. Székhelye Daarlerveen, Hollandia.

 5. CULINARI MUNDI

  Franciaország

  A CULINARI MUNDI, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Import / export - élelmiszertermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényi olajok, Gyümölcskonzervek, Növényi olajok, és Gyümölcskonzervek. Székhelye Vannes, Franciaország.

 1. FRUCOPASA

  Spanyolország

  A FRUCOPASA, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek, Gyümölcskonzervek, preserves, preserves, és fruit chutneys. Székhelye BINACED - HUESCA, Spanyolország.

 2. HOTTLET INTERNATIONAL AGENCIES

  Belgium

  A HOTTLET INTERNATIONAL AGENCIES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségkonzervek, Gyümölcskonzervek, preserved foodstuffs, Zöldségkonzervek, canned stewed fruit, és Gyümölcskonzervek. Székhelye Hove, Belgium.

 1. CONSERVES GUINTRAND SA

  Franciaország

  A CONSERVES GUINTRAND SA, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségkonzervek, Zöldségkonzervek, és pears. Székhelye Carpentras, Franciaország.

 2. ALFA-NISTRU SA

  Moldávia

  A ALFA-NISTRU SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek, és Gyümölcskonzervek. Székhelye Soroca, Moldávia.

 3. MERMELADAS BUBUB S.L.U.

  Spanyolország

  A MERMELADAS BUBUB S.L.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek. Székhelye Bulbuente (zaragoza), Spanyolország.

 4. PACIFIC OCEAN KFT

  Magyarország

  A PACIFIC OCEAN KFT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diabetic food, marmalades, és sauces for cakes. Székhelye Vac, Magyarország.

 5. PLEXIMS SRL

  Moldávia

  A PLEXIMS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek, fresh fruit, és Gyümölcskonzervek. Székhelye Chisinau, Moldávia.

 6. CASA DO VALE - FLAVOURS

  Portugália

  A CASA DO VALE - FLAVOURS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek. Székhelye Porto, Portugália.

 7. FABRICA DE CONSERVE DIN CALARASI SA

  Moldávia

  A FABRICA DE CONSERVE DIN CALARASI SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fruit coulis. Székhelye Calarasi, Moldávia.

 8. HAPPYMAMA

  Olaszország

  A HAPPYMAMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek és dzsemek, ORGANIC fruit compotes, Gyümölcskonzervek és dzsemek, és Preserves, jams and marmalades. Székhelye Cavriago, Olaszország.

 1. VEGAVIVA

  Spanyolország

  A VEGAVIVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek. Székhelye Cullar Vega , Granada, Spanyolország.

 2. DONELLO FOOD

  Törökország

  A DONELLO FOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ecological jams. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O.

  Szlovákia

  A DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, fűszerkivonatok, Zöldségkonzervek, Gyümölcskonzervek, Húskonzervek, Fűszerek, fűszerkivonatok, Zöldségkonzervek, Gyümölcskonzervek, és Húskonzervek. Székhelye Kvetoslavov , Szlovákia.

 4. WILKIN & SONS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A WILKIN & SONS LIMITED, tevékenységi ágazata Méz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek és dzsemek, Gyümölcskonzervek, Gyümölcskonzervek és dzsemek, és Gyümölcskonzervek. Székhelye Tiptree, Egyesült Királyság.

 5. EYA ORGANIK

  Törökország

  A EYA ORGANIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcslevek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek, stewed fruit, és Gyümölcskonzervek. Székhelye Afyonkarahisar, Törökország.

 6. SA NISTRU-OLANESTI

  Moldávia

  A SA NISTRU-OLANESTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek. Székhelye Raionul Stefan Voda, Moldávia.

 7. FRANCISCO MORENO

  Spanyolország

  A FRANCISCO MORENO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fruit chutneys, és candied fruit. Székhelye Calahorra, Spanyolország.

 8. JOLLY JOCKER LLC

  Belorusszia

  A JOLLY JOCKER LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 9. BENNINGER & STREIT E.K.

  Németország

  A BENNINGER & STREIT E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek, Fagyasztva szárított gyümölcs, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Gyümölcskonzervek, Fagyasztva szárított gyümölcs, és Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Székhelye Köln, Németország.

 10. RUCHEY S.L.

  Spanyolország

  A RUCHEY S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is medlars, és packed medlars. Székhelye Callosa De Ensarrià, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes