• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gyümölcskonzervek és dzsemek

A keresés eredménye

Gyümölcskonzervek és dzsemek - Import export

 1. CLEMENT FAUGIER

  Franciaország

  Verified by europages badge

  Clément Faugier at Privas in the Ardèche: we've been producing and selling all chestnut based products since 1882: : chestnut ice cream, Ardèche chestnut cream. We produce and sell Marpom's, a mix of chestnut cream and mashed potato. Range of organic products. Clément Faugier now provides frozen fruit and vegetable puree, plain portionable frozen chestnut purée, in the form of 8 or 15 pallets.

 2. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Hollandia

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader is the expert in onions. We are immersed in onion cultivation with our specialised sorting and packing station. Onions are sorted at a capacity of 75 tons per hour. High-tech equipment combined with craftsmanship ensures that the FlevoTrade onion is globally renowned for its quality. Additionally, FlevoTrade offers a wide range of 'shelf-ready' products under its own brand. Thanks to years of experience in import and export, our products are carefully selected and exported to over 70 countries worldwide. Situated in Flevoland, the Netherlands, we provide quality in-house service and extensive storage capacity. Due to our global network, we manage logistics from field to customer, guaranteeing a worldwide taste of quality.

 3. MAISON NIALÉ

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MAISON NIALÉ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, Igazságos kereskedelem, Gasztronómia - különlegességek, Kávé, tea, Fűszerek, Igazságos kereskedelem, Gasztronómia - különlegességek, és Kávé, tea. Székhelye Gennevilliers, Franciaország.

 4. LA FRANCOMTOISE DE CONFITURERIE - CONFITURES ARTISANALES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LA FRANCOMTOISE DE CONFITURERIE - CONFITURES ARTISANALES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Székhelye Marnay, Franciaország.

 5. COMME UN ZEST DE GOURMANDISE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A COMME UN ZEST DE GOURMANDISE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ellátás, élelmezés, Reklámajándékok, Gasztronómia - különlegességek, Élelmiszer - import / export, Ellátás, élelmezés, Reklámajándékok, Gasztronómia - különlegességek, és Élelmiszer - import / export. Székhelye Lyon, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BIOSOLNATURA SRL

  Olaszország

  A BIOSOLNATURA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Székhelye Carlentini, Olaszország.

 2. ANTALYA RECELLERI

  Törökország

  A ANTALYA RECELLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Székhelye Antalya, Törökország.

 3. HANDS ON EARTH LDA.

  Portugália

  A HANDS ON EARTH LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Biológiai - élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer - import / export, Fűszerek, fűszerkivonatok, Gyümölcskonzervek és dzsemek, Élelmiszer - import / export, infusions and herbal teas, Fűszerek, fűszerkivonatok, és Gyümölcskonzervek és dzsemek. Székhelye São Pedro De Oliveira, Portugália.

 4. SAFRUNAT SL

  Spanyolország

  A SAFRUNAT SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Székhelye Campllong, Spanyolország.

 5. ALIMENTOS CARNICOS DE EXTREMADURA ALICEX

  Spanyolország

  A ALIMENTOS CARNICOS DE EXTREMADURA ALICEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek és dzsemek, Coffee pods, Gyümölcskonzervek és dzsemek, single dose fillers, és Tomato paste. Székhelye Jerez De Los Caballeros-Badajoz, Spanyolország.

 1. CONSERVAS RAJOPE

  Spanyolország

  A CONSERVAS RAJOPE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Székhelye Quel-La Rioja, Spanyolország.

 2. SABORES DE ANABEL GASTRONOMIA Y CATERING, S.L.

  Spanyolország

  A SABORES DE ANABEL GASTRONOMIA Y CATERING, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marmalades, és extra virgin olive oil. Székhelye Catarroja, Spanyolország.

 1. BIOLOKLOCK

  Franciaország

  A BIOLOKLOCK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek és dzsemek, biological marmalade, Ecological jams, Gyümölcskonzervek és dzsemek, és spreadable fruit creams. Székhelye Montpezat D'agenais, Franciaország.

 2. AZ. AGR. SI.GI. S.A.S.

  Olaszország

  A AZ. AGR. SI.GI. S.A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is organic farming preserves, small-scale manufacture, preserves, és sweet wine. Székhelye Macerata, Olaszország.

 3. VIDECA

  Spanyolország

  A VIDECA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek, és Gyümölcskonzervek. Székhelye Villanueva De Castellón-Valencia, Spanyolország.

 4. MINGABIO GMBH & CO. KG

  Németország

  A MINGABIO GMBH & CO. KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Gyümölcskonzervek és dzsemek, Élelmiszer - import / export, Gyümölcs, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Gyümölcskonzervek és dzsemek, és Élelmiszer - import / export. Székhelye München, Németország.

 5. DOUCEUR PLAISIR ET GOURMANDISES

  Franciaország

  A DOUCEUR PLAISIR ET GOURMANDISES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Minőségi táplálkozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek és dzsemek, Kávé, tea, Gyümölcskonzervek és dzsemek, Delicatessen products, Kávé, tea, és chocolate gift boxes. Székhelye Saint Georges Sur Loire, Franciaország.

 6. UNISTAR TREJD

  Észak-Macedónia

  A UNISTAR TREJD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fruit preserves, spreadable vegetable creams, és preserved foodstuffs. Székhelye Veles, Észak-Macedónia.

 7. SUN & FRUITS

  Spanyolország

  A SUN & FRUITS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hand-crafted production, és organic fruit. Székhelye Sant Hipòlit De Voltregà, Spanyolország.

 8. BRUNIA

  Olaszország

  A BRUNIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Székhelye Paternò, Olaszország.

 1. BAKBEL EUROPE

  Belgium

  A BAKBEL EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fodder. Székhelye Seneffe, Belgium.

 2. FRUCOPASA

  Spanyolország

  A FRUCOPASA, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek, Gyümölcskonzervek, preserves, preserves, és fruit chutneys. Székhelye BINACED - HUESCA, Spanyolország.

 3. VARANLAR

  Törökország

  A VARANLAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is clear honey, cooking vinegar, és pomegranates. Székhelye Şianliurfa, Törökország.

 4. OLIVIERS ET CO

  Franciaország

  A OLIVIERS ET CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűszerek, fűszerkivonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kozmetikumok, Olívaolaj, Import / export - élelmiszertermékek, Gyümölcskonzervek és dzsemek, Kozmetikumok, Olívaolaj, Import / export - élelmiszertermékek, és Gyümölcskonzervek és dzsemek. Székhelye Mane, Franciaország.

 5. MND KAHVALTILIK GIDA SAN VE TIC AS

  Törökország

  A MND KAHVALTILIK GIDA SAN VE TIC AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is preserves. Székhelye Ankara, Törökország.

 6. SC CAMARA LUI TOMITA SRL

  Románia

  A SC CAMARA LUI TOMITA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Melegházi zöldségek, Hőkezelt konzervek, Gyümölcs- és zöldséglevek, Gyümölcs, Melegházi zöldségek, Hőkezelt konzervek, és Gyümölcs- és zöldséglevek. Székhelye Rasnov, Románia.

 7. DOGTAT GIDA URETIM SAN. TIC. A.S

  Törökország

  A DOGTAT GIDA URETIM SAN. TIC. A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Székhelye Kartepe, Törökország.

 8. TIENDAS CASA ALONSO

  Spanyolország

  A TIENDAS CASA ALONSO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is extra virgin olive oil. Székhelye Guijo De Santa Bárbara, Spanyolország.

 9. ROUCADIL

  Franciaország

  A ROUCADIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aszaltgyümölcs, és Aszaltgyümölcs. Székhelye Montayral, Franciaország.

 10. ORGANIKADAN

  Törökország

  A ORGANIKADAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diabetic food, és fruit chutneys. Székhelye Denizli, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes