• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gyümölcskonzervek és dzsemek

A keresés eredménye

Gyümölcskonzervek és dzsemek - Import export

 1. CLEMENT FAUGIER

  Franciaország

  Verified by europages badge

  Clément Faugier at Privas in the Ardèche: we've been producing and selling all chestnut based products since 1882: : chestnut ice cream, Ardèche chestnut cream. We produce and sell Marpom's, a mix of chestnut cream and mashed potato. Range of organic products. Clément Faugier now provides frozen fruit and vegetable puree, plain portionable frozen chestnut purée, in the form of 8 or 15 pallets.

 2. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Hollandia

  Verified by europages badge

  A FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import / export - élelmiszertermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojás, Burgonya, krumpli, Mezőgazdasági termékek - import / export, Sajt, Gyümölcskonzervek és dzsemek, Mezőgazdaság, agricultural products, rice, és wholesale foodstuffs. Székhelye Dronten, Hollandia.

 3. COMME UN ZEST DE GOURMANDISE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A COMME UN ZEST DE GOURMANDISE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ellátás, élelmezés, Reklámajándékok, Gasztronómia - különlegességek, Élelmiszer - import / export, Ellátás, élelmezés, Reklámajándékok, Gasztronómia - különlegességek, és Élelmiszer - import / export. Székhelye Lyon, Franciaország.

 4. MAISON NIALÉ

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MAISON NIALÉ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, Igazságos kereskedelem, Gasztronómia - különlegességek, Kávé, tea, Fűszerek, Igazságos kereskedelem, Gasztronómia - különlegességek, és Kávé, tea. Székhelye Gennevilliers, Franciaország.

 5. ANTALYA RECELLERI

  Törökország

  A ANTALYA RECELLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Székhelye Antalya, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SAFRUNAT SL

  Spanyolország

  A SAFRUNAT SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Székhelye Campllong, Spanyolország.

 2. BIOSOLNATURA SRL

  Olaszország

  A BIOSOLNATURA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Székhelye Carlentini, Olaszország.

 3. HANDS ON EARTH LDA.

  Portugália

  A HANDS ON EARTH LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Biológiai - élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer - import / export, Fűszerek, fűszerkivonatok, Gyümölcskonzervek és dzsemek, Élelmiszer - import / export, infusions and herbal teas, Fűszerek, fűszerkivonatok, és Gyümölcskonzervek és dzsemek. Székhelye São Pedro De Oliveira, Portugália.

 4. SABORES DE ANABEL GASTRONOMIA Y CATERING, S.L.

  Spanyolország

  A SABORES DE ANABEL GASTRONOMIA Y CATERING, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marmalades, és extra virgin olive oil. Székhelye Catarroja, Spanyolország.

 5. ALIMENTOS CARNICOS DE EXTREMADURA ALICEX

  Spanyolország

  A ALIMENTOS CARNICOS DE EXTREMADURA ALICEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek és dzsemek, Coffee pods, Gyümölcskonzervek és dzsemek, single dose fillers, és Tomato paste. Székhelye Jerez De Los Caballeros-Badajoz, Spanyolország.

 1. CONSERVAS RAJOPE

  Spanyolország

  A CONSERVAS RAJOPE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Székhelye Quel-La Rioja, Spanyolország.

 2. BIOLOKLOCK

  Franciaország

  A BIOLOKLOCK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek és dzsemek, biological marmalade, Ecological jams, Gyümölcskonzervek és dzsemek, és spreadable fruit creams. Székhelye Montpezat D'agenais, Franciaország.

 1. AZ. AGR. SI.GI. S.A.S.

  Olaszország

  A AZ. AGR. SI.GI. S.A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is organic farming preserves, small-scale manufacture, preserves, és sweet wine. Székhelye Macerata, Olaszország.

 2. VIDECA

  Spanyolország

  A VIDECA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek, és Gyümölcskonzervek. Székhelye Villanueva De Castellón-Valencia, Spanyolország.

 3. DOUCEUR PLAISIR ET GOURMANDISES

  Franciaország

  A DOUCEUR PLAISIR ET GOURMANDISES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Minőségi táplálkozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek és dzsemek, Kávé, tea, Gyümölcskonzervek és dzsemek, Delicatessen products, Kávé, tea, és chocolate gift boxes. Székhelye Saint Georges Sur Loire, Franciaország.

 4. MINGABIO GMBH & CO. KG

  Németország

  A MINGABIO GMBH & CO. KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Gyümölcskonzervek és dzsemek, Élelmiszer - import / export, Gyümölcs, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Gyümölcskonzervek és dzsemek, és Élelmiszer - import / export. Székhelye München, Németország.

 5. SUN & FRUITS

  Spanyolország

  A SUN & FRUITS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hand-crafted production, és organic fruit. Székhelye Sant Hipòlit De Voltregà, Spanyolország.

 6. GILAN GABALA KONSERV ZAVODU LLC

  Azerbajdzsán

  A GILAN GABALA KONSERV ZAVODU LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcslevek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek és dzsemek, Production of high-quality fresh fruit juices, fresh drink with pomegranate extract base, és Gyümölcskonzervek és dzsemek. Székhelye Baku, Azerbajdzsán.

 7. UNISTAR TREJD

  Észak-Macedónia

  A UNISTAR TREJD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fruit preserves, spreadable vegetable creams, és preserved foodstuffs. Székhelye Veles, Észak-Macedónia.

 8. LES CONFITURES DU CLOCHER

  Franciaország

  A LES CONFITURES DU CLOCHER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Székhelye Ars En Re, Franciaország.

 1. TIENDAS CASA ALONSO

  Spanyolország

  A TIENDAS CASA ALONSO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is extra virgin olive oil. Székhelye Guijo De Santa Bárbara, Spanyolország.

 2. FRUCOPASA

  Spanyolország

  A FRUCOPASA, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek, Gyümölcskonzervek, preserves, preserves, és fruit chutneys. Székhelye BINACED - HUESCA, Spanyolország.

 3. BRUNIA

  Olaszország

  A BRUNIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Székhelye Paternò, Olaszország.

 4. CESARIN SPA

  Olaszország

  A CESARIN SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is candied fruit, preserves, és candied fruits. Székhelye Montecchia di Crosara, Olaszország.

 5. ORGANIKADAN

  Törökország

  A ORGANIKADAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diabetic food, és fruit chutneys. Székhelye Denizli, Törökország.

 6. OLIVIERS ET CO

  Franciaország

  A OLIVIERS ET CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűszerek, fűszerkivonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kozmetikumok, Olívaolaj, Import / export - élelmiszertermékek, Gyümölcskonzervek és dzsemek, Kozmetikumok, Olívaolaj, Import / export - élelmiszertermékek, és Gyümölcskonzervek és dzsemek. Székhelye Mane, Franciaország.

 7. MND KAHVALTILIK GIDA SAN VE TIC AS

  Törökország

  A MND KAHVALTILIK GIDA SAN VE TIC AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is preserves. Székhelye Ankara, Törökország.

 8. C.O.P.Y.R.

  Franciaország

  A C.O.P.Y.R., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Seasonings, fruit coulis, és candied fruit. Székhelye Lorp Sentaraille, Franciaország.

 9. KELANI VALLEY CANNERIES LIMITED

  Srí Lanka

  A KELANI VALLEY CANNERIES LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tropical fruit juices. Székhelye Colombo, Srí Lanka.

 10. FRESHCUT S.L.

  Spanyolország

  A FRESHCUT S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Székhelye Vigo, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat:

Szűrök

A keresés eredménye

Gyümölcskonzervek és dzsemek - Import export

Találatok száma

806 Vállalat