• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gyümölcskészítmények

A keresés eredménye

Gyümölcskészítmények - Import export

 1. KASAG SWISS AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  KASAG is a medium-sized industrial company in Langnau in the Swiss region of Emmental. Since 1929, the company has been creating jobs in this region for a qualified skilled workforce. This hilly region in the canton of Bern, endowed with a beautiful landscape, is not just home to the world-renowned cheese with holes, but also to numerous innovative companies that have gained a great reputation globally. KASAG is one of them. Design and construction of devices, containers, pressure vessels, heat exchangers, fractionating columns, assemblies, etc. for the chemical and pharmaceutical industries, as well as food, environmental and bioengineering. Engineering and manufacture of batch cooking plants for producing fruit bases, jams, compotes, marmalades, sauces, vegetables and other foods. Engineering of installations for heat recovery from waste water systems, as well as production and assembly of sewer heat exchangers for different types of sewers.

 2. F2S S.A.S.

  Franciaország

  A F2S S.A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskészítmények, Gyümölcskészítmények, exotic fruit drink and juice, stewed fruit, és fruit coulis. Székhelye Valence, Franciaország.

 3. MNDGIDA

  Törökország

  A MNDGIDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Preserves, jams and marmalades, honey, és breakfast included. Székhelye Kazan/ankara, Törökország.

 4. CATERING WAGNER INH. PETRA DÖRR-WAGNER

  Németország

  A CATERING WAGNER INH. PETRA DÖRR-WAGNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Székhelye Offenbach, Németország.

 5. SOC. AGR. MONTELAURO S.S.

  Olaszország

  A SOC. AGR. MONTELAURO S.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marmalades. Székhelye Monterosso Almo, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. JUICE TRADE (JT) GMBH & CO. KG

  Németország

  A JUICE TRADE (JT) GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Székhelye Hamburg, Németország.

 2. KEYWAN FRUITS

  Törökország

  A KEYWAN FRUITS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Székhelye Dalaman, Törökország.

 3. TIM.CO LLC

  Oroszország

  A TIM.CO LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cukorkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcslevek, Diétás- és biotáplálékok, Gyümölcskészítmények, Szárított (aszalt) gyümölcsök, Gyümölcslevek, Diétás- és biotáplálékok, Gyümölcskészítmények, és Szárított (aszalt) gyümölcsök. Székhelye Moscow, Oroszország.

 4. AGRIPANTEL SNC DI ANDREA PAOLO LA ROSA & CO.

  Olaszország

  A AGRIPANTEL SNC DI ANDREA PAOLO LA ROSA & CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is orange preserves. Székhelye Campobello Di Mazara, Olaszország.

 5. J. ZEJMA & SÖHNE HANDELSGES.M.B.H

  Ausztria

  A J. ZEJMA & SÖHNE HANDELSGES.M.B.H, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Székhelye Groß-Enzersdorf, Ausztria.

 1. MAMMA MIA SRL

  Olaszország

  A MAMMA MIA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spreadable fruit creams, preserves, marmalades, és fruit nectars. Székhelye Siracusa, Olaszország.

 2. CROPSAL SARL

  Franciaország

  A CROPSAL SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Preserves, jams and marmalades, fruit jellies, és preserves. Székhelye Nousty, Franciaország.

 1. EMEK GIDA INC.

  Törökország

  A EMEK GIDA INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Székhelye Konya, Törökország.

 2. GAGET SA

  Franciaország

  A GAGET SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskészítmények, flavouring products for food, caramel, és Gyümölcskészítmények. Székhelye Nogent-Sur-Seine, Franciaország.

 3. D'ALESSANDRO CONFETTURE S.R.L.

  Olaszország

  A D'ALESSANDRO CONFETTURE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is preserves, biological marmalade, Production of high-quality fresh fruit juices, és organic farming preserves. Székhelye Giuliano Teatino, Olaszország.

 4. ALFA-NISTRU SA

  Moldávia

  A ALFA-NISTRU SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek, és Gyümölcskonzervek. Székhelye Soroca, Moldávia.

 5. IDIA SRL

  Olaszország

  A IDIA SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marmalades, preserves, biological marmalade, és organic farming preserves. Székhelye Crotone, Olaszország.

 6. TESORI DI SICILIA

  Olaszország

  A TESORI DI SICILIA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marmalades, typical honeys, flavoured marzipan, és traditional product. Székhelye Nicosia, Olaszország.

 7. MARMELADENHERZ

  Németország

  A MARMELADENHERZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marmalades, sugarless jams, és fruit chutneys. Székhelye Markt Schwaben, Németország.

 8. STREECK SPECIALITEITEN

  Hollandia

  A STREECK SPECIALITEITEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Székhelye Nieuwegein, Hollandia.

 1. MS EXPERT PR SRL

  Románia

  A MS EXPERT PR SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Székhelye Brasov, Románia.

 2. VORTUMNUS SP. Z O.O. ZAKLAD PRZETWORSTWA OWOCOW I WARZYW

  Lengyelország

  A VORTUMNUS SP. Z O.O. ZAKLAD PRZETWORSTWA OWOCOW I WARZYW, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcskészítmények, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, és Gyümölcskészítmények. Székhelye Skolyszyn, Lengyelország.

 3. IL SOLE DEL GARGANO S.R.L.

  Olaszország

  A IL SOLE DEL GARGANO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcsök és zöldségek - import / export, marmalades, preserves, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, és organic citrus fruits. Székhelye Rodi Garganico, Olaszország.

 4. VELESTRADE

  Szerbia

  A VELESTRADE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh vegetables, fresh fruit, és canned vegetables. Székhelye Belgrade, Szerbia.

 5. GNT FRANCE SARL

  Franciaország

  A GNT FRANCE SARL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food ingredients. Székhelye Champagne-Au-Mont-D'or, Franciaország.

 6. VALLISER, S.L.

  Spanyolország

  A VALLISER, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Székhelye Vilobí Del Penedès, Spanyolország.

 7. AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA

  Lengyelország

  A AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskonzervek és dzsemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskészítmények, Zöldség-savanyúság konzervek, Gyümölcskészítmények, Preserves, jams and marmalades, és Zöldség-savanyúság konzervek. Székhelye Drzewica, Lengyelország.

 8. WIMAR-CHLODNIA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A WIMAR-CHLODNIA SP. Z O.O., tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice-cream shops, frozen vegetables, frozen fruit, és deep-freezing. Székhelye Radwankow Szlachecki, Lengyelország.

 9. PRIMERANO S.R.L.

  Olaszország

  A PRIMERANO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is candied fruits, marmalades, fruit juices, és citrus trees. Székhelye Rosarno, Olaszország.

 10. BASARABIA-AGROEXPORT SRL

  Moldávia

  A BASARABIA-AGROEXPORT SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Székhelye Comrat, Uta Gagauzia, Moldávia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes