• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gyümölcs és zöldségszeletelő gépek

A keresés eredménye

Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek - Import export

 1. ING. A. ROSSI IMPIANTI INDUSTRIALI SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  We're present in all the main tomato and fruit transformation areas worldwide. We provide complete lines for preparing tomato sauces and ketchup. We produce complete lines and machines for making fruit juices, plus process lines and systems for making fruit purées (especially apple, pear, peach and apricot). Production of machinery for making jams and preserves. Systems for the processing and transformation of tomatoes. Our new product line for transporting and processing leaf vegetables is particularly recommended for removing sand and coarse impurities. When making syrups (clarified or not) from dates, by-products (yeast, alcohol and vinegar) can also be obtained thanks to the special technology and transformation processes used. Ing. A. Rossi has all the know-how needed to handle the system engineering requirements of the dairy sector.

 2. TALLERES FELIPE SOLANO

  Spanyolország

  A TALLERES FELIPE SOLANO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmezés - gépek és berendezések, Élelmezés - gépek és berendezések, construction of machines and equipment, used machinery bought and sold, és machines for canned foods. Székhelye Calahorra, Spanyolország.

 3. AGM MAQUINARIA FRITO Y ALIMENTARIA

  Spanyolország

  A AGM MAQUINARIA FRITO Y ALIMENTARIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmezés - gépek és berendezések, Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek, Élelmezés - gépek és berendezések, Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek, scraping machines, és Industrial food steamers. Székhelye Moraleja De Enmedio, Spanyolország.

 4. FOODCONS GMBH & CO.KG

  Németország

  A FOODCONS GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is trimmer. Székhelye Viersen, Németország.

 5. CONSTRUCTIE BRUYNOOGHE

  Belgium

  A CONSTRUCTIE BRUYNOOGHE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs-, zöldség-, halmosás, Gyümölcs-, zöldség-, halmosás, és angle grinder production lines. Székhelye Staden, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GUILLOUARD A NANTES SAS

  Franciaország

  A GUILLOUARD A NANTES SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konzervipar - gépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, és painting. Székhelye Nantes Cedex 02, Franciaország.

 2. BARCHINKAR

  Irán

  A BARCHINKAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szecskavágógépek, kertészeti, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Alborz Karaj, Irán.

 3. KRONEN GMBH

  Németország

  A KRONEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, fruit and vegetable processing machinery, washing machines for foods, és Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Székhelye Kehl Am Rhein, Németország.

 4. FSI IMPIANTI

  Olaszország

  A FSI IMPIANTI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémszerkezet, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Fémszerkezet, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és 3D Design. Székhelye Scandiano, Olaszország.

 5. FAHRENKAEMPER GMBH

  Németország

  A FAHRENKAEMPER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Gépek és eszközök húsárugyártásra, Konzervipar - gépek és eszközök, Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Gépek és eszközök húsárugyártásra, Konzervipar - gépek és eszközök, és Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Székhelye Schloß Holte-Stukenbrock, Németország.

 1. TENRIT FOODTEC GMBH & CO. KG

  Németország

  A TENRIT FOODTEC GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Gépek és eszközök húsárugyártásra, Konzervipar - gépek és eszközök, Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Gépek és eszközök húsárugyártásra, Konzervipar - gépek és eszközök, és Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Székhelye Schloß Holte-Stukenbrock, Németország.

 2. GFT - GROUP FOOD TECHNOLOGY

  Olaszország

  A GFT - GROUP FOOD TECHNOLOGY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Székhelye Vescovana, Olaszország.

 1. SHUNLING REFRIGERATION KITCHENWARE EQUIPMENT FACTROY

  Kína

  A SHUNLING REFRIGERATION KITCHENWARE EQUIPMENT FACTROY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Székhelye Shunde/foshan, Kína.

 2. AV GROUP

  Szerbia

  A AV GROUP, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Székhelye Trstenik, Szerbia.

 3. HB INTERNATIONAL MACHINERY CO., LTD.

  Kína

  A HB INTERNATIONAL MACHINERY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Székhelye Jiangsu, Kína.

 4. BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN

  Németország

  A BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai, Gépek és eszközök húsárugyártásra, Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai, és Gépek és eszközök húsárugyártásra. Székhelye Reichenau, Németország.

 5. SKIERNIEWICKA FABRYKA MASZYN URZADZEN I KONSTRUKCJI SFAMASZ JAN DZIEDZIC

  Lengyelország

  A SKIERNIEWICKA FABRYKA MASZYN URZADZEN I KONSTRUKCJI SFAMASZ JAN DZIEDZIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Könnyűfémvázas építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, és Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Székhelye Skierniewice, Lengyelország.

 6. SORMAC B.V.

  Hollandia

  A SORMAC B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek, és Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Székhelye Venlo, Hollandia.

 7. MIGIRIS, UAB

  Litvánia

  A MIGIRIS, UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek, Elektromos háztartási gépek - nagy gépek, Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek, és Elektromos háztartási gépek - nagy gépek. Székhelye Mazeikiai, Litvánia.

 8. ZHOUSHAN JINQI FOOD MACHINERY CO.,LTD

  Kína

  A ZHOUSHAN JINQI FOOD MACHINERY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Székhelye zhoushan, Kína.

 1. SOLEMA

  Franciaország

  A SOLEMA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek, és Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Székhelye Jully Sur Sarce, Franciaország.

 2. TALLERES ARCOT SL

  Spanyolország

  A TALLERES ARCOT SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek, és Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Székhelye Burriana, Spanyolország.

 3. FIMO A/S

  Dánia

  A FIMO A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hámozó- és darálógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Székhelye Haarby, Dánia.

 4. QINGDAO XINHONGFENG PLASTICS MACHINERY CO.,LTD

  Kína

  A QINGDAO XINHONGFENG PLASTICS MACHINERY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Székhelye qingdao, Kína.

 5. TATLO SERVICES

  Bulgária

  A TATLO SERVICES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Székhelye Sofia, Bulgária.

 6. LAITRAM MACHINERY APS

  Dánia

 7. J.A.M. INOX PRODUKT ODDZIAL J.A.M. ALU WASIK SP ZOO

  Lengyelország

 8. MATELINE ENGINEERING LTD

  Egyesült Királyság

 9. BOEMA CE SP ZOO

  Lengyelország

 10. HAPAG AG

  Svájc

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes