• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • drill bits

A keresés eredménye

Gyártó Termelő - Drill bits

Gyártó/termelő
 1. WILOFA DIAMANT WILLI LOHMANN GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  WILOFA DIAMANT Willi Lohmann GmbH & Co. KG has been your partner for sapphire and diamond coatings for over 50 years. Our diverse range of products includes the following areas: Special coatings/diamond coatings for industrial applications (e.g. in mechanical engineering, manicures and pedicures, ceramics and glass processing, plastics processing, medical technology, the jewellery industry and the printing industry). We offer solutions for a wide range of challenges in the areas of gripping, holding, grinding, setting, removing material, rounding off bristles, pipe clamping, etc. We produce diamond-coated dental instruments (FG diamond instruments, HP laboratory instruments, diamond discs, etc.) and sapphire nail files. Our sapphire nail files are made of spring steel and coated with sapphires of different grain sizes.

 2. GRAPHITE COVA GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GRAPHITE COVA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szén és grafit - elektromos alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Semi-finished graphite products, stove assembly, graphite, Slide gate valves, Graphite insulation, Degassing, Graphite felt, tippers, és Carbon bricks. Székhelye Röthenbach, Németország.

 3. TYROLIT - SCHLEIFMITTELWERKE SWAROVSKI AG & CO K.G

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A TYROLIT - SCHLEIFMITTELWERKE SWAROVSKI AG & CO K.G, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dressing tools, Drill bits, CBN grinding wheels, Diamond drill bits, Diamond cutting discs, Diamond tools, Serrated washers, Joint cutters, és Precision tools. Székhelye Schwaz, Ausztria.

 4. HPTEC GMBH

  Németország

  A HPTEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marók és fúrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marás és esztergálás, gumi és műanyag, dentistry profiles, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, metal drilling, és drill bits. Székhelye Ravensburg, Németország.

 5. UNIMEX FORMDRILL

  Franciaország

  A UNIMEX FORMDRILL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágás (külső menet), acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal inserts, és Drill bits. Székhelye Aulnay Sous Bois Cedex, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HELIX TOOLS

  Törökország

  A HELIX TOOLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Összekapcsolás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dörzsárak, Solid carbide special drilling tools, drill bits, és Dörzsárak. Székhelye Bursa, Törökország.

 2. DIAGER SAS

  Franciaország

  A DIAGER SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marók és fúrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marógépek, fémmegmunkálásra, Marógépek, famegmunkáláshoz, Drill bits, Drill bits for demolition jobs, Marógépek, fémmegmunkálásra, és Marógépek, famegmunkáláshoz. Székhelye Poligny, Franciaország.

 3. RECHITSA METIZNY PLANT J S C

  Belorusszia

  A RECHITSA METIZNY PLANT J S C, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, small seats, Csapok, facsavarok, anyák, drill bits, és screws. Székhelye Rechitsa, Belorusszia.

 4. GEO GALAXY

  Törökország

  A GEO GALAXY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrás - szerszámgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deep foundations, és drill bits. Székhelye Adana, Törökország.

 5. HUANYU PETROLEUM MACHINERY CO., LTD.

  Kína

  A HUANYU PETROLEUM MACHINERY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marók és fúrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drill bits, és Diamond drill bits. Székhelye Cangzhou, Kína.

 1. SHANDONG TOPS PDC BIT CO., LTD

  Kína

  A SHANDONG TOPS PDC BIT CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marók és fúrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drill bits. Székhelye Liaocheng, Kína.

 2. ARMADOR CONSULTANCY MACHINERY LTD.

  Törökország

  A ARMADOR CONSULTANCY MACHINERY LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállítókosarak és markolók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drill bits, és foundation piles. Székhelye Ankara, Törökország.

 1. HEBEI ZHANKUI DRILLING EQUIPMENT CO., LTD

  Kína

  A HEBEI ZHANKUI DRILLING EQUIPMENT CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drill bits. Székhelye Cangzhou, Kína.

 2. ANDA TOOLS COMPANY LTD

  Kína

  A ANDA TOOLS COMPANY LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is twist drills, és drill bits. Székhelye Zhenjiang, Kína.

 3. DANYANG BAOHUA TOOLS FACTORY

  Kína

  A DANYANG BAOHUA TOOLS FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros, barkácsolók számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is saw blades, és drill bits. Székhelye Houxiang, Kína.

 4. HEJIAN FIST PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD

  Kína

  A HEJIAN FIST PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drill bits. Székhelye Hejian City, Kína.

 5. ZHANGJIAGANG SCOWELL HARDWARE TOOLS CO.,LTD

  Kína

  A ZHANGJIAGANG SCOWELL HARDWARE TOOLS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hand tools, és drill bits. Székhelye Zhangjiagang, Kína.

 6. SHANDONG SILVERSTONE ROCK DRILLING TOOLS CO,LTD.

  Kína

  A SHANDONG SILVERSTONE ROCK DRILLING TOOLS CO,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marók és fúrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drill bits. Székhelye Beijing, Kína.

 7. DANYANG FUTAI TOOLS CO.,LTD

  Kína

  A DANYANG FUTAI TOOLS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrás - szerszámgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drill bits, és saw blades. Székhelye Danyang, Kína.

 8. GUIZHOU VITON INDUSTRIAL CO.,LTD

  Kína

  A GUIZHOU VITON INDUSTRIAL CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrás - szerszámgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drill bits. Székhelye Guizhou, Kína.

 1. WUHAN CHANGJIANG DRILL BIT CO.

  Kína

  A WUHAN CHANGJIANG DRILL BIT CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Diamond drill bits, és Drill bits. Székhelye Wuhan, Kína.

 2. UNSURPASSED DRILLING EQUIPMENT CO., LTD

  Kína

  A UNSURPASSED DRILLING EQUIPMENT CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drill bits, és well drilling. Székhelye Zhengzhou, Kína.

 3. VACO FRANCE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  With its sales network throughout France, Vaco provides a range of cutting tools (drill bits, milling machines, taps, dies, ...) HSS, carbide and CBN. We also equip your machine-tools with clamps, vertical and horizontal tightening equipment, as well as attachments. For over 40 years we have also been distributing the VALCUT drill bit. Range based on 4 families: tools for metal, tools for stainless steel, tools for metrology and tools for building. VACO France provides a wide range of innovative and quality tools for metalworking and machine tool equipment.

 4. LEISTRITZ PRODUKTIONSTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A LEISTRITZ PRODUKTIONSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marók és fúrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Work rest blades, Drill bits for machining metals, Drill bits, carbide-tipped, CBN cutting inserts, CBN tools, End finishing tools, Milling drill bits, Milling cutters for plastics processing, és milling machines. Székhelye Pleystein, Németország.

 5. DIAS TURNOV, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A DIAS TURNOV, S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyémántszerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diamond tools, és drilling bits. Székhelye Turnov, Cseh Köztársaság.

 6. KLINGSPOR SCHLEIFSYSTEME GMBH & CO. KG

  Németország

  A KLINGSPOR SCHLEIFSYSTEME GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiszolókorongok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cutting blades, drilling bits, diamond tools, és adhesive flap. Székhelye Haiger, Németország.

 7. TIVOLY SA

  Franciaország

  A TIVOLY SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbantartó vállalatok, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, nem motoros, Marók és fúrók, aeronautics, Szerszámok, nem motoros, Marók és fúrók, és drilling bits. Székhelye Tours-En-Savoie, Franciaország.

 8. BAIER MASCHINENFABRIK GMBH

  Németország

  A BAIER MASCHINENFABRIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúróberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drilling bits, electric tools, core-sampling, és Diamond drill bits. Székhelye Asperg, Németország.

 9. OUTIL EXPRESS

  Franciaország

  A OUTIL EXPRESS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, Szerszámok, motoros, drilling bits, milling, és special tools constructed. Székhelye Lyon, Franciaország.

 10. INAHER

  Spanyolország

  A INAHER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hidraulikus szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sharpening of ancillary tools and accessories for metalworking machine tools, drilling bits, Countersinks and drill bits, és accessories for machine tools. Székhelye Huarte (navarra), Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes