• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gumiformázógépek

A keresés eredménye

Gumiformázógépek - Import export

 1. REP INTERNATIONAL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  Supplier of solutions for the rubber and other polymers industry, REP international manufactures and markets rubber injection and compression machines. The REP company has been selling injection molding machines since 1948. Very early on, REP understood the importance of polymers and elastomers to industry and decided to specialize in the rubber injection technology. Our advantages ? Exclusive solutions and an international network of sales and aftersales agents. Our core knowhow? A high-technology range of vertical and horizontal rubber injection molding machines. With over 60 years experience of building rubber injection presses, the REP GROUP now has an extremely broad understanding of rubber molding. We put our know-how to work for you! Join the community of thousands of users in the world who have chosen authenticity with REP injection molding machines!

 2. LESCUYER ET VILLENEUVE

  Franciaország

  A LESCUYER ET VILLENEUVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiformázógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is calenders for rubber, rubber mixers, és rubber extruders. Székhelye Epeigne Les Bois, Franciaország.

 3. EILHAUER MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A EILHAUER MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gumiformázógépek. Székhelye Langenhagen, Németország.

 4. ADVANCED DO BRASIL

  Brazília

  A ADVANCED DO BRASIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiformázógépek. Székhelye Novo Hamburgo, Brazília.

 5. ROTAKEM

  Törökország

  A ROTAKEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiformázógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rubber mixers. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. RHODES MACHINERY

  Törökország

  A RHODES MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autójavító műhelyek és benzinkutak - eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiformázógépek, alloy rims, wheel rims, Gumiformázógépek, és car-lift. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. AMKON GMBH

  Németország

  A AMKON GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari berendezések javítása, Gumiformázógépek, Ipari berendezések javítása, és Gumiformázógépek. Székhelye Vilshofen an der Donau, Németország.

 3. PETER MÜLLER GMBH

  Németország

  A PETER MÜLLER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiformázógépek, és Gumiformázógépek. Székhelye Sulzberg, Németország.

 4. GUDA ELECTRONIC EQUIPMENT (SHANGHAI) CO., LTD.

  Kína

  A GUDA ELECTRONIC EQUIPMENT (SHANGHAI) CO., LTD., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Gumiformázógépek. Székhelye Shanghai, Kína.

 5. GTS RUBBER

  Szerbia

  A GTS RUBBER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiformázógépek. Székhelye Novi Sad, Szerbia.

 1. OLBRICH - CZ, SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A OLBRICH - CZ, SPOL. S R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiformázógépek, Import-export - gépipar, Gumiformázógépek, és Import-export - gépipar. Székhelye Plzen, Cseh Köztársaság.

 2. COLMEC S.P.A.

  Olaszország

  A COLMEC S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiformázógépek, Gépek és eszközök gumivulkanizálásra, Gumiformázógépek, és Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Székhelye Busto Arsizio, Olaszország.

 1. MANFRED HOFFMANN GMBH & CO. KG

  Németország

  A MANFRED HOFFMANN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiformázógépek, és Gumiformázógépek. Székhelye Kirchheim, Németország.

 2. ARBURG

  Franciaország

  A ARBURG, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiformázógépek, és Gumiformázógépek. Székhelye Aulnay Sous Bois, Franciaország.

 3. QINGDAO SHENGHUANG INDUSTRY SCIENCE & TECHNOLOGY CO., LTD

  Kína

  A QINGDAO SHENGHUANG INDUSTRY SCIENCE & TECHNOLOGY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiformázógépek. Székhelye Qingdao, Kína.

 4. YINGKOU BOHAI MACHINERY EQUIPMENT MANUFACTURE CO., LTD

  Kína

  A YINGKOU BOHAI MACHINERY EQUIPMENT MANUFACTURE CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiformázógépek. Székhelye Jiangsu, Kína.

 5. STORK VECO B.V.

  Hollandia

  A STORK VECO B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiformázógépek, és Gumiformázógépek. Székhelye Eerbeek, Hollandia.

 6. GDO B.V.

  Hollandia

  A GDO B.V., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiformázógépek, és Gumiformázógépek. Székhelye Eygelshoven, Hollandia.

 7. REP DEUTSCHLAND VERTIKALE GUMMINJEKTIONSPRESSEN GMBH

  Németország

  A REP DEUTSCHLAND VERTIKALE GUMMINJEKTIONSPRESSEN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiformázógépek, és Gumiformázógépek. Székhelye Wald-Michelbach, Németország.

 8. MUNDIPLAS - PLASTICOS TECNICOS, LDA

  Portugália

  A MUNDIPLAS - PLASTICOS TECNICOS, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiformázógépek, és Gumiformázógépek. Székhelye Maia, Portugália.

 1. IRION DICHTSTOFFE VERTRIEBS-GMBH

  Németország

  A IRION DICHTSTOFFE VERTRIEBS-GMBH, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiformázógépek, és Gumiformázógépek. Székhelye Aschaffenburg, Németország.

 2. KMK HOLDING, SDR. FELDING A/S

  Dánia

  A KMK HOLDING, SDR. FELDING A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiformázógépek, és Gumiformázógépek. Székhelye Soender Felding, Dánia.

 3. DANTRUCK-HEDEN DANMARK A/S

  Dánia

  A DANTRUCK-HEDEN DANMARK A/S, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiformázógépek, és Gumiformázógépek. Székhelye Uldum, Dánia.

 4. OC FORM V/NIELS POUL NIELSEN

  Dánia

  A OC FORM V/NIELS POUL NIELSEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiformázógépek, és Gumiformázógépek. Székhelye Koge, Dánia.

 5. IAO S.R.L.

  Olaszország

 6. TECHNODRYING S.R.L.

  Olaszország

 7. BOIS ET MATERIAUX DE CONSTRUCTION DU SUD EST

  Franciaország

 8. COSTA GIUSEPPE

  Olaszország

 9. PUMATECH S.R.L.

  Olaszország

 10. INTEREUROPEAN S.R.L.

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes